Bουλευτίνα Γερμανίας: Ο Μπιλ Γκέιτς πρέπει να κατηγορηθεί για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Ο Μπιλ Γκέιτς θα πρέπει να κατηγορηθεί για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» για το ρόλο του στη χρηματοδότηση της παγκοσμιοποίησης της ατζέντας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σύμφωνα με τη γερμανίδα Bουλευτίνα Κριστίν Άντερσον, η οποία μαζί με άλλους επτά βουλευτές υποσχέθηκαν να διαλύσουν τον θεσμό του ΟΗΕ και να αναζητήσουν δικαιοσύνη για λογαριασμό «εκατομμυρίων και εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο».

Η Άντερσον λέει ότι θα εκθέσει και θα κατονομάσει οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών αξιωματούχων και βουλευτών, που υποστηρίζουν την αντιδημοκρατική «εξαγορά» του ΠΟΥ και δεν σέβονται τη βούληση του λαού.

«Είστε (μέρος) της μικρής περιθωριακής μειοψηφίας», συνέχισε. «Εσείς είστε αυτοί που δεν έχετε το δικαίωμα να υπαγορεύετε στους ανθρώπους τι θέλουν και τι δεν θέλουν».

Δηλώνοντας την υποστήριξή του για την Παγκόσμια Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ, ο Γκέιτς υποστηρίζει ότι ο ΠΟΥ θα πρέπει να θεωρείται ως μια παγκόσμια «πυροσβεστική υπηρεσία πανδημίας» που αναλαμβάνει τον έλεγχο των εθνών παγκοσμίως κατά τη διάρκεια καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για την υγεία.

Η συνθήκη του ΠΟΥ θα δημιουργήσει ουσιαστικά ένα μη εκλεγμένο παγκόσμιο αυταρχικό καθεστώς που θα παρακάμψει τους τοπικούς νόμους με τα παγκόσμια πρωτόκολλα, εάν η υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία. Τα 194 κράτη μέλη του ΠΟΥ πρόκειται να ψηφίσουν για τις τροποποιήσεις και να οριστικοποιήσουν τη νέα συνθήκη έως τον Μάιο του 2024.

Η συμφωνία θα δώσει στον ΠΟΥ που συνδέεται με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα τον μέγιστο έλεγχο όπως τα lockdown, η λογοκρισία, η κάλυψη, οι εντολές εμβολίων και η δημόσια επιτήρηση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τζο Μπάιντεν επιβεβαίωσε δημόσια τη δέσμευση της αμερικανικής κυβέρνησης στη συμφωνία. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές μυστικές οικονομικές εμπλοκές της οικογένειάς του με τους Κινέζους, που αν γινοταν αυτο απο αλλους θα τον είχαν κρεμάσει για προδοσία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications