Βγήκαν στους δρόμους κλαίγοντας μετά τις εκρήξεις  στη Nεα Αγχίαλο (μόλις γυρίσουν θα πατούν  like στους ελληνόφωνους )

Στο λιμάνι της Αγχιάλου, έντρομοι πολίτες και τουρίστες περιμένουν να απομακρυνθούν με βάρκες από την περιοχή εντελως γέλοια πραγματα δηλαδή και μόλις γυρίσουν θα πατούν like στους ελληνόφωνους δεδομενου πως απο το 2014 δεν εχουμε δει καμια εγκυρη πηγη τους να πεφτει παρα το γεγονος οτι κανουν ολο και χειρωτερα για ταιζουν την λυσσα τους για καταστροφή .

«Έχουμε τρομάξει πολύ, σηκωθήκαμε και φύγαμε άρον άρον, έχουμε αφήσει τα πράγματα στο σπίτι, δεν ξέρουμε τι θα γίνει» είπε μια νεαρή κοπέλα με το νυχι 10 ποντους .

«Ακούμε τις εκρήξεις, τραντάχτηκαν τα σπίτια μας στον Βόλο» ανέφερε μια κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο mega των ελληνοφωνων δηλαδη των ιδιων που ειναι πισω απο ολα αυτά και οχι μονο .

Χτυπούν οι καμπάνες
Στην περιοχή επικρατεί συναγερμός, ενώ ήχησαν και οι καμπάνες στις εκκλησίες προκειμένου να προειδοποιήσουν για τον κίνδυνο αδιαφοροντας αν ενοχληθουν οι λαθρο μουσουλμανοί.

Όλα αυτά σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση και ελιές προφανώς και οχι σε δάσος με μεγάλα δεντρά, η λύση ειναι να φυγετε αφησαν να καουν μεχρι και αποθήκες και μετα λενε για εκρήξεις και βλεπεις γελοίες εικόνες με βάρκες και τον όχλο στην κυριολεξία σαν πρόβατα να τρέχουν να φύγουν αντί να τους δώσουν μάσκες και να σβήσουν την φωτιά όλοι μαζί ειδικά σε τέτοιες περιοχές που εύκολα σβήνει , βλεπεις δεν εχουν σπουδάσει πυροσβέστες (που πανω απο τους μισους εχουν μπει με μεσο) δεν ειναι "ειδικοι" , το πόπολο πρέπει να το εχει σπουδάσει για να μπορεί να κανει κάτι..

Σχέδον 100 χρονια μετα τιποτα δεν εχει αλλάξει:Οι πρώτοι Εαμοελασίτες θα εμφανιστούν στο οροπέδιο του Φενεού, την άνοιξη του 1943.Οι κάτοικοι στην αρχή θα τους υποδεχτούν πανηγυρικά, γρήγορα όμως θα καταλάβουν τις προθέσεις τους (πολυ αργα)....Καθημερινά, μπουλούκια ανθρώπων καταφθάνουν συνοδεία οπλοφόρων του ΕΛΑΣ και της ΟΠΛΑ.

Από τα κελλιά του μοναστηριού, κάθε βράδυ ξεκινάνε δεκάδες άνθρωποι. Δεν πρόκειται να επιστρέψουν.Γύρω τους, σαν λυσσασμένοι λύκοι, οι κομμουνιστές. Με βλοσυρές ματιές, με άγριες κουβέντες.

Μαλιστα ενας σφαγης εξ αυτων ηταν απο εκεινα τα χωρία και πριν μετατραπει σε κομμουνιστικο κτηνος ηταν ο τρελος του χωριου με Νοητική Υστέρηση κοινος ψυχακιας και όμως αυτός εσφάζε τους μη κομμουνιστές μαζι με ορδες αλλους με δεικτη νοημοσυνης σκυλόυ και υπαρχουν πολλες αναφορες για ηλιθιους που μαζεψαν στο ΕΑΜ και εγιναν τερατα, (οπως ειναι και σημερα δηλαδή)

Τι βλέπουμε εδώ? πως και το 1940 το πόπολο λειτουργούσε ως κοπάδι και αντί να κανει επίθεση στα αγρίμια που ηταν και πολύ λιγότερα και με δείκτη νοημοσύνης σκύλου καθόταν απαθής μέχρι που τους έσφαξαν, όποτε μην μας λενε κάποιοι πως για ολα φταίνε τα μπόλια και η πλύση εγκεφάλου αφου για να σου κανουν πλύση εγκεφάλου πρέπει να μην έχεις λογική και να είσαι χαμηλού πνευματικού επίπεδου, ποιος νοήμων άνθρωπος θα άκουγε τις ασυναρτησίες και τις σχιζοφρενικες ηλιθιότητες των συμμοριτών και θα της έκανε δεδομένες? ο ανεγκέφαλος όχλος που τον βρήκαμε το 2014 στο ίντερνετ να λεει πως οι Γερμανοί ηταν Μογγολοι και έτρωγαν βελανιδιά επειδή ετσι τους είπαν οι ελληνόφωνοι χαρακτηριστικο δείγμα ηλιθιότητας των μαζών χωρις ίχνος λογικής που πολλοι εξ αυτών το παίζουν και πατριώτες και απόγονοι του Πλάτων, ειναι τοσο στόκοι που δεν εκαναν μια αναζήτηση παλιές φώτο ειδικά τοτε που δεν τα ειχαν εξαφανίσει ολα απο το ίντερνετ να δουν πως ηταν οι Γερμανοί το 30 σημερα έγινε σαν την Ελλαδα η Γερμανία , περιττό να πούμε πως όλη η σημερινή τεχνολογία ειναι απο την Γερμανία εκείνης της εποχής ούτε αυτο κανει εντύπωση σε ορδες Νεοέλληνες που εχουν ως μεγα επιστήμονα εναν καθηγητή που είχε πάρε δώσε με φυλές του κακού και καμια εφευρεση.

Σχεδόν 100 χρονια μετα τίποτα δεν εχει αλλάξει , τα κομμουνιστικα ορκ συνεχίζουν να ειναι με δείκτη νοημοσύνης σκύλου που για τους ελληνηφωνους ειναι ακριβως αυτο που γραφουν στα ιερα κειμενα τους χρησiμα goim και ο λαος οπως ηταν και τοτε που δεν εκαναν αεροψεκασμους και μπόλια συνεχιζει να ειναι εντελως δουλικος και να ζει και να σκεφτεται οπως θελουν οι συμμορητες που ειναι αναμεσα τους και ζουν μαζι τους οπως και το 40.

Μαλιστα αυτο το ίδιο πόπολο λεει για "φασίστες" ενώ ετσι αποκαλούσαν τους αντικομμουνιστες τα κομμουνιστικα κτηνη που πετούσαν στα βάραθρα διοτι δεν ηταν φυλες του κακου ωστε να γινουν υπηρετες του, βλεποντας ολα αυτα και εγκυρες πηγες των ελληνοφωνων να ειναι στην πρωτη θεση ενα ειναι σιγουρο:θα κανουν ολο και χειρωτερα με εναν τετοιο λαο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications