Πρωτοφανές - Νova: Σωρεία ψευδών ισχυρισμών από το Mega -  Κάνει τέτοια αυτο το έγκυρο κανάλι?

Κάνει τέτοια αυτο το έγκυρο κανάλι που λέει τέρατωδες ψέματα στα παντα στον οχλό που καθεται και το βλέπει? (και δεν ειναι μονο αυτό) ποιος θυμαται τα ψεματα περι οπλα της Χ.Α και ασχετες φωτο απο το εξωτερικο ως ντοκουμεντα στο Mega? κανενας δεν ηταν το κομμα τους άφου τα γιδια δεν καταλαβαινουν οτι αυριο θα ειναι και η σειρα τους οπως και εγινε , ε οι ίδιοι που καθονται και βλεπουν αυτα τα καναλια μετα πηγαν και έκαναν τα μπόλια και φωρουσαν 3-4 μασκες μαζι(!) για να σωθουν επειδη ετσι τους ειπαν τα καναλια και οι εγκυρες πήγες τους που σημειωστε ειναι ολες στην πρωτη θεσή ακόμα και μετα απο ολα αυτά, επισης διαβαζουν κατι δουρειους ιππους με ελληνικες σημαιες για πατριωτες στο ιντερνετ με το σλογκαν ολοι ειναι του συστηματος εκτος απο τους ιδιους που αναπαραγουν τους συμμορητες για να τους βγαζει η Google οπως βγαζει σελιδες συμμορητων και να εχουν απηχηση στο facebook δηλαδη μη σκοπιμη μειωση απηχησης (να μην ξεχνιωμαστε) .

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η Nova αναστέλλει την αναμετάδοση του MEGA Channel μέσω των συνδρομητικών υπηρεσιών της και πως πελάτες της Nova θα μπορούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν το κανάλι του MEGA μέσω Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης χρησιμοποιώντας τις συμβατικές κεραίες και τους αποκωδικοποιητές Nova/EON. «Η παραπάνω απόφαση έρχεται σε συνέχεια απαιτήσεων για υπέρογκες και παράλογες αυξήσεις για τρεισήμισι φορές υψηλότερα δικαιώματα αναμετάδοσης σήματος μέσω συνδρομητικών υπηρεσιών. Η Nova παραμένει θετική σε επαναδιαπραγμάτευση για τη συνέχιση της συνεργασίας εντός λογικών και αμοιβαίως επωφελών όρων» αναφέρει η εταιρεία

Δυσφημιστική καμπάνια – αθέμιτη πίεση Ως αποτέλεσμα αυτού, συνεχίζει η ανακοίνωση «έχει ξεκινήσει από χτες δυσφημιστική καμπάνια με σωρεία ψευδών ισχυρισμών και δηλώσεων ενάντια στη Nova και τη United Group, και την αξιοπιστία τους αναφορικά με την υλοποίηση των δεσμεύσεών τους για επενδύσεις στην Ελλάδα».

Όπως αναφέρει η Νova «οι ισχυρισμοί αυτοί είναι τελείως ανυπόστατοι και στόχο έχουν να πλήξουν την εταιρεία μας, τους εργαζόμενούς μας, τους πελάτες μας και τους χιλιάδες Έλληνες πολίτες που θα ωφεληθούν από τις επενδύσεις που πραγματοποιεί η Nova. Είναι πολύ απογοητευτικό ότι το MEGA Channel κάνει κατάχρηση της δύναμης των μέσων του για να επηρεάσει τις επιχειρηματικές αποφάσεις των συνεργατών του. Η χρήση ιδίων μέσων για να ασκήσει κανείς αθέμιτη πίεση στους συνεργάτες του ώστε να δεχθούν παράλογους όρους, αποτελεί εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά. Δε θα υποκύψουμε σε αυτές τις μεθόδους, και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά σε συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς, ενάντια στην καταχρηστική μεταχείριση της εθνικής τηλεοπτικής συχνότητας για προσωπικό όφελος»

Παραμένουμε απτόητοι – Πιστεύουμε στις προοπτικές της Ελλάδας
Σχετικά με τις αναφορές σε χρέη η Νova τονίζει πως «η προσπάθεια παραπλάνησης των καταναλωτών και του ευρέως κοινού με ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τη Nova, όπως ότι η Nova αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη της, μπορούν να ερμηνευτούν μόνον ως άμεση επίθεση προς τη Nova και τους συμμετόχους της, επειδή αποτελεί υπολογίσιμο ανταγωνιστή προς τα συμφέροντά τους και γιατί αρνηθήκαμε να δεχθούμε μία παράλογη αύξηση σε δικαιώματα προβολής συνδρομητικής τηλεόρασης για ένα δωρεάν κανάλι. Το χρέος της Nova είναι μόνο x0.08 του EBITDA (κέρδη προ φόρων και αποσβέσεων) και η εταιρεία είναι επί της ουσίας άνευ χρέους μετά τη σημαντική επένδυση της United Group»

Ολοκληρώνοντας η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Παραμένουμε απτόητοι από αυτές τις δυσφημιστικές ενέργειες και συνεχίζουμε να υπηρετούμε την υπόσχεσή μας να παρέχουμε κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες τους πελάτες μας και να αποτελούμε δυναμικό υποστηρικτή του ψηφιακού μετασχηματισμού της Ελλάδας. Είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε στις προοπτικές της Ελλάδας, συνεχίζουμε δυνατότεροι γιατί το οφείλουμε στους ανθρώπους μας και στους πελάτες μας. Ήρθαμε για να μείνουμε»

Σημειώνεται πως στο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο Δελτίο Ειδήσεων του Mega αλλά και σε δημοσιεύματα σε μέσα της Alter Ego η NOVA κατηγορείται ότι δεν έχει υλοποιήσει τις επενδύσεις που έχει υποσχεθεί, ότι δεν πρόκειται να κάνει τις συνολικές επενδύσεις ύψους 2 δισ. ευρώ που έχει προαναγγείλει έως το 2027, λόγω της κακής χρηματοοικονομικής εικόνας της μητρικής United Group, αλλά και ότι κακώς της δίνουν δάνεια οι τράπεζες λόγω του παρελθόντος πιστωτικού προφίλ, με αναφορές και στη συμμετοχή της στο Ταμείο Ανάπτυξης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications