Ποιος ειναι ο «έξυπνος»  που έβαλε χάρτη της nasa ως αξιόπιστη πηγή που δείχνει παντού φωτιές ακομα και στην έρημο?

Η κατάσταση και αυτών που βγαίνουν στον ιντερνέτ ως φωστήρες ειναι τραγική γιαυτό δεν τους κυνηγούν και οι ελληνόφωνοι βλέπουν ποιοι ειναι γίδια όπως βλέπουμε και εμείς μονο με τον τρόπο που μιλάνε και με αυτα που λένε.

Και οχι μονο στο ίντερνετ , η άλλη λέει για φωνή της λογικής και παπαγαλίζει για φασίστες ενώ παντου επικρατει ο κομμουνισμος τυπου σοβειετικης ενωσης και ενω άναρχο-κομμουνιστες τις κανουν επιθέσεις που εχουν πιπιλια αυτην την ταμπελα! καλα δεν ξέρει ότι το φασίστες ειναι μια σατανική ταμπέλα για τους εχθρούς των μισάνθρωπων και μιασματων τους που την έβγαλαν απο την Ιταλία επι Μουσολίνι? .

Η συζήτηση στα ερπετά πάει κάπως έτσι: Ρε συ μας κατηγορούν ότι βάζουμε φωτιές
Δεν πειράζει θα τους πούμε ότι της βαζουν άλλοι, στην Ελλαδα θα τους λέμε οτι τις βαζουν οι Τούρκοι και στην Τουρκιά οι Έλληνες το παλιο καλο κολπο που πιανει, οπως με τους κακους Γερμανους θυμασαι τι γελοιο ριξαμε τοτε που βαζαμε τα goim μας στην Γερμανια να κατηγορούν την Ελλαδα και στην Ελλαδα να κατηγορούν την Γερμανια για τα δεινα τους ενω και στις δυο αυτες χωρες εμεις κανουμε κουμαντο?
Και στον Καναδά ?
Χμμ θα τους πούμε οτι παντού πιάνουν φωτιές λόγω κλιματικής κρίσης θα τους βγάλουμε και ενα χάρτη ώστε να βλέπουν οτι παντού πιάνουν φωτιές και έτσι δεν θα κατηγορεί κανένας εμάς άρχισε να πετάς βελάκια στο χάρτη και όπου πέφτουν θα βάζουμε οτι εκεί είχε πιάσει φωτιά
Και αρχίζουν σε κάποια στιγμή: ρε έπεσαν στην έρημο μερικά, να βαλουμε και εκεί οτι πήρε φωτιά η άμμος?
Δεν πειράζει τα goim πιστεύουν οτι τους λενε τα κανάλια μας και οι έγκυρες πήγες μας
Ναι αλλα γιατι δεν κάναμε θέμα όλες αυτές τις φωτιές και δεν υπάρχει καμια είδηση πουθενά σε έγκυρες πήγες μας για αυτές?
Δεν πειράζει θα το βαλουμε μονο στην NASA τα goim σέβονται τους οργανισμούς μας, και όταν τους μιλάς στο πληθυντικό οπως μας είχε πει ο Μπάφομετ μας σε σέβονται ακόμη περισσότερο , και αυτα που το παίζουν έξυπνα θα τον βρουν αργά η γρήγορα και θα το βάλουν αυτά για να το παίζουν έξυπνα στα αλλα goim, εξάλλου αυτα τα goim κανουν καλύτερη δουλειά απο τα δικά μας επειδή εμφανιζονται ως φωστηρες στα αλλα.
Δίκαιο έχεις εδω βαζουν τόσα αλλα ψέματα μας ως δεδομένα τα δηθεν εξυπνα goim να μην πληρώνουμε κιόλας δικά μας goim

Αυτόν τον χάρτη έβαλε ο έξυπνος στο youtube ως απόδειξη οτι παντού πιάνουν φωτιές και πάρα το γεγονός οτι δεν άκουσε πουθενά για αυτές ενώ τα ερπετά θα τις ειχαν κανει πρωτο θέμα ώστε να λενε για κλιματική κρίση, και θεωρεί οτι στα αλήθεια εχουν πιάσει φωτιές παντού ακομα και σε ερήμους πήρε φωτιά η άμμος , άρα ειναι φυσιολογικό που πιάνει φωτιά η Ελλαδα καθε καλοκαίρι , δεν μπήκε καν στο κόπο να ψάξει με το translate αν έχουν καμιά είδηση για φωτιά σε κάποια άλλη χωρα που δείχνει ο χάρτης πχ στην Ινδονησία για να δει οτι δεν υπάρχει καμιά, αρκεί που το ειπε η NASA που έλεγε φανερά ψέματα για τον Άρη και οχι μονο και εχει διευθυντή ερπετό που την εποχη του 70 το ανακάλυψαν κατα λάθος και γρήγορα το κουκούλωσαν το θέμα

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications