Καιρός να το παίξουν  λίγο θέατρο και πως κάποιοι άλλοι βαζουν τις φωτιές  με τον υπουργό «Κλιματικής Κρίσης» λένε

Υπουργό « κατα της κλανιας » ποτε θα βγάλουν ? τώρα που ακομα και ο τελευταιος ηλιθιος εχει καταλαβει ότι οι φώτιες δεν μπαίνουν τύχαια, επιασαν και μερικους δικους λαθρο που τους βαζουν οι μισανθρωποι αναρχο-συμμορητες, ειπαν να βάλουν αυτόν τον υπηρετη τους να πει πως καποιοι αλλοι βαζουν τις φωτιες και πως θα τους πιάσουν οταν δεν επιασαν ουτε τους λαθρο αντιθετα βγαζουν τα παντα fake και πως οι "φασιστες" κατοικοι της περιοχης του Εβρου λένε ψέματα οι λαθρο δεν έβαλαν καμια φώτια , και πως ειναι κυνηγοι κεφαλών και φασιστοειδες ετσι γραφουν στην ιουδαιο-κομμουνιστικη www.902.gr και πως ειναι ακροδεξια μορφωματα οταν τους ιδιους τους ειχαν μαζεψει στα ξερονησια και εβγαλαν την λεξη ρατσιστης οταν τους ανακαλυψαν οι "κακοι ναζι" που ηταν ετη φωτος μπροστα σε ολα αυτα, εχουν ξεχασει να τα βγαλουν fake, αλλα που στοιχειώδες λογικη οι μαζες? ουτε την αφυσικη συμπεριφορα τους δεν βλέπουν οχι να καταλαβουν γιατι δεν τους ηθελαν οι "κακοι" , στο κολπο ειναι και η φερομενη ελληνικη αστυνομια που καλυπτει την σατανο-εγκληματικη δραση τους και στο ιντερνετ οχι μονο δολοφονιες τους βλεπε Αρετή Ζαχαροπούλου το 2019, και μετα ακους απο ορδές ηλιθιους που το παιζουν και πατριωτες να παπαγαλιζουν αυτη την μασονικη λεξη "φασιστες " σας τους ελληνοφωνους και να πατουν like σε δεκαδες εγκυρες πηγες τους ετσι κανουν αντισταση εδω και 5-6 χρονια .

Εγκυρες πηγες τους βγάζουμε το "Κ" της υποκριτικης γλωσσας του Γιαχβε :

Σε δηλώσεις του υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας έστειλε έστειλε αυστηρό μήνυμα, με αφορμή την περίπτωση της φωτιάς στον Αυλώνα όπου σημειώθηκαν απόπειρες εμπρησμού.

«Κάποιοι αλητήριοι εμπρηστές βάζουν φωτιές, θέτοντας σε κίνδυνο τα δάση, τις περιουσίες και πρωτίστως ανθρώπινες ζωές», δήλωσε οργισμένος ο Βασίλης Κικίλιας κατά την διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για τις φωτιές. «Δεν θα γλιτώσετε, θα σας βρούμε, θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε αποφασισμένος.

«Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής , κυρίως η Ελληνική Αστυνομία και η ΕΥΠ θα κάνουν τα πάντα για να συλλάβουν τους εμπρηστές», είπε ο Κικίλιας.

Τι θυμιζουν ολα αυτα? αν ναι αυτον με την κλασικη υποκρισια της ρατσα τους που ο δογματικος οχλος νομιζει οτι ειναι δηθεν ιδεολογια σαν λεμε ειναι ιδεολογία η σπορα του κακου επι της γης και αυτος ειναι απο εναν καλο θεουλή :

Ενώ όλα αυτά που λεει τα κανει η δίκη του συμμορία σε παγκόσμιο επίπεδο αυτός λέει οτι τα κάνει ο υπηρέτης τους ο Μητσοτάκης που δεν ξέρει καν τι ειναι html, ο Μητσοτάκης κατεβαζε βιντεο και καναλια απο το youtube που ελεγαν την αληθινη ιστορια για να βγαινει ο καθε ηλιθιος και λεει για ναζι με την μασονικη λεξη δηλαδη λες και δεν ειχαν ονομα, και να νομιζει οτι ειναι ιδιοι με τα πιονια τους στην Ουκρανια? ή ο Μητσοτάκης που ακομα και οταν μιλαει του τα εχουν γραμμενα τι θα λεει κανει σκοπιμη μειωση απηχησης στο facebook και προωθει αριστερο-κομμουνιστικες σελιδες και στο facebook και στην GOOGLE? σοβαρα? αυτο το βουρλο εχει το ελεγχο της Google και του facebook που συνεργαζεται και φανερα με αριστερο-κομμουνιστικες συμμοριες τους μπλοκαρει προφιλ? Ο Μητσοτάκης μας παρακολουθεί απο United States και Ireland και κανει μιδαμηνη απηχηση? η μηπως αυτος δινει εντολες στο adsense? μερικα μονο απο αυτα που κανουν εδω και 5-6 χρονια και το ποπολο νομιζει οτι εχει δημοκρατια και οχι κομμουνισμο τυπου σοβιετικης ενωσης ...

«Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής , κυρίως η Ελληνική Αστυνομία και η ΕΥΠ θα κάνουν τα πάντα για να συλλάβουν τους εμπρηστές» καλα ας δώσει πρώτα εξηγήσεις πως αυτοί εδώ που ξέρουμε απο το 2016 απο ποιους παίρνουν εντολές, μεταξύ άλλων πως και γιατι αυτοί έβγαλαν πόρισμα ότι αυτο δεν ειναι εμπρηστικός μηχανισμός λες και ειναι αντιπρόσωποι της EYΠ και υπουργοι τυπου της δηθεν "ελληνικης" αστυνομιας, και βλέπουμε:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications