Ο ΠΟΥ, το CDC και ο  Γκέιτς πιέζουν να ταχυδρομηθούν τα «μπαλώματα εμβολίου»

Για να κάνει περισσότερους ανθρώπους να δεχτούν τις χημικές του ενέσεις, ο Μπιλ Γκέιτς, σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), εργάζονται σε μια νέα τεχνολογία ένεσης. To έμπλαστρο εμβολίου με μικροβελόνες μέσω το οποίο οι άνθρωποι μπορούν να το λάβουν μέσω ταχυδρομείου και να εφαρμόσουν οι ίδιοι το patch.

Ο προφανής στόχος είναι η συνεχής ένεση στο σώμα των ανθρώπων μπεεε με χημικές ουσίες που με την πάροδο του χρόνου, θα αλλάξουν τις σωματικές τους λειτουργίες και θα αλλάξουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Φαίνεται να είναι ένα είδος ατζέντας του Humanity

Τα έμπλαστρα εμβολίου απευθείας στον καταναλωτή της Big Pharma.Αυτή τη στιγμή, ο μόνος τρόπος για να εμβολιαστείτε είναι να επισκεφτείτε ένα ιατρείο ή ένα τοπικό φαρμακείο. Ένας καταναλωτής δεν μπορεί απλώς να πάει να πάρει ένα εμβόλιο από το ράφι και να το χορηγήσει απευθείας.

Ο στόχος είναι να διατεθούν στην αγορά επιθέματα εμβολίου μικροβελόνας απευθείας στους καταναλωτές, επιτρέποντάς τους να παραγγείλουν ηλεκτρονικά και να τα παραλάβουν μέσω ταχυδρομείου.

Εάν τα έμπλαστρα εμβολίων τυποποιηθούν και ενσωματωθούν, οι ορδες που διαβαζουν εγκυρες πηγες τους και βλεπουν δελτια των 8 σε όλο τον κόσμο θα «τρυπηθούν» κατά βούληση μέσω του ταχυδρομείου.

«Αν κοιτάξετε την ιατρική βιβλιογραφία που περιγράφει τα έμπλαστρα εμβολίου μικροβελόνας, αυτό που βλέπετε είναι πολλή διαφημιστική εκστρατεία σχετικά με το πόσο εύκολο θα είναι για τους εμβολιαστές να βάλουν ένα έμπλαστρο στο δέρμα ενός παιδιού αντί να χρησιμοποιούν βελόνα και πόσο ανώδυνο είναι. Το έμπλαστρο μπορεί να μειώσει τον δισταγμό στο εμβολίου.

Ο Fisher θα συνεχίσει να εξηγεί σε μια δήλωση στο The Defender ότι είναι λάθος για τους παγκοσμιοποιητές να λένε ότι οι άνθρωποι αμφιβάλλουν για το εμβόλιο λόγω της μεθόδου χορήγησης και όχι του προϊόντος που παραδίδεται .

«Ποτέ δεν αφορούσε το πώς παραδίδεται το προϊόν», είπε ο Fisher. «Πάντα αφορούσε την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για την ασφάλεια».

Ο Brian Hooker, PhD, PE, ανώτερος διευθυντής επιστήμης και έρευνας στο Children's Health Defense, πρόσθεσε ότι το να το αποκαλούμε "έμπλαστρο εμβολίου" είναι παραπλανητικό, επειδή πολλοί άνθρωποι τα μπερδεύουν ψευδώς με επιθέματα νικοτίνης όπως αυτά που χρησιμοποιούν οι καπνιστές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications