Επίθεση στον αριστερό Βαξεβάνη  μιλάει και αυτός για  δημοσιογραφία

Ο Βαξεβάνης δειπνούσε με την οικογένειά του, όταν ένας άγνωστος πλησίασε και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον δημοσιογράφο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είσαι ένας ξεφτιλισμένος , θα σε τακτοποιήσω αλλά όχι τώρα. Βρομιάρη που τόλμησε να γράψεις για μένα επειδή έχω λεφτά στην Ελβετία … Ξφτιλισμένε έβγαλες το όνομά μου στη λίστα Λαγκάρντ, θα σου δείξω εγώ».

Βαξεβάνης :Το θέμα δεν είναι η επίθεση που έγινε από έναν τραμπούκο μπροστά στην 8χρονη κόρη μου, αλλά το γεγονός ότι αυτοί οι τραμπούκοι νοιώθουν νομιμοποιημένοινοι να λειτουργούν έτσι σε ένα καθεστώς που ενοχοποιεί τη δημοσιογραφία

Η εγκυρη πηγη του documentonews ειναι γεματή αριστερο-κομμουνιστικα post λες και εισαι την ιουδαικη efsyn και φυσικα κομμουνιστικη ψευτική ιστορία... δημοσιογραφία κατα αλλά κάνει ο τυπος , αλλα θα μου πεις οι μισοι νεοελληνες ειναι σαν αυτον μαζι και αυτοι που το παιζουν πατριώτες και λενε για ναζι φασιστες και ολες αυτες τις σημιτικες ταμπελες δειγμα ότι έχουν σημιτικο κομμουνιστικο αιμα .

Η δημοσιογραφία του "ανεξαρτητου" Βαξεβάνη αλλα για "φασιστες ναζι" και λοιπες μασονικες ταμπελες ξέρει να βάζει και αυτο ειναι δικαιο για τον Βαξεβάνη :

ΣΥΡΙΖΑ: Είναι επίθεση κατά της ελευθερίας του Τύπου (!)

Καταδικάζουμε την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και η οικογένειά του χθες στην Εύβοια.

Μιλανε και αυτοί για τραμπούκικη επίθεση οι τραμπουκοι που κανουν σαν λυσσασμενα σκυλια και στο ιντερνετ, και για ελευθερίας του Τύπου οταν συκοφαντουν βγαζουν τα παντα fake news και δινουν εντολες σε facebook google να εξαφανιζει ανεξαρτητες πηγες αλλα και να μην εχουν κερδη ωστε να κλεισουν για να μεινουν μονο οι δικες τους στο τελος ! και πόλλα αλλά που κανουν υπουλα τα αφεντικα τους , ελευθερίας του Τύπου μονο οταν λες τα παραμυθια τους οπως κανουν κατι νεοέλληνες, αυτοι δεν ειναι ο ορισμος της υποκρισιας αλλα ο Μπαφομετ ο ίδιος, με αυτους αναμεσα σας περιμενετε εναν καλύτερο κοσμο? χειρωτερος θα γινει επειδη τους υποστηριζεται !
Μαλιστα ενα γιδι που δεν εχει ιδεα οτι έχουν σχέση με καθε τι κακο μαζι και οι παιδεραστες μας την είπε, σαν να μας μιλαει μαιμου, οταν δεν έχει ίδεα για τίποτα, θα ειναι απο αυτος τους νεοελληνες που διαβαζουν Βαξεβάνη και makeleio και μετα τρεχουν σε παρελασεις και το παιζουν απογονοι αρχαιων μυστων με ελληνικες σημαιες λες και αυτα εκανε ο Πλατωνας και ειχε τα δικα μυαλα που δεν καταλαβαινουν τιποτα και ολα τα βλεπουν δογματικα , για αυτο εμεινε προβατο και νομιζει οτι τους ειχαν μαζεψει στα ξερονησια επειδη απλα δεν γουσταραν την δηθεν "ιδελογια" τους οι "κακοι χουντικοι" και οι φασιστες στην Γερμανια δεν τους ηθελαν στην κοινωνια γιατι ειναι δηθεν ιδελογια αυτό νομιζει το 99% του πλυθησμου και οχι γιατι μαγαριζουν τα πάντα, και στην Κουβα που επιασαν τον αριστερο παιδεραστη οι κακοι φασιστες και των ευνουχίσαν εκαναν ολοκληρη επανασταση κτλ κτλ κτλ εσεις ομως να λενε για φασιστες τα ιδια με αυτους δηλαδη μεχρι να περασουν αλλα 1000 ετή να ξεβρωμισει η Γη και απο δικη σας παρουσια επειδη πηρατε το μερος του κακου .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications