Εξωδιαστατικές  δυνάμεις των "θεών" απέτρεψαν έναν άντρα απο  αυτοκτονία  από τότε τον στοιχειώνουν λαμπερές μπάλες

Το 2007, ο Christopher Bledsoe , κάτοικος της Βόρειας Καρολίνας (ΗΠΑ) , έχασε την επιχείρησή του και ήταν κυριολεκτικά πάμπτωχος. Βίωσε έντονο στρες και μετά έκανε σκέψεις αυτοκτονίας.

Πήγε μαζί με τον γιο του και τρεις συναδέλφους του να ψαρέψουν στη λίμνη Cape Fear. Κάποια στιγμή, όταν είχε ήδη σκοτεινιάσει, απομακρύνθηκε από την ομάδα και πήγε προς τον κοντινότερο λόφο. Ήταν πολύ άρρωστος ψυχολογικά. "Ήμουν 46 τότε και δεν μπορούσα να πάρω τα παιδιά μου - τόσο άσχημα ήμουν. Έχασα τα πάντα."

Ανέβηκε στην κορυφή του λόφου και φώναξε απελπισμένος: «Όποιος κι αν είσαι, βοήθησε με!». Και τότε ξαφνικά είδε ένα κοκκινωπό σφαιρικό αντικείμενο που αιωρούνταν πάνω από το έδαφος σε ύψος περίπου 45 μέτρων(εδω να σημειωθεί ότι δεν απευθύνθηκε σε "θεούς " απο τις γνώστες θρησκείες και άγιους και αυτός ειναι ο λόγος που οι κολλημένοι με θρησκείες δεν εχουν επαφή με τον "αλλο κοσμο" ).

Ο Bledsoe όρμησε κάτω από το λόφο έντρομος, και όταν κοίταξε πίσω, είδε μια δεύτερη ιπτάμενη μπάλα που αιωρούνταν ακριβώς από πάνω του, αργότερα είδε την τρίτη μπάλα, η οποία έμοιαζε με «ηλιοβασίλεμα». Οι σκέψεις αυτοκτονίας έσβησαν και ο Bledsoe περιπλανήθηκε στο μέρος όπου άφησε τον γιο του και τους συναδέλφους του.

Του φάνηκε ότι έλειπε για περίπου 20 λεπτά, αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν εκεί όλη τη νύχτα και ότι ο γιος του είχε πάει να τον αναζητήσει δακρυσμένος. Ο Bledsoe είπε στους συναδέλφους και τους γνωστούς του για αυτό που είδε, αλλά γελοιοποιήθηκε και ολόκληρη η οικογένειά του άρχισε να τον αποφεύγει. Άρχισε λοιπόν να μένει σιωπηλός και είπε στον γιο του να τα κρατήσει όλα κρυφά. Την ίδια στιγμή, μετά από εκείνο το περιστατικό στο λόφο, άρχισαν να εμφανίζονται φωτεινές μπάλες πάνω από το σπίτι του κάθε βράδυ.

Ο Bledsoe ενοχλήθηκε που είχε εξαφανιστεί εκείνη τη νύχτα και αποφάσισε να υποβληθεί σε ύπνωση κατά την οποία θυμήθηκε ότι τον είχαν μεταφέρει σε ένα σκάφος και κοίταζε τη Γη από μεγάλο ύψος (σας θυμισει κατι? μήπως αρχαίες αναφορές τοτε οι ειχαν επαφες με τους θεους ?).

Θυμήθηκε ότι συνάντησε ψηλά, αδύνατα πλάσματα με μεγάλα μάτια που του είπαν ότι ήταν Φύλακες και ότι φρόντιζαν τη Γη . Στη συνέχεια πέταξαν σε διάφορα μέρη στη Γη. Για παράδειγμα, πέταξαν στην Αίγυπτο και του έδειξαν τη Μεγάλη Σφίγγα, είπαν ότι η σφίγγα, κοιτάει το αστέρι Regulus λίγο πριν την ανατολή του ηλίου, θα σηματοδοτούσε την Εποχή του Υδροχόου τον Αύγουστο του 2026.

Το 2012, ο Bledsoe ξύπνησε στο κρεβάτι στις 3 τα ξημερώματα με εντολή κάποιου "Σήκω!" Εκείνος, όντας σε κατάσταση πανικού, ντύθηκε, βγήκε από το σπίτι και είδε εκεί τρία ανθρωπινά οντά και μετά μια όμορφη γυναίκα με ξανθά μαλλιά . Του είπαν για την Μητέρα Θεά του Σύμπαντος, το Θείο Γυναικείο Πνεύμα, η Συμπαντική Αγάπη . Αργότερα υποτέθηκε ότι πρόκειται για την ίδια γυναίκα που εμφανίστηκε με τη μορφή της Παναγίας σε τρία παιδιά στη Φατίμα το 1917 που οι κολλημένοι χριστιανοί νόμιζαν οτι ηταν η πανάγια ενώ αυτοι οι ανθρωπινής μορφής "θεοί" ουδεμιά σχέση με το χριστιανισμό και με θρήσκειες

Ο Bledsoe εβγαλε πολλες φωτογραφιες και βιντεο με φωτεινες μπαλες παρακολουθησης πάνω από το σπίτι του. Και δεν φοβόταν πια να μιλήσει. Τελικά, οι ιστορίες του τράβηξαν την προσοχή του κακου από τη NASA, τη CIA και το Υπουργείο Άμυνας δηλαδη ολη την λερα του κακου επι της Γης μη γνωρίζοντας πως έτσι θα φύγουν, ειναι οι ίδιες μπάλες παρακολούθησης που παρακολουθούσαν τις δυνάμεις του κακού και τα αεροπλάνα B-29 που ισοπέδωναν την Γερμανία το 40 - Αυτα και αλλα πολλα ειναι αδυνατο να καταλάβουν οι ασχετες και ανικανες μαζες να δουν τι ειχε γινει στα αληθεια και εντελως εκφυλισμενες ηθικα και πνευματικα απο το κακο που εχουν παρει το μερος του χωρις να το ξερουν και δεν εχουν καμια σχεση με θεματα μυστικισμου και πνευματος, ειδικα οι κολλημενοι χριστιανοι που παπαγαλιζουν συνεχεια την λεγομενή Αποκάλυψη του Ιωάννη. Και δεν λενε τιποτα για αυτο: (16:16) "των βασιλέων τῆς οἰκουμένης ὅλης" υπό τον έλεγχο των "πνεύματων δαιμονίων" θα διεξαγάγουν την τελική μάχη εναντίον των θεϊκών δυνάμεων...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications