Robert Bigelow:  οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας  -Kαι άλλος έχει καταλάβει ?

O Robert Bigelow eίναι ένας δισεκατομμυριούχος αεροδιαστημικής που ίδρυσε την Bigelow Aerospace και έχει συνδέσμους με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει σχέση με τα UFO για αρκετές δεκαετίες σε αντιθεση με το ποπολό που δεν τον ενδιαφερουν αυτα τα θεματα και δεν έχει ίδεα ότι θεμα αφόρα την ιδια την μοιρα του στην Γη.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον σκηνοθέτη Τζέιμς Φοξ, ο Bigelow έθιξε το θέμα της αποκάλυψης - την πιθανή απελευθέρωση πληροφοριών σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και τις αλληλεπιδράσεις με τη Γη.

Ο Bigelow ισχυρίστηκε ότι είχε πραγματοποιήσει εκτενείς μελέτες σχετικά με τον αντίκτυπο της δημοσιοποίησης στον παγκόσμιο πληθυσμό. Υποστήριξε ότι οι πιθανές συνέπειες θα ήταν συγκρίσιμες με τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ανθρώπινη ιστορία πολλαπλασιασμένα επί ένα εκατομμύριο. Σύμφωνα με τον Bigelow, η οικονομία θα καταρρεύσει και η οργανωμένη θρησκεία θα επηρεαζόταν σοβαρά εάν αποκαλυφθεί η πραγματικότητα της εξωγήινης ζωής.

Τι θα λέγατε όμως για την προέλευση των Εξωγήινων και των Ανθρώπινων Φυλών;

Ορισμένες επαφές με εξωγήινους έχουν τεκμηριωθεί καλά και τα μηνύματά τους έχουν κοινοποιηθεί. Τα έγγραφα της Urantia που δίνουν μια απίστευτα λεπτομερή αναφορά για την κοινωνική, πολιτική και θρησκευτική δομή του σύμπαντος, σύμφωνα με μια σειρά από διαφορετικά όντα του βασιλείου. Αυτές οι αναφορές ή «χαρτιά» δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία καθώς περιγράφουν τις διάφορες μορφές ζωής σε διαφορετικούς κατοικημένους κόσμους, πώς μοιάζουν, τι τρώνε και αναπνέουν και τις ιδέες τους για τον Θεό.

Το βιβλίο της Ουράντια (μερικές φορές ονομάζεται The Urantia Papers ή The Fifth Epochal Revelation) είναι ένα πνευματικό, φιλοσοφικό και θρησκευτικό βιβλίο που ξεκίνησε στο Σικάγο κάπου μεταξύ 1924 και 1955. Η συγγραφή παραμένει θέμα συζήτησης.

Το κείμενο εισάγει τη λέξη "Urantia" ως το όνομα του πλανήτη Γη και δηλώνει ότι η πρόθεσή του είναι να "παρουσιάσει διευρυμένες έννοιες και προηγμένη αλήθεια". Το βιβλίο στοχεύει να ενώσει τη θρησκεία, την επιστήμη και τη φιλοσοφία. Ο μεγάλος όγκος του περιεχομένου του για θέματα που ενδιαφέρουν την επιστήμη είναι μοναδικός μεταξύ των εγγράφων που λέγεται ότι έχουν ληφθεί από ουράνια όντα.

Μεταξύ άλλων θεμάτων, το βιβλίο συζητά την προέλευση και το νόημα της ζωής, τη θέση της ανθρωπότητας στο σύμπαν, την ιστορία του πλανήτη, τη σχέση μεταξύ Θεού και ανθρώπων.

Kαι άλλος έχει καταλάβει ?

Προφανώς και όχι άπλα ασχολείται με έγγραφα και πληροφορίες του τι γίνεται εκτός της Γης, ουτε αυτοί που ασχολουνται επι χρονια δεν έχουν καταλαβει πως οι μοχθηροι εξωγήινοι και οι φυλες τους περπατούν ανάμεσά μας άφου δεν έχουν καταλαβει ουτε την αληθινή ιστορία, και τι γινεταί στο τώρα ,ουτε καν πως οι μοχθηροι εξωγήινοι ειναι δημοκρατες και πολλα απο αυτα που γινονται γυρω τους εχουν σχεση με αυτους ακομα και λεξεις ταμπελες που ακουνε καθε μερα του τυπου φασιστες ρατσιστες κτλ , αυτά γινονται οταν ειναι κολλημενοι με θρησκειες μην πνευματικοι υλιστές και δογματικοι , το ίδιο το ποπολο νομιζεί οτι κατι Τηλεπωλητές που παπαπαγαλιζουν και την λεξη φασιστας κάτεχουν την αληθεια και τους αφήνουν χωρις να τους ενοχλουν οταν εκαναν ακομη και δολοφονιες οσων ελεγαν για εξωγηινους..

Μεχρι που ειδαν μεσα απο ανεξαρτητες πηγες πως ακομα και να πεις στο ποπολο για εξωγηινους δεν καταλαβαινει τιποτά στο πνευματικο επιπεδο που εχει πεσεί , ειναι σαν τους λες πως υπάρχουν καρχαριες ένα πραγμά, και την ιδια στιγμή οι άκρως μοχθηροί εξωγήινοι που ευθύνονται για ολα τα δεινά στην Γη και αυτοι εκπεδευουν τις μαζες να μην καταλαβαινουν τιποτα ηδη απο τα σχολεια, βαζουν τις φυλές τους που δεν εχουν καμια σχέση με την έννοια του ανθρώπου, δεν εχουν καν αισθήματα αλλα μοιάζουν με ανθρώπους (ουτε αυτους καταλαβαινουν οι μαζες ενω ειναι αναμεσα τους) να τους λενε για κακους φασιστες και όλα αυτά που οι μαζες δεν εχουν καταλάβει οτι εχουν άμεση σχέση με εξωγήινους .. που τωρα που κατέκτησαν την Γη εκ των έσω με την βοήθεια των φύλων τους και με θνητούς που πήραν το μέρος τους θεωρούν ολο τον πλανήτη ιδιοκτησία τους και τις θνητές φυλές παράσιτα που άπλα τρώνε και χέζουν αρα πρεπει να μειωθουν , τις γνήσιες ανθρώπινες φυλές επίσης εξωγήινης προέλευσής που εχουν πεσει στο επιπεδο των θνητων, τις θέλουν οχι μονο επειδή μέσα απο αυτές εχουν τεχνολογία αλλα και για να κάνουν αιμομιξίες οι ίδιοι , αυτο εχει σχέση και με αυτο : " οι γιοι του Θεού είδαν τις κόρες των ανθρώπων ότι ήταν όμορφες, και πήραν για γυναίκες τους εκείνες που τους άρεσαν." Αυτό το ξανα εκαναν και στην πρόσφατη αληθινή ιστορια αφου σκότωσαν ολους τους αντρές αλλα το δογματικο ποπολο που να τα πιασει αυτα? εδω ουτε αληθινη προσφατη ιστορια δεν ξερει και έχει κανει δεδομενη των μοχθηρων εξωγήινων που εχουν μεχρι και προφιλ στο facebook και ουδεις τους καταλαβαινει παρα το γεγονος οτι δεν εχουν καν ανθρωπινη λογική , αυτα γινονται οταν ολοι εχουν πεσει ηθικα και πνευματικα σε πολυ χαμηλο επιπεδο, αυτος ειναι ο δικος τους κοσμος οπως ελέγαν .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications