Κάποιος   Μπαλάσκας  για τις ταυτότητες: Μέχρι το 2026 θα είναι ψηφιακές, τελεία και παύλα

Σε καποιον Μπαλάσκα που μιλαει σαν τους ελληνοφωνος της γνωστης ρατσας του κακου , αντιπαρατέθηκαν δύο πολίτες που αρνούνται να πάρουν τις νέες ταυτότητες οι οποιοι ειναι χριστιανοι για να λενε μονο τα χριστιανικα, δεν βγαζουν κανεναν που να ξέρει οτι πανε να κανουν τα ιδια που κανουν και στο ιντερνετ με την ιδια ευκολια που βγαζουν fake οτι ενοχλει, που κατεβουν βιντεο και δινουν εντολη στο facebook με τους κωδικο στα λινκ να μην το εμφανιζει, και προωθει δικες τους μαζι με την google κτλ κτλ εκτος που παρακολουθουν ακομη και προσωπικα μηνυματα, τα ιδια ακριβως θα κανουν και εκτος ιντερνετ, ΄γιατι μετα δεν ξερουν τι να πουν και θα τον κοψουν δημοκρατικα.

«Για να τελειώνουμε αυτό, αν δεν γίνει δημοψήφισμα, μέχρι το 2026 όλες οι ταυτότητες θα έχουν γίνει ψηφιακές. Τελεία και παύλα. Όποιος Έλλην πολίτης εναρμονιστεί με αυτό θα έχει ταυτότητα. Όποιος δεν εναρμονιστεί δεν θα έχει ταυτότητα στα χέρια του».

«Θα πάμε στα βουνά, αν έχει μείνει κανένα βουνό. Δεν είναι και τόσο δημοκρατικό να λέτε “τελεία και παύλα”», αποκρίθηκε ένας εκ των πολιτών, και του απαντάει αμέσως:

«Και στα βουνά θα θέλετε ταυτότητα για να πάρετε ξύλα και σπίρτα. Είναι θέμα Ευρώπης και ήδη έχουμε καθυστερήσει».

Δεν ειναι θέμα της κυβέρνησης λεει αλλα θέμα της Ευρώπης ποια ειναι αυτή η Ευρώπη? μήπως οι 5-10 μισάνθρωποι σατανιστες που στελνουν εντολές στους κατα τοπους μισανθρωπους και συνεχεία όλοι αυτοι που το παιζουν ειδικοι? διοτι ετσί δουλευει η παγκοσμια σύμμορια τους, οι ελληνοφωνοι στην Ελλαδα δινουν εντολες στους αλλους απο εξω τι μετρα να στειλουν στα πιονια τους εδώ οι απο εξω δεν εχουν ιδεα τι γινεται στην Ελλαδα και σε καθε χωρα χωρις τους κατα τοπους συμμορητες, ποιος του εδωσε εντολή να βγει στα καναλια τους και να πει υπερ σαν λυσσασμένος σκύλος? γιατί απο μονος του δεν υπαρχει περιπτωσή να βγήκε και σιγουρα δεν τον εβαλε κανενας Soros αλλα καποιος ελληνοφωνος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications