Carlos Santana: «Μια γυναίκα είναι γυναίκα και ένας άντρας είναι άντρας»

Ο διάσημος Μεξικανός Κάρλος Σαντάνα προκάλεσε οργή στα ψυχοπαθή αριστερο-μιασματα αυτή την εβδομάδα, αφού επεσήμανε ότι η ανθρώπινη φυσή στην πραγματικότητα ειναι δυαδική.

Αυτή την εβδομάδα,σε ένα βίντεο στο οποίο ο Santana 76 ετών, σχολίασε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας Hard Rock Live στο Etess Arena στο Atlantic City στο New Jersey, έγινε viral στο Διαδίκτυο λέγοντας: «όταν ο Θεός έφτιαξε εσάς και εμένα, πριν βγούμε από την μήτρα καν ξερεις ποιος είσαι και τι είσαι».

O Δημοφιλής Μεξικανο-Αμερικανός μουσικός, είπε στο κοινό του ότι «η γυναίκα είναι γυναίκα και ο άντρας είναι άντρας. Αυτό είναι όλο".

«Αργότερα, όταν μεγαλώσεις, βλέπεις πράγματα και αρχίζεις να πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι κάτι που ακούγεται καλό, αλλά ξέρεις ότι δεν είναι καλό», είπε ο κιθαρίστας.

Τα μισματα αντέδρασαν στα σχόλια του Σαντάνα και στα μέσα μαζικης υπνωσης που ειναι δικα τους την ελεγαν ως «περίεργη ομιλία κατά των τρανς».

Την Πέμπτη, ο μουσικός δημοσίευσε μια συγγνώμη στη σελίδα του στο Facebook.

«Συνειδητοποιώ ότι αυτά που είπα πλήγωσαν τους ανθρώπους και δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου», είπε ο Σαντάνα στη δήλωση. «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από την κοινότητα των τραν@ξουαλ και από όλους όσους προσέβαλα».

«Αυτός είναι ο πλανήτης της ελεύθερης βούλησης και σε όλους μας έχει δοθεί αυτό το δώρο», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Τώρα θα επιδιώξω αυτόν τον στόχο για να είμαι χαρούμενος και να διασκεδάσω και να πιστεύουν όλοι αυτό που θέλουν και να ακολουθούν άφοβα την καρδιά τους».

Λίγο μετά τη δημοσίευση της συγγνώμης,(που δεν έγραψε αυτός) ο Σαντάνα την απέσυρε.

Αντικατέστησε τη συγγνώμη με μια νέα δήλωση που έλεγε ότι «η ενέργεια της συνείδησης δημιουργεί το δικό της είδος, το μίσος γεννά το μίσος, η αγάπη γεννά την αγάπη».

Σε ένα σύντομο βίντεο που ακολούθησε, ειπε πως η συγγνώμη είχε αναρτηθεί από τον υπεύθυνο του και επιβεβαίωσε τη θέση του ότι «δεν θα συμφωνούσε ποτέ να επιτρέψει».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications