Έργα και Ημέραι μπολιασμάτων «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή λίγο πριν γεννήσει η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου τρεις ημέρες πριν γεννήσει αυτα γινονται με τα μπόλια, τι θα πει τωρα στους κριτες? .

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η δημοσιογράφος, η οποία κάλυπτε το πολιτιστικό ρεπορτάζ, κατέρρευσε στο σπίτι της υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες καθώς τα αίτια ακόμα διερευνώνται. Η Ίσμα Τουλάτου βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα επόμενα 24ωρα θα έφερνε στη ζωή το παιδί που κυοφορούσε.

Ο θάνατός της έγινε γνωστός από την ανάρτηση της δημοσιογράφου, Ελένη Σπανοπούλου στο Facebook προφανως δεν ηταν δικια τους για το κανουν θεμα οι εγκυρες πηγες τους με κτηνωδες αναρχο-μιασματα των ελληνοφωνων που ηδη επι εποχης Χ.Α εκαναν σαν λυσσαμενοι δαιμονες και με την ψευδο-πανουκλα τους εκαναν αγωνα για το ποιος θα εξαπατησει τους περισσοτερους για να εχει εξέχουσα θέση στον Γιαχβε του με μωβ φορέμα ντυμένος (!)

Κατι τετοια σχιζοφρενικα γραφουν στα "ιερα τους" τυπου Zohar αλλα ο οχλος δεν βλεπει καν την αφυσικη συμπεριφορα τους, το να βλεπεις ορδες ηλιθιους να τους πατανε και like προωπικα και στους ιδιους οχι μονο σε δεκαδες εγκυρες πηγες τους με μιασματα σε ξεπερναει, ενας εξ αυτων των ελληνοφωνων που ελεγε πως οσοι δεν κανουν τα μπολια ειναι σαν να σκοτωνουν τον ιδιο, ακου λογικη υποκρισιας του σατανα (ο γεναρχης τους), έχει απο 5.999 φιλους και στα δυο προφιλ του και δεν ειναι απο την ρατσα του, τωρα λεει υπερ λαθρο που κουβαλαει η ρατσα του σε ολη την Ευρωπη γνωριζοντας τι γινεται με τις αιμομιξιες με γυναικές που δεν μπορουν να δουν καν το κακο και συνεπώς ούτε τους μοχθηρούς, με τον σατανα τον ιδιο να ειναι καθε μερα δεν θα καταλαβουν τιποτα και υστερα απορουν πως γεμησε ο τοπος "σαταναδες" ενω οι ιδιες τους γεννησαν .

Η Ελένη Σπανοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό».(Σημειωση: ο ορος σατανας ειναι επειδη ετσι καταλαιβουν το κακο οι μαζες ειδικα οι θρησκόληπτοι )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications