Μητέρα τριών παιδιών η 38χρονη που κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητό της!!

Σύμφωνα με το delalis.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν 38 ετών και μητέρα των παιδιών τα οποία θα μείνουν ορφανά…

Η ίδια πηγή ασχετων οπως ολοι σε δέκαδες έγκυρες πήγες τους που κανουν copy paste ότι τους λένε οι ελληνοφωνοι που ειναι ασχετοί απο τεχνολογια και μηχανική και ανικανοι να κανουν και εφερευεσεις, αναφέρει πως η ανάφλεξη του αυτοκινήτου πιθανότατα οφείλεται σε μηχανική βλάβη(!).

Δευτερη φορα που δειχνουν ποσο ασχετοί ειναι οι δηθεν ειδικοι σε έγκυρες πήγες τους στα πάντα, και εδω φαινεταί οτι δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικότητα ουτε ενα πομολο δεν θα μπορουν να βιδωσουν στα ντουλαπια τους, τετοιους μαζευουν οι ελληνοφωνοι σε εγκυρες πηγες τους ωστε να αναπαραγουν τα παραμυθια τους .

Απο μηχανική βλάβη δεν γινεται να πιασει φωτια στην καμπινα ηλιθιοί αλλα απο ηλεκτρική βλαβή θα πηρε φωτια στην καμπινα αλλιως ηταν δολοφονια καθως ειναι πολύ περιεργο που πηρε φωτια τοσο γρηγορα και να μην προλαβει να βγει .

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα οδηγούσε στην οδό Φαρμάκη έχοντας κατεύθυνση προς το νοσοκομείο, όταν ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το αυτοκίνητό της. Η γυναίκα πρόλαβε να σταματήσει το όχημα, όχι όμως και να βγει από το αυτοκίνητο το οποίο έπιασε φωτιά έτσι κάηκε!

Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν με πυροσβεστήρες στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Γύρω στις 7 το απόγευμα, η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για κατάσβεση πυρκαγιάς στο όχημα. Όταν όμως οι πυροσβέστες κατέφθασαν στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη κατασβεστεί και εντός του οχήματος βρέθηκε απανθρακωμένο η 38χρονη. Από τις εικόνες του οχήματος φαίνεται η φωτιά να εκδηλώθηκε μέσα στη θέση του οδηγού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications