Εκατόμβη νεκρών στη Χαβάη πιθανότατα θα διπλασιαστεί και αυτοι που την έβαλαν λένε πως  φταίει  η  κλιματική αλλαγή

Οι ενοχοί επιβαιωσαν ποιοι ειναι χωρίς να κάνεις τιποτά, μονο απο τις κινησεις τους στο ιντερνετ αφου σε προηγουμενο post για το ίδιο θέμα έκαναν μηδαμινή απηχησή στο facebook και επιβαιωσαν ετσι ότι αυτοι οι μισανθρωποι ειναι πισω και απο αυτην την φωτια :

Τουλάχιστον 99 νεκρούς και «ενδέχεται να διπλασιαστεί» μέσα στην εβδομάδα, προειδοποίησαν οι "αρχές" που υπηρετουν ως σκυλοι τους ανωθεν δημοκρατες .

«Κατά τη διάρκεια των δέκα επόμενων ημερών, αυτός ο αριθμός ενδέχεται να διπλασιαστεί», τόνισε ο δημοκρατης υποπτος ως συνεργος των συμμορητων με τις γνωστες ηληθιτητες που λέει Τζος Γκριν, ο κυβερνήτης της πολιτείας, ανακοινώνοντας τον εντοπισμό άλλων τριών πτωμάτων, που αύξησε τον απολογισμό των θυμάτων στους 99 νεκρούς μέχρι τώρα.

Τα περισσότερα από τα θύματα που έχουν εντοπιστεί ως εδώ βρίσκονταν κοντά στη θάλασσα ή στον ωκεανό, διευκρίνισε ο κυβερνήτης. Δεκάδες άνθρωποι έτρεξαν στη θάλασσα για να σωθούν από τον πύρινο εφιάλτη.

Αναφερόμενος στην «τραγωδία», ο Γκριν την απέδωσε «στην κλιματική αλλαγή» για καλυψει τους συμμορητες φιλους του.

Και το γελοιο που λένε στο ποπολό για να καλυψουν την δραση τους : " η φωτιά είχε τέτοια θερμοκρασία που έλιωνε μέταλλα. " Ναι τους ξεφυγαν μερικες ακτινες μεσα στους καπνους δεν έβλεπαν που σημάδευαν και μερικες πηγαν εκει που δεν πρεπει και πως το θα καλυψουν? όταν ακομα και για να λιώσεις αλουμίνιο πρέπει να φτιάξεις μόνωση και να έχεις δυνατή φλόγα αρκετή ώρα αλλα λιώνουν τα παντα έξω στον αέρα με την φωτιά λες και ειναι πλαστικά , απο τετοιες ηληθιοτητες αλλο τίποτα και μαλιστα παρομοιες ηληθιοτητες περαν καθε εννοιας λογικης λενε και στα σχολεία γνωριζοντας οτι το ποπολο οσο ειναι μικρο ακομα τα κανει δέδομενα και τα παπαγαλιζει σε ολη την ζωη του.

Και συνεχίζουν: Τα αίτια και οι περιστάσεις υπό τις οποίες εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές, που εξαπλώθηκαν αστραπιαία, παραμένουν ασαφείς. Αχαχαχα!εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές, που εξαπλώθηκαν αστραπιαία μεσα στις χαζομαρες τους ξεφευγουν και μερικες αληθειες! δεν ηταν μια η φωτια....και εξαπλώθηκαν αστραπιαία!

Δημοσιεύτηκε 29 Ιουλίου στην σέλιδα facebook - Τελικα πεσαμε εξώ εκαψαν πολυ περισσοτερους (δειτε την στην σελιδα οσοι δεν πιστευουν ) :

Το χειρότερο απο ολα ειναι οτι εδω και 5-6 χρονια τους βλέπεις μέσω ίντερνετ (πριν απο αυτο δεν έβλεπες),αλλα βλεπεις και τον ανεγκέφαλο όχλο που τους πατάει και like σε παγκοσμιο επίπεδο.Ποιος το περίμενε ότι ακομα και με το ίντερνετ οι μάζες έχουν μεινει στο μεσαίωνα? σαν να τους λεει είμαστε ηλίθιοι με πτυχία κάντε και αλλα χειρότερα εμείς και πάλι θα πατάμε like σε έγκυρες πήγες σας επειδή είμαστε "μορφωμένοι"! και ετσι και μιλήσεις με αυτούς για άπλα πράγματα δεν ξερουν την τυφλα τους άσε που το πνευματικό και ηθικό επίπεδο τους ειναι στο πατο, και μιλάνε στην υποκριτική γλώσσα που αποκαλούν ευγένεια , που ακομα και αυτή ειναι των συμμοριτών,για παράδειγμα οι Στρατιώτες του μεγα Αλεξάνδρου δεν μιλούσαν ετσι κύριε και κυρία και στο πληθυντικό και ολα αυτα τα υποκριτικά, του έλεγαν απευθείας τι ήθελαν σαν μιλάνε σε φιλο τους χωρις αυτα τα μοχθηρά του Γιαχβέ, και ερχεται ο καθε ηλίθιος και σου λέει για ελληνικά και ελληνική γλωσσά όταν ακομα και πριν 100 χρονια ούτε ετσι μιλούσαν ούτε ετσι έγραφαν .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications