Συμμορίτης  δημοσιογράφος που  έβγαζε fake  τα δίκτυα παιδεραστίας ως θεωρίες συνωμοσίας  καταδικάστηκε για παιδεραστία

Ένα μιασμα που το ειχαν βαλει να το παιζει ειδικος στα fake news δηθεν ως δημοσιογράφος που είχε επιφορτιστεί να «διαψεύσει» ως θεωρίες «συνωμοσίας» οτι εβγαινε για τα δίκτυα παιδεραστών καταδικάστηκε για παιδεραστία, για αυτο τον είχαν βάλει επειδη ειναι και ο ίδιος παιδεραστης!

Θυμιζει εναν ελληνοφωνο μιάσμα που σχολιαζέ πάντου για φασιστες ναζι και ελεγε υβρεις και οτι λεει θεωριες συνομωσιας ένας γιατρός που σκάλιζε τι παιζει με τον καρκινο και τον συκοφαντουσαν μέρα νύχτα (πολυ πριν την ψευδο-πανουκλα τους), και το ιδιο αυτο μιασμα εγραφε στο προφιλ του οτι επιασε δουλεια σε Αντικαρκινικό καντρό ταδε, πρόφανως ρουφουνε το αιμα σε αυτους που έχουν καρκινο σε αυτα τα κέντρά πριν αποδημήσουν, όποτε τους βολευει να ειναι τα πάντα θεώριες συνομωσίας οτι δεν λενε αυτοί και στελνουν κοσμο αδιαβαστο και λεφτα παιρνουν . Αλλα δεν τους φτανει αυτο κανουν και ερανους δήθεν για τους καρκινοπαθείς σε σουπερ μαρκετ αυτοί που οχι μονο καλυπτουν την απατή του καρκινου αλλα την δήμιουργουν οι ιδιοι.

Ετσι και εδώ υπάρχει ένα μοτίβο μεταξύ αυτων που επικρίνουν έντονα κάθε πρωτοβουλία και πληροφορια σχετικά με τη εμπορία παιδιών ειναι οι ιδιοι που συμμετέχουν ενεργά σε αυτά τα κυκλώματα παιδεραστών.

Αυτο φανηκε και την περασμένη εβδομάδα, όταν ο δηθεν δημοσιογράφος και πρώην παραγωγός του ABC News, Τζέιμς Γκόρντον Μικ, ομολόγησε την ενοχή του για την παραγωγή και τη διανομή βιντεο που σχετίζονται με την παιδική π@ρνογραφία.

Ο 53χρονος παιδόφιλος είχε συλληφθεί στις 31 Ιανουαρίου 2023, αφού η εταιρεία αποθήκευσης cloud Dropbox ειδοποίησε το Εθνικό Κέντρο για τα εξαφανισμένα και εκμεταλλευόμενα παιδιά σχετικά με την παρουσία πέντε βίντεο που έδειχναν κακοποίηση παιδιών στον προσωπικό λογαριασμό του .

Τα βίντεο δείχνουν άνδρες να κακοποιούν βίαια παιδιά που φαίνεται να είναι μικρότερα των 5 ετών, δήλωσε η Ειδική Ομάδα του FBI για την Εκμετάλλευση Παιδιών και την Εμπορία Ανθρώπων, η οποία έκανε έφοδο στο σπίτι του και ανέκτησε μονάδες αποθήκευσης με εγκληματικα βιντεο.

Σύμφωνα με το FBI, ο Μικ είχε χρησιμοποιήσει το κοινωνικό δίκτυο μηνυμάτων Kik για να επικοινωνήσει με άλλους παιδεραστές σχετικά με τις άρρωστες φαντασιώσεις τους και κατέληξε να τους πουλήσει τα βίντεο. Το όνομα χρήστη του ήταν "Pawny4" στην πλατφόρμα.

Σε ένα μήνυμα που μοιράσε η εισαγγελία, το μιασμα ρώτησε έναν άλλο άνδρα: «Έχεις βιάσει ποτέ ένα κοριτσάκι; Είναι καταπληκτικό". Ο άλλος χρήστης του Kik που επίσης ερευνάται απάντησε: «Θέλω μαζί μου να τη βιάζεις μαζί ενώ τη φιλάμε και τη χρησιμοποιούμε». Αργότερα έστειλε στον Μικ ένα βίντεο που έδειχνε να βιάζει ένα κορίτσι, λέγοντας: «Θα έδινα τα πάντα για να βιάσουμε μικρά αγόρια μαζί σου».

Μετά από σχεδόν 8 μήνες κράτησης, ο Μικ τελικά ομολόγησε την ενοχή του και η δίκη ακυρώθηκε. Πλέον, ο ειδικος στα δηθεν fake news του Δημοκρατικού Κόμματος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 40 ετών, σε ποινή που θα εκδοθεί τον Σεπτέμβριο.

Την εποχή ηταν στο ABC News, συμμετείχε σε προγράμματα με αριστερο-κομμουνιστικο περιεχόμενο, και μάλιστα κέρδισε βραβεία για ντοκιμαντέρ για θέματα όπως η άμβλωση και για τα γυρίσματα σε ένα νυχτερινό κέντρο γκέι στη Φλόριντα. Από το 2011, εργάστηκε ως σύμβουλος του Δημοκρατικού βουλευτή Peter King της Νέας Υόρκης.

Αλλά το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι είχαν αναθέσει στο ABC News να «διαψευδει» ως θεωρίες συνωμοσίας (τυπου ellinika hoaxes), πληροφοριες σχετικά με τα δίκτυα παιδεραστίας της πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ των Ηνωμένων Πολιτειών, ιδιαίτερα, έγραψε εκτενώς ενάντια σε αυτό που είναι γνωστό ως «Pizzagate».

Το "Pizzagate" είναι δηθεν θεωρία συνωμοσίας και οχι η αληθεια ότι όλοι οι κορυφαίοι αριστερο-κομμουνιτικου τυπου πολιτικοί στο Δημοκρατικό Κόμμα ήταν μέλη του κυκλώματος παιδεραστών του Jeffrey Epstein και πήρε το όνομά του από μια πιτσαρία που ονομάζεται "Comet Ping Pong" που ανήκει στον διευθυντή της εκστρατείας της Χίλαρι, Κλίντον το 2016, John Podesta, όπου φέρεται να αποτελούσε βάση επιχειρήσεων για το κύκλωμα εμπορίας παιδιών.

Τον Μάρτιο του 2016, ο προσωπικός λογαριασμός email του Podesta παραβιάστηκε από το Wikileaks, με αποτέλεσμα να διαρρεύσει εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αλλά πέρα από τις υποθέσεις διαφθοράς που αποκαλύφθηκαν, η δηθεν θεωριας συνομωσιας Pizzagate βγηκε αληθινη με κωδικοποιημένα μηνύματα στα email τους που συνέδεαν αρκετούς υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Δημοκρατικού Κόμματος με το κύκλωμα παιδεραστών του Επστάιν.

Σε πολλαπλές συνεντεύξεις, τηλεοπτικές εμφανίσεις και άρθρα που έγραψε, υποστήριξε ότι το «Pizzagate» ήταν μια «ευρέως διαψευσμένη θεωρία συνωμοσίας που δεν έχει βάση στην πραγματικότητα». Το 2017, έγραψε μάλιστα ένα άρθρο για τη ρωσική προπαγάνδα, στο οποίο ισχυρίστηκε ότι το "Pizzagate" δεν ήταν τίποτα άλλο από "ψευδείς πληροφορίες" που προέρχονταν από Ρώσους προπαγανδιστές για να βοηθήσουν τον Τραμπ να κερδίσει τις εκλογές.

Αλλο ενα μιασμα που οι μαζες δεν εχουν ιδεα για τους λέμε ετσι ,και νομιζουν οτι ημαστε σαν αυτους τους δογματικους που παπαγαλιζουν μασονικες λεξεις τυπου ρατσιστης ναζι κτλ επειδη ετσι λενε ολοι χωρις να έχουν ίδεα για τιποτά και νομιζουν οτι απλα ηταν "κακοι" αυτοι που ηταν 100 χρονια μπροστα σε όλα επειδη ετσι τους ειπαν τα μιασματα , και στο τελος υποστηριζουν τετοια μιασματα χωρις να το ξέρουν και οτι ειναι δηθεν ιδελογια όπως ειπε ένα δογματικο βουρλο που νομιζει οτι για αυτο δεν ηθελαν στην Γέρμανια οι "κακοι", αντε τωρα να καταλαβουν οι μαζες στο επιπεδο που εχουν πεσει τι σχεση εχουν ολα αυτά με τους παιδεραστες που παντα ειναι τυπου αριστερο-κομμουνιστες ακομα και οταν ειναι σε δικα τους κομματα τυπου Νεα δημοκρατια που αν ειχαν εστω λιγη λογικη και ησαν δικαιο το ποπολο θα ειχε βρει πως οτι ξερουν απο ιστορια ειναι ενα ψεμα, αλλα ουτε αυτο δεν μπορουν να βρουν ποσο δε τετοια θεματα πιο μυστικιστικά που πρεπει να εχεις και ενα πνευματικο επιπεδο για να καταλαβεις , αν τσιριζεις για "ρατσιστές" σαν παπαγαλος δεν θα βρεις ποτε τι σχεση έχουν και σε τι matrix ζεις οχι απλα να βρεις την αληθινη ιστορια οταν ακομα και πατριωτες της φακης και δηθεν αφυπνησμενοι λενε την ψευτική, για αυτο και οι ελληνοφωνοι εκαναν πολεμο σε αυτην σελιδα ηδη απο το 2016 και μαντεψτε τι εκαναν ακομα και δηθεν πατριωτες ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications