Οι  δαιμονισμένοι ψευδό-φιλόζωοι εν δράση:Χειροπέδες και  πρόστιμο σε ηλικιωμένο επειδή ψόφησε το άλογο του!

Όταν αντιγραφείς τους «κακούς ναζι» που ηταν οι πρωτοι και αληθινοι φιλόζωοι και δημιουργείς δαιμονισμένους επιλεκτικους ψευδό-φιλόζωους στα πρωτυπα του σημιτο-φεμινισμου κανονικες συμμοριες goim δηλαδη που καθοδιγουνται απο αυτο που ξερετε ως σατανα μιας και οι περισσοτεροι ειστε χριστιανοι .

Το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουλίου συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του αλόγου που ξεψύχησε στο δρόμο στην Κέρκυρα επειδη εκει εχουν καρα με αλογα και κανουν βολτες . Ο άνδρας από την Κέρκυρα συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων (κακοποίηση ζώου) λες και το εσερνε(!) ,δηλαδη επι 2000 χρονια που ειχαν τα αλογα ως μεσω μεταφορας μεχρι που οι "κακοι Γερμανοι" δημιουργησαν τις μηχανες εσωτερικης καυσης εκαναν κακοποίηση αλογων?.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας, υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελική Αρχή με την κατηγορία της κακοποίησης ζώου, ενώ επιπλέον σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ και την ιδια ωρα αφηνουν τα φιλαρακια τους τους παιδεραστες ελευθερους.Τον βλεπουμε να αυτοκτονει τον τυπο που οχι μονο εχασε το αλογο του αλλα θα πλυρωσει κιολας τους ψυχοπαθεις που βρηκαν ευκαιρια να βγαλουν την ψυχοπαθεια τους παλι να το παιξουν "ανθρωποι" οι ανθρωποφαγοι που και τα αφεντικα τους ουτε καν λενε αυτην την λεξη αλλα "πολιτες" λενε και "κοινη γνωμη" που ειναι η δικια τους όλως τυχαίως , ειναι οι ιδιοι ανθρωποφαγοι που εβαλαν προστιμο σε μια γρια επειδη πουλουσε χορτα κτλ κτλ.

Αυτο το διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ μηπως θα παει σε αυτες τις ψευδο-φιλοζωικές οργανώσεις που ειναι κανονικες κομμουνιστο-εγκληματικες οργανωσεις?

«Όχι άλλα νεκρά ζώα» φώναξαν οι ψευδο-φιλοζωικές οργανώσεις που τους πηρε ο πονος επιλεκτικά , και για αυτα που κανουν τα αφεντικα τους στα ζωα δεν λενε λεξη , ουτε που καινε τα δαση το ιδιο κανει και αλλη συμμορια του κακου ονοματι Greenpeace .

Επί ευκαιρία θυμηθήκαμε μια πρώην φίλη απο Κέρκυρα που είχε μπει σε αυτές τις ψευδο-φιλοζωικές οργανώσεις που ειναι ολες αριστερο-κομμουνιστικες και μέσα σε λίγους μήνες την ειχαν μετατρέψει σε κομμουνιστρια και υπέρ λαθρο απο φυσιολογική γυναικα που ηταν και αρχισε και ελεγα παρανοϊκά πράγματα απο αυτα που λενε οι ελληνοφωνοι, για αυτό έγινε διαγραφή της και απο το facebook δεν θέλουμε πάρε δώσε με δαιμονισμένους που εχουν πουλήσει το πνεύμα τους χωρις να καταλάβουν στο κακό. Αυτος ειναι και ο λογος που ολες αυτες οι συμμοριες δεν λενε λεξη για την σφαγη ζωων Κασερ των αφεντικων τους.

Επίσης θυμηθήκαμε και εναν γνωστο σκυλοφιλο που τον έστειλαν οι ελληνόφωνοι προ ετων να πάει και να υποστηρίξει εναν δικό τους μετα απο καταγγελία ότι αβελε φολες σε γάτες μαντέψτε τι έγινε σε αυτήν περίπτωση που τους γύρισε μπούμερανγκ, ο σκυλο-φιλος που προωθουν υποστήριξε τον δικό τους και οχι τις γάτες , για μην πουμε για μια ψευδο -φιλοζωικη ομαδα στο facebook που ειναι σατανική και την διαφημηζαν και σε μια εγκυρη πηγη τους οι ελληνοφωνοι και οχι φιλοζωικη που νομιζει η καθε ηλιθια που παει και βαζει εκει για την γατα της ενω ειναι γεματη σατανιστες εκτος τον διαχειριστή υμνητη της εκκλησιας του σατανα ακομα και στο τιτλο της εχει το "σατανισμος" αλλα για ορδες ηλιθιους ειναι "φιλοζωικη ομαδα" ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications