«Υπάρχει βίντεο από τη συνάντηση του Μπάιντεν με τρεις εξωγήινους», λέει πληροφοριοδότης

Ο Αμερικανός Steve Sprague είπε ότι ένα συγκεκριμένο στέλεχος της αεροδιαστημικής βιομηχανίας θα πει ενδιαφέροντα πράγματα στο Κογκρέσο των ΗΠΑ σε μια ακρόαση για τα UFO που εγινε στις 26 Ιουλίου 2023.

Αυτός ο άγνωστος γνώστης (για λογους ασφαλειας) περιγράφεται από τον ίδιο ως ανώτερο στέλεχος σε μια εταιρεία που ασχολείται με τον ανασχεδιασμό εξωγήινων τεχνολογιών. Σύμφωνα με έναν γνώστη, οι εξωγήινοι όχι μόνο υπάρχουν, αλλά είναι παρόντες στη Γη για τουλάχιστον πέντε χιλιετίες, αν όχι περισσότερο.Μήλησε για μια ρατσα που αυτοαποκαλούνται «ganzi» και ήρθαν από ένα μακρινό μέρος του γαλαξία μας, από έναν πλανήτη που απέχει σαράντα έτη φωτός από εμάς. Οι Ghanzi χαρακτηρίζονται ως τεχνολογικά προηγμένα όντα που κατέχουν γνώση πολύ πέρα από τις δυνατότητες της ανθρωπότητας δεν αναφερει αν ειναι ανθρωπινης μορφης ή αλλής αλλα για εχουν παρε δώσε με τους συγγενεις τους στην Γη μάλλον μπορει να ειναι ερπετά .

Η τεχνολογία τους απο τα σκαφή που έπεσε στα χέρια τους αποτελούνται από τα ίδια στοιχεία που βρίσκονται στη γη, αλλά επεξεργάζονται «με τρόπο που ξεπερνά την ανθρώπινη κατανόηση» και έχει μια φυσική «απρόσιτη για την κατανόησή μας». Οι Ghanzi αρνούνται κατηγορηματικά να μοιραστούν την τεχνολογία τους με την ανθρωπότητα, φοβούμενοι τις τρομερές συνέπειες της ύπαρξης υπερβολικής δύναμης πέρα από το τρέχον εξελικτικό μας στάδιο.

Ο πληροφοριοδότης τόνισε το τεράστιο τεχνολογικό χάσμα μεταξύ των ανθρώπων και των Ghanzi, λέγοντας ότι είναι εκατομμύρια χρόνια μπροστά απο μας. Και προειδοποίησαν τους ανθρώπους ότι η ίδια η ύπαρξη της ανθρωπότητας θα μπορούσε να απειληθεί χωρίς την κατάλληλη γνώση για τη χειραγώγηση αυτών των προηγμένων υλικών.

Γενικά συγκρίνουν τους ανθρώπους με τα πιο απλά πλάσματα σε τεχνολογική κλίμακα, τονίζοντας πόσο μακριά και πισω ειναι , αποκάλυψε ότι υπήρξαν πολλές μάχες μεταξύ ανθρώπου με αυτους, και μία από αυτές είχε ως αποτέλεσμα να καταστρέψει ένα αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος F-15 χρησιμοποιώντας τεχνολογία "δέσμης σωματιδίων".

Περιγράφονται ως κακόβουλη φυλή οι Ghanzi βλέπουν την ανθρωπότητα ως ενόχληση, παρόμοια με τις μύγες. Ταυτόχρονα, οι πληροφορίες προειδοποίησαν ότι η πρόκληση ή η παρέμβαση στην αποστολή τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε τρομερές συνέπειες. Ο Sprague γράφει ότι ο πληροφοριοδότης του είπε ότι μπορούσαν να χειριστούν την ύλη με τρόπους πέρα από την ανθρώπινη κατανόηση.

Έχουν βαθιά κατανόηση του χειρισμού του DNA, επιτρέποντάς τους να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους επ' αόριστον και να θεραπεύουν ή να προλαμβάνουν ασθένειες. Υποτίθεται ότι πειραματίστηκαν και σε ανθρώπους. Μία από τις πιο τρομακτικές αποκαλύψεις που μοιράστηκε ο πληροφοριοδότης αφορά την πυρηνική ενέργεια. Οι Ghanzi αντιτίθενται σθεναρά στη χρήση πυρηνικών όπλων από την ανθρωπότητα. Οποιαδήποτε απόπειρα εισόδου σε πυρηνική σύγκρουση μεγάλης κλίμακας θα αντιμετωπιστεί με σοβαρές συνέπειες από την πλευρά τους, που ενδεχομένως θα οδηγήσει στην πλήρη παύση της ύπαρξης της ανθρώπινης κοινωνίας.

Οι Gunzi έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανεχθούν ενέργειες που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη Γη ή τους μεγαλύτερους στόχους τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ενημερώθηκε για την προηγμένη τεχνολογία των ganzi και παρευρέθηκε σε ενημερώσεις όπου προβλήθηκαν βίντεο με λέιζερ των ganzi. Αυτά τα λέιζερ είναι ικανά να εξάγουν στοιχεία απευθείας από το μετάλλευμα και να αναλύουν βιολογικά και γεωλογικά δεδομένα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, υπάρχουν επίσης βίντεο από αυτές τις ενημερώσεις, σε μία από τις οποίες ο Μπάιντεν επικοινωνούσε με τρεις εξωγήινους Ghanzi χρησιμοποιώντας κάποιο είδος συσκευής που είχε τοποθετηθεί στο αυτί του. Παρών ήταν και ο John Podesta, Ανώτερος Σύμβουλος του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών . Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακαλύψεις των επιστημόνων στη μελέτη της ενέργειας σύντηξης και των τεχνολογιών λέιζερ σχετίζονται άμεσα με τη μελέτη και τον ανασχεδιασμό των τεχνολογιών των ganzi.

Ο πληροφοριοδότης υποσχέθηκε να μιλήσει σε ακροάσεις του Κογκρέσου και να μοιραστεί όλες τις πληροφορίες που είχε στη διάθεσή του με το κοινό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications