Ο εμπρηστής που   «έβαζε φωτιές » λέει ότι του άρεσε  αλλα και πως στεναχωριόταν μετά και ουδείς βλέπει την αντίφασή

Αλλη μια εξυπναδα απο έγκυρες πήγες τους που έβγαλαν έναν άγνωστο να λέει ότι έβαζε φωτίες χωρις ονομα και οτι μετανιωσε :Ένας νεαρός, ο οποίος συνελήφθη στην Κάρυστο ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση και ομολόγησε ότι είχε προκαλέσει ακόμα τέσσερις φωτιές στην περιοχή

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για ποιο λόγο έβαζε τις φωτιές, ο νεαρός απάντησε: «Για να βλέπω που έρχονται τα πυροσβεστικά και να σβήνουν τη φωτιά!»

«Μετά που την έβαζα και ερχόντουσαν τα πυροσβεστικά και φεύγανε… εντάξει δεν αισθανόμουν καλά. Στεναχωριόμουν», είπε στο Star.

Η τελευταία φωτιά που έβαλε, όπως είπε ο ίδιος στην κάμερα, ήταν στις 24 Αυγούστου και την έβαλε με αναπτήρα!

«Η τελευταία φωτιά ήταν λίγο μεγάλη. Στην αρχή ήταν αρκετά μεγάλη», ανέφερε ακόμα και απαντώντας στο αν τον ικανοποιούσε αυτό που έβλεπε, είπε ότι… αποφάσισε να σταματήσει: «Όχι, εντάξει. Προχθές δεν με ικανοποίησε. Όχι. Αποφάσισα να ομολογήσω ό,τι έγινε και αποφάσισα να σταματήσω τελείως».

Όσο για το αν φοβάται την ποινή που πιθανόν θα αντιμετωπίσει από την ανυπαρκτη δικαιοσύνη, ο εμπρηστής σχολίασε στο Star: «Ναι, η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι».

Μετά την πρόκληση των πυρκαγιών, ανέβαζε στο facebook το στίγμα της φωτιάς! «Ανέβαζα post στο facebook ότι έχει πιάσει φωτιά σε αυτό το σημείο. Έγραφα ακριβώς το σημείο, ενημέρωνα και την Πυροσβεστική και πήγαινε να τη σβήσει», είπε.«Του άρεσε να βλέπει τα πυροσβεστικά αεροπλάνα»

Στη συνέχεια δήλωσε μετανιωμένος για τα όσα έκανε: «Το έχω καταλάβει το λάθος μου και θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όσους ταλαιπώρησα».

Σε περίπτωση που πράγματι έβαζε φωτιές αυτός και δεν ειναι ένας ανύπαρκτος υπερπαραγωγη απο αυτες που φτιαχνουν οι συμμορητες για να θολώσουν τα νερά επειδή έπιασαν λαθρο να βάζουν φωτιές, καθώς ειναι γεμάτο αντιφάσεις επιπεδου σχισοφρενη , που ειναι οι φερόμενοι ψυχολόγοι εδώ ? η φερόμενη ως ελληνική αστυνομία κοίταξε λογαρισμους αν τον πλήρωναν να βάζει φωτιές οι γνωστοί άγνωστοί? σε εναν μηνα δεν θα τον θυμαται κάνενας και φυσικα θα κυκλοφορει ελευθερος, παντα σε περιπτωση που πραγματι υπαρχεί και δεν ειναι ενας συμμορητης που τον εβαλαν να βγει και πει αυτά οπως εβαζαν και στην αρχη της ψευδο-πανδημια τους δικα τους αναρχο-μιασματα οτι δηθεν πεθαιναν απο covid και ηταν σε κομμα με μασκα αλλά λιγο πριν πεθανουν ξυπνουσαν και εβγάζαν και φωτο και ελεγαν τα παραμυθια τους για το καλο του κοσμου (το κλασικο ο διαβολος εμφανιζεται ως αγγελος) δηλαδη πεθαινε καποιος στα αληθεια στο κρεβατι του τρομου οπως εγραφαν και το μονο που τον ενοιαζε ειναι να βγει να πει στο ποπολο πως η ψευδο-πανδημια υπαρχει και να ακουτε τι σας λενε οι "ειδικοι", και μετα ξανα επεφτε σε κομμα ταχα (μέχρι να τελειωσει το θεατρο και μετα θα γελαναν ολοί μάζι που ορδες τους πατουσαν like για το "μεγαλειο ψυχης" , αυτα τα ξεχασαν οι μάζες ως συνηθως μεσα σε ενα μήνα οπως ξεχασαν οτι ολες οι αγαπημενες τους εγκυρες πηγες πηραν και φανερα χιλιαδες ευρω για να τους λενε ψέματα και επρεπε να περασουν 2 χρονια για να καταλαβουν ελαχιστοι οτι κατι δεν παει καλα με την ψευδο-πανουκλα αλλα ακομα και αυτοι συνεχιζουν να διαβαζουν εγκυρες πηγες τους και βλεπουν τα καναλια τους )...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications