Το δημοκρατικό FBI δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν συνταξιούχο επειδή είχε γράψει  στο Twitter κατά του Μπάιντεν

Πριν από λίγους μήνες, ο Τζο Μπάιντεν, που στεκόταν μπροστά από έναν φωτισμένο με κόκκινο Λευκό Οίκο, φώναξε ότι κηρύσσει τον πόλεμο στον «δεξιό εξτρεμισμο» και έβαλε άμεσο στόχο τους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ. Υποσχέθηκε ότι δεν θα μπορούσαν να κρυφτούν «ακόμα και στα κοινωνικά δίκτυα».

Την Τετάρτη, το FBI απάντησε σε ένταλμα έρευνας και δολοφόνησε έναν υπέρβαρο, συνταξιούχο 74χρονο που ζούσε στο σπίτι του στο Πόρβο της Γιούτα. Η εντολή εκδόθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν αφού εντόπισε μια σειρά από tweets και αναρτήσεις στο Facebook που έλεγαν ότι δήθεν επρόκειτο να σκοτώσει τον πρόεδρο ο υπέρβαρος.

Είναι η πρώτη φορά, τουλάχιστον εξ όσων γνωρίζουμε, που το FBI ανταποκρίνεται σε παραγγελίες σε αυτού του τύπου αναρτησέων που δημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα, που ειναι γελοιές αν ειχε γραψει κατι τετοιο στα αληθεία, ποιος θα ειχε σκοπο να σκοτωσει την μαριονετα τους και θα το εγραφε στα κοινωνικά δίκτυα? .

Σαν να επρόκειτο για σοβιετικη ενωσή που αποκαλουν δημοκρατία τωρα κανουν και δολοφονιες εκτος απο να συκοφαντουν να βγαζουν τα παντα fake να κανουν μειωσης απηχησης σε facebook google να κατεβαζουν αναρτησεις και βιντεο, και να παρακολουθουν παρανομα και προσωπικα μηνυματα , το FBI μπήκε στο σπιτι του με πυροβολισμούς και ο άνδρας, ονόματι Craig Deleeuw Robertson, δολοφονήθηκε στην πόρτα του σπιτιού του από κρατικούς πράκτορες. Σύμφωνα με το τμήμα εφόδου του FBI, αποφασίστηκε να γίνει η έρευνα με αυτόν τον τρόπο αφού στα κοινωνικά τους δίκτυα διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε νομιμα πυροβόλα όπλα στην περιουσία του αφου στην Αμερική ο καθενας μπορει να εχει όπλα.

Ο εκπρόσωπος του FBI είπε ψεματα ότι ο Ρόμπερτσον αντιστάθηκε στη διάρρηξη και ότι ακολούθησε μια σύγκρουση που οδήγησε στον θάνατό του, ώρες αργότερα διέρρευσε το βίντεο που καταγράφει την επιδρομή, όπου φαίνεται ότι ο άνδρας πυροβολήθηκε εν ψυχρώ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η έφοδος έγινε στις 6:15 το πρωί της Τετάρτης που ο άνδρας κοιμόταν, ξυπνώντας ξαφνικά από το χτύπημα στην πόρτα και συμμορητες προσπαθούσαν να σπάσουν τα παράθυρα για να μπουν στο σπίτι του σαν κλέφτες.Δηλαδή πηγαν επι σκοπου αυτη την ώρα για να νομιζει οτι ειναι κλέφτες και να σκοτωσει κανεναν ωστε να τον σκοτωσουν δηθεν αμυνομενοι για να λενε μετα ειδατε ποιοι υποστηριζουν τον Ντόναλντ Τραμπ? αλλα δεν πετυχε το σατανικο σχεδιο και τον πυροβολησαν εν ψυχρώ!

Στο βίντεο φαίνεται επίσης ότι η αστυνομία πέταξε καπνογόνο μέσα στο σπίτι λες και πηγαν να πιασουν το μεγαλυτερο εγκληματια, οπότε ο άνδρας ξύπνησε από τον τους κτυπους που προσπαθούσαν να μπουν στο σπίτι του, έτρεξε χωρίς ορατότητα και ζαλισμενος από τον καπνό προς την πόρτα και όταν άνοιξε την πόρτα πυροβολήθηκε επί τόπου.

«Μια ομάδα θανάτου του Μπάιντεν δολοφόνησε έναν άνδρα επειδή προσέβαλε τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», ανέφερε ο δημοσιογράφος Τζακ Ποσόμπιεκ, ο οποίος διέρρευσε το βίντεο της επιδρομής στο @HumanEvents.

« Οι δυνάμεις θανατου του FBI είχαν πάει ακόμη και μια φορά τον Μάρτιο για να χτυπήσουν την πόρτα του σπιτιού του και σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, μίλησε μαζί τους πολύ ήρεμα και τέθηκε στη διάθεση της δικαιοσύνης», είπε . «Τι άλλαξε μεταξύ Μαρτίου και Αυγούστου;».

«Αυτό δεν μοιάζει με ένταλμα έρευνας. Φαίνεται σαν επίδειξη δύναμης. Εάν προσβάλλετε τον πρόεδρο, θα σας χτυπήσουμε την πόρτα και θα σας σκοτώσουμε», καταλήγει η έκθεση.

Σύμφωνα με την έκθεση, το FBI άρχισε να ερευνά τον Ρόμπερτσον τον Μάρτιο και η Μυστική Υπηρεσία ενημερώθηκε τον Ιούνιο ότι θα μπορούσε να αποτελέσει πιθανή απειλή για την ασφάλεια του προέδρου.

Για μήνες, ο Ρόμπερτσον είχε δημοσιεύσει καθημερινα κατα της μαριονετας τους στη σελίδα του στο Facebook και στο Twitter. Μια ανάρτηση λέει: «Υπάρχει μόνο ένα πλάσμα σε αυτό το σύμπαν που μισώ περισσότερο από τον Τζο Μπάιντεν. Είναι ο Λούσιφερ, ο αδερφός του Μπάιντεν!».

Στις 19 Μαρτίου, ένας πράκτορας του FBI χτύπησε την πόρτα του και προσπάθησε να μιλήσει στον Robertson για τις δημοσιεύσεις του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο απάντησε στις ερωτήσεις, αλλά τους είπε ότι αν ήθελαν να πάνε ξανα σπίτι του θα έπρεπε να πανε με δικαστική απόφαση.

Ο Robertson, ο οποίος διηύθυνε μια επιχείρηση σιδηρουργίας και ξυλουργικής, εργάστηκε για 45 χρόνια ως επιθεωρητής δομικού χάλυβα και συγκόλλησης προτού συνταξιοδοτηθεί και ιδρύσει τη δική του εταιρεία. Στο σπίτι είχε περίπου 20 πυροβόλα όπλα επειδη ήταν λάτρης του σκοποβολής.

Στην τελευταία του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την στις 7 Αυγούστου πριν δολοφονηθεί, ο Ρόμπερτσον έγραψε: «Άκουσα ότι ο Μπάιντεν έρχεται στη Γιούτα. Θα βγάλω τη στολή μου ελεύθερου σκοπευτή και το τουφέκι M24» και αυτό το θεωρησαν απειλη οι σταλινο-κομμουνιστες δημοκρατες που έχουν δειξει οτι απο νοημοσυνή δεν τα πανε καλα αλλα ειναι ακρως μοχθηροί και νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι επειδη οι μαζες οχι μονο πιστευουν τις ηλιθιοτητες τους αλλα τις κανουν και δέδομενες, λες και υπηρχε περιπτωση να το ελεγε σόβαρα δήμοσια, και γιατι δεν τον επιασαν τοτε? γιατι απλα έχουν θανασιμο μίσος σε οσους δεν ακολουθουν το κοπαδι τους και μετα λενε για ρατσιστες, τους βλεπουμε και στην Ελλάδα τι έχουν κάνει και συνεχιζουν να κάνουν παντα με την υποστηριξη του όχλου, για παραδειγμα η γνωστη συμμορητησσα εκανε καλεσμα σε εγκυρες πηγες τους να σκοτωσουν στην ουσια ολους οσους υποστηριζαν την Χ.Α και δεν την καλεσε καμια αστυνομια για δημοσια υποκεινηση μισους και βιας οπως λενε οι νομοι τους, και αυτην και τις εγκυρες πηγες τους που ολες ειναι στην πρωτη θεση απο ορδες που δεν εχουν καμια αισθηση του δικαιου, οι ιδιες εγκυρες πηγες τους πηραν και χιλιαδες ευρω φανερα για τους λενε ψεματα για την ψευδο-πανουκλα τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications