Εξωγήινοι χτύπησαν έναν Βραζιλιάνο με ένα περίεργο όπλο δέσμης που  έκανε τον ψυχισμό του ξανα σαν παιδιού

Το 1976, ο Λουίς Φερνάντες Μπαρόζο, κάτοικος της Βραζιλίας, έπεσε θύμα ενός μυστηριώδους εξωγήινου όπλου που άρχισε να «αναζωογονεί» τον ψυχισμό και το δέρμα του και στη συνέχεια τον σκότωσε.

Οι ερευνητες θεωρούν την περίπτωση του Μπαρόζο ένα από τα χειρότερα παραδείγματα στενών «επαφών» με εξωγήινους. Τη νύχτα της 3ης Απριλίου 1976, βρισκόταν στο αγρόκτημά του κοντά στο δήμο της Κουιτζάντα και έλεγχε τα βοοειδή. Ήταν μια καθημερινή δουλειά ρουτίνας, αλλά εκείνο το βράδυ ένα παράξενο αεροσκάφος επισκέφτηκε τη φάρμα του.

Ο Μπαρόζο άκουσε έναν ήχο σαν ένα πολύ δυνατό βόμβο μελισσών. Εκείνη τη στιγμή ηταν σε ένα κάρο με ένα άλογο στο μονοπατι προς τη φαρμα των βοοειδών του. Τότε ο αγρότης είδε μπροστά του ένα μικρό αεροσκάφος με διάμετρο περίπου τρία μέτρα. Ήταν περίπου 30 μέτρα σε αποσταση απο αυτον. Μια δέσμη φωτός βγήκε από το αντικείμενο και ο αγρότης με το άλογο παρέλυσε επιτόπου.

Ο άντρας είδε ότι δύο ανθρωπάκια βγήκαν από το αντικείμενο και το ένα είχε κάτι σαν φακό στο χέρι. Πλησίασε τον αγρότη και εκτόξευσε μια ισχυρή δέσμη φωτός από τον «φακό» κατευθείαν στο πρόσωπό του.

Ο Μπαρόζο έχασε αμέσως τις αισθήσεις του και όταν ξύπνησε, ήταν αρκετά μακριά από το μέρος όπου είδε το UFO. Κοντά βρισκόταν το καρο του με το άλογο, το οποίο ήταν λίγο φοβισμένο, αλλά αβλαβές, αλλά ο ίδιος ο αγρότης ένιωσε έναν δυνατό πονοκέφαλο, του ήταν δύσκολο να αναπνεύσει, το πρόσωπό του έκαιγε και το αριστερό μισό του σώματός του ήταν όλο κοκκινισμένο σαν σοβαρό έγκαυμα.

Σηκώθηκε στα πόδια του, αλλά δεν μπορούσε να περπατήσει σωστά και δεν μπορούσε να ελέγξει το καρο. Τον βοήθησε ένας βοσκός που έτυχε να περάσει από εκεί. Πήγε τον Μπαρόζο στο σπίτι του, όπου ο άνδρας είπε στη γυναίκα του τι του είχε συμβεί και ζήτησε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο, εξετάστηκε από τον Δρ Antonio Moreira Magalhaes, έναν από τους πιο σεβαστούς γιατρούς του Quijada. Ο γιατρός άκουσε την ιστορία του αγρότη και παρόλο που δεν πίστευε στα UFO εκείνη την εποχή, κατάλαβε αμέσως ότι κάτι ασυνήθιστο είχε συμβεί στον άνδρα.

Στη συνέχεια, εκτίμησε την κατάστασή του ως μη επικίνδυνη για τη ζωή του και συνταγογραφούσε στον αγρότη αντιαλλεργικά χάπια και ανάπαυση στο κρεβάτι. Ωστόσο, τα φάρμακα δεν βοήθησαν. Συνέχισε να νιώθει έντονο συνεχή πόνο στο σώμα του κάθε μέρα, τα μάτια του επίσης πονούσαν και η αριστερή πλευρά του σώματός του συνέχιζε να είναι κόκκινη.

Οι φήμες, εν τω μεταξύ, εξαπλώθηκαν γρήγορα στην περιοχή και πλήθη από περίεργους άρχισαν να έρχονται στο σπίτι του για να δουν προσωπικά το άτομο που δέχτηκε επίθεση από εξωγήινους. Στη συνέχεια προστέθηκαν διάφοροι ερευνητές, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές ραδιοφώνου κ.λπ.

Λίγες μέρες μετά το περιστατικό, τα μαλλιά του έγιναν γκρίζα και άρχισε να πέφτει όλο και περισσότερο σε μια περίεργη κατάσταση, παρόμοια με λήθαργο. Πάγωνε στη θέση του και κοίτουσε έντονα μπροστά του. Στη συνέχεια, η μνήμη του άρχισε να επιδεινώνεται γρήγορα και τα μέλη της οικογένειάς του τον πήγαν ξανά στον Δρ Magalhães.

Ήταν μπερδεμένος, δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε στον άνδρα και στη συνέχεια έστειλε τον Μπαρόζο στους "ειδικούς" της μητροπολιτικής περιοχής. Εκεί τον επισκέφθηκαν ο νευρολόγος Pelegrino José Alves και ο ψυχίατρος Glauco Wolf, οι οποίοι επέκριναν αμέσως το ιατρικό αρχείο του Magalhães ότι ο ασθενής είχε απαχθεί από UFO (κλασικοι εξυπνακιδες περιορισμενης νοημοσύνης και αντίληψης ασχετα που ειναι γιατροι ).

Πίστευαν ότι είχε ένα «κοινό ψυχολογικό πρόβλημα», αλλά δεν μπορούσαν να του δώσουν ακριβή διάγνωση, συνιστώντας μόνο περισσότερη ανάπαυση, μετά την οποία έστειλαν τον αγρότη στο σπίτι. Όμως ο Μπαρόζο χειροτέρευε, έχανε τη μνήμη του τόσο γρήγορα. Και τότε η οικογένεια τον μετέφερε σε ψυχιατρική κλινική για εξετάσεις, όπου τον εξέτασαν 16 (!) Γιατροί, αλλά κανείς δεν κατάλαβε τι του συνέβαινε.

Την ίδια στιγμή, περιέργως, τα σοβαρά εγκαύματα του στο δέρμα εξαφανίστηκαν σταδιακά και το ίδιο το δέρμα άρχισε να φαίνεται λείο, σαν να μην είχε ποτέ εγκαύματα. Πολλοί παρατήρησαν ότι το δέρμα του έμοιαζε να έχει «μεγαλώσει ξανά» και τώρα ήταν σαν νεαρού άνδρα, δεν είχε ρυτίδες και άλλα σημάδια γήρανσης.

Όμως η ψυχική του κατάσταση, για άγνωστο λόγο, χειροτέρευε κάθε μήνα. Όλο και περισσότερο έπεφτε σε κατάσταση λήθαργου και καθόταν παγωμένος σε μια στάση και μιλούσε όλο και λιγότερο. Και όταν μιλούσε, οι φράσεις του ηταν σαν να τις έλεγε παιδί και όχι γερασμένος αντρας.

Μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο, όπου έγινε άλλη σειρά εξετάσεων, μεταξύ των οποίων ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, ανάλυση ούρων, γλυκόζης και χοληστερόλης. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων απέδειξαν ότι το σώμα του Luis Barroso ήταν σε σχεδόν τέλεια κατάσταση, αλλά αυτό που οι γιατροί ονόμασαν «ψυχική παλινδρόμηση» συνέβαινε στον εγκέφαλο. Και ηταν μη αναστρέψιμη.

Λίγα χρόνια αργότερα, το λεξιλόγιό του έγινε ίδιο με αυτό ενός μικρού παιδιού και μέχρι το 1993 έλεγε μόνο τρεις λέξεις «μαμά», «δώσε» και «τρομακτικό». Όταν τον έφεραν σε μια πηγή λαμπερού φωτός, είπε «τρομακτικό». Ο Luis Fernandez Barroso πέθανε την 1η Απριλίου 1993, δεκαεπτά χρόνια μετά τη συνάντησή του με επιθετικούς εξωγήινους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications