Έξαλλος ο Τσελέντης για τα 2,9 Ρίχτερ που «ταρακούνησαν» την Αθήνα

Ασθενής δόνηση μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:50, η οποία, πάντως, «ταρακούνησε» την Αθήνα, καθώς είχε ως επίκεντρο περιοχή 3 χιλιόμετρα ανατολικά της Φυλής.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι για έναν τόσο… ασήμαντο σεισμό υπήρξαν δεκάδες δημοσιεύματα απο αθλια υποκειεμενα που βρηκαν ευκαρια να μαζεψουν ορδες ζωντανα επειδή έγινε αισθητός στην Αττική, ήταν αρκετό να κάνει έξαλλο τον Άκη Τσελέντη, ο οποίος έσπευσε να κάνει λόγο για «σεισμολογικό παραλογισμό».

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του για τον σεισμό, ο έκανε ο γνωστός σεισμολόγος τόνισε πως είναι παράλογο να ασχολούνται οι πάντες μόνο με σεισμούς που επηρεάζουν στην Αθήνα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ 2,9R ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι τώρα το Καλοκαίρι αποφεύγω να βγαίνω δημόσια και να σχολιάζω σεισμούς που δεν είναι σημαντικοί.

Πρώτα από όλα σέβομαι το τουρισμό μετά τι να βγω να πω; Το γνωστό ποίημα μάλλον είναι ο κυρίως αλλά να περιμένουν κλπ κλπ για να φανώ στα ΜΜΕ;

Έτσι και σήμερα είχαμε ένα ΑΣΗΜΑΝΤΟ σεισμό 2,9R στη περιοχή Φυλής και Άνω Λιοσίων και βρόντηξαν και άστραψαν τα blog και οι ηλεκτρονικές σελίδες ενημέρωσης.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ!

(**) Βγήκε ήδη ένας σεισμοτηλεαστέρας να σας πει τι; Τα αυτονόητα;», γράφει χαρακτηριστικά.

Στην Αθηνα ειναι τα περισσοτερα ζώντανα για αυτο ασχοληθηκάν και εκαναν θεμα ρε Τσελέντη....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications