Κομμάτι κομμάτι βρίσκουν τον διαμελισμένο άνδρα στα Χανιά

Σοκ προκαλεί το στυγερό έγκλημα στα Χανιά, με θύμα έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων, ο οποίος εντοπίστηκε διαμελισμένος στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Αρχικά οι υπάλληλοι του ΔΕΔΙΣΑ εντόπισαν σοκαρισμένοι το κεφάλι του άνδρα ασιατικής καταγωγής και ενημέρωσαν αμέσως τις Αρχές. Μετά από έρευνες, εντοπίστηκαν και τα πόδια του άτυχου άνδρα, ενώ σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες υπάλληλοι εντόπισαν και μέρος από τον θώρακά του. Όλα τα μέλη που έχουν εντοπιστεί έως τώρα, ήταν τοποθετημένα σε μαύρες σακούλες.

Πλέον οι αρχές αναζητούν τα χέρια του δολοφονημένου άνδρα, καθώς τα δακτυλικά του αποτυπώματα θα βοηθήσουν στο να ταυτοποιηθεί το θύμα, εκτός αν έχουν ήδη αλλοιωθεί εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που επισπεύδουν τη διαδικασία σήψης και αποσύνθεσης. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η άγρια δολοφονία έγινε πριν από 10 ημέρες και πρόκειται για Ασιάτη ηλικίας περίπου 30-40 ετών.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται ένα συγκεκριμένο όχημα το οποίο μετέφερε απορρίμματα από το Ρέθυμνο στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στα Χανιά. Σύμφωνα με πηγές, οι υπάλληλοι της μονάδας είπαν στους αστυνομικούς ότι η σακούλα με το κεφάλι προερχόταν από διαλογή απορριμμάτων που εκφορτώθηκαν από το Ρέθυμνο.

Μέχρι στιγμής εκτιμάτε ότι ο δράστης αφού τεμάχισε το πτώμα του άτυχου άνδρα, τοποθέτησε τα μέλη μέσα σε μαύρες σακούλες και πιθανόν να τις έριξε σε διαφορετικούς κάδους σκουπιδιών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications