Ύποπτος φρικτός θάνατος   και οι έγκυρες πήγες τους αμέσως έσπευσαν να κλέψουν φώτο της

Αυτη η φωτο της εγινει Πρωτο θεμα σε εγκυρες πηγες τους . Το καθεστωτικό protothema οχι μονο έμαθε πως την έλεγαν αλλα σε συνεργασία με το facebook προφανως έκλεψε φώτο της και τις έβαλε χωρίς να σεβαστεί την νεκρή και μαζί και όλες οι έγκυρες πήγες τους και ο οχλος ως συνηθως δεν βλεπει το μοχθηρο της υποθεσης

Δεν μπορεί να χωρέσει ο νους του πατέρα της 38χρονης από την Κατερίνη την ξαφνική απώλεια της κόρης του η οποία κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητό της

Μάλιστα, όπως τονίζει το όχημα που οδηγούσε η γυναίκα δεν είχε παρουσιάσει βλάβη πρόσφατα. Ο ίδιος αναφέρει συγκλονισμένος πως η κόρη του είχε τελειώσει από την δουλειά όταν έγινε το περιστατικό ενώ ραγίζει καρδιές όταν λέει πως όταν έφτασε στο σημείο της τραγωδίας αντίκρισε την κόρη του απανθρακωμένη!

«Δεν γνωρίζουν τι έγινε. Εγώ δεν είχα ακούσει να έχει κάτι το αμάξι. Κάνει δεν ξέρει τι συνέβη. Μόνο ο Θεός και αυτή ξέρουν τι έγινε. Έφυγε για δουλειά και έγινε αυτό το πράγμα. Πήγα εκεί να δω και την είδα καμένη μέσα στο αυτοκίνητο. ‘Πάει το παιδί μου’, είπα»

Τα αίτια της μοιραίας ανάφλεξης θα δώσει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής που διεξάγει έρευνα, καλο θα ειναι να βαλει ανεξαρτητους ο πατερα της μηπως βρουν καποιο μηχανισμο ανάφλεξης στην καμπινα η Πυροσβεστική και η αστυνομια εχει παρε δωσε με το κακο και ευκολα μπορει να κουκουλωσει το θεμα (δεν θα ειναι και η πρωτη φορα) ποιος θυμαται αυτη (ιδιου γενους) που δολοφονησαν σατανιστες το 2019 και το παρουσιασαν ως αυτοκτονια και επρεπε ο πατερας της να ψαξει και να βρει οτι ηταν δολοφονια και οχι η αστυνομια απο σατανιστες που κυκλοφορουν ελευθεροι ? .

Εδώ φαίνεται οτι πήρε φωτιά η καμπίνα και δεν έχει σχέση με την μηχανή η φωτιά που εσπευσαν οι εγκυρες πηγες τους να πουν για μηχανική βλάβη απευθυνόμενες σε άσχετους και κοιμισμένους που διαβαζουν τις εγκυρες πηγες τους:

Σωλήνες της βενζίνης δεν περνουν απο την καμπίνα αλλα απο κάτω, αν είχε γίνει βραχυκύκλωμα στα καλώδια θα μύριζαν και θα έλιωναν πριν πάρουν φωτιά θα είχε τον χρονο να βγει, και ειναι πολύ ύποπτο πως κάηκε ζωντανή λες και έσκασε κάτι εύφλεκτο μέσα στην καμπίνα ,εκτός και είχε υγραέριο αλλα και πάλι δύσκολο θα είχε πάρει φωτιά στο χώρο της μηχανής η πίσω στην δεξαμενή, μήπως κάποιοι την δολοφόνησαν ? εξαλλου καποιοι (οι ελληνοφωνοι) ειναι ειδικοι στις δολοφονιες που τις κανουν να φαινονται ως ατυχηματα τροχαια και αυτοκτονιες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications