Έργα και Ημέραι μπολιασμάτων :  ξαφνικός θάνατος 37χρονης  ενώ κολυμπούσε σε πισίνα

Συνεχιζονται οι "συμπτωσεις" , κατι που ειχε διαπιστωθει εξ αρχης δηλαδή και που δεν εχει περασει καν απο το μυαλο των πολλων , αλλα ο ανεγκεφαλος λαος δεν έχει καταλαβει τίποτα όπως δεν έχει καταλαβει και τοσα αλλα τοσα χρόνια που λες δεν εχει νοημα να τους εξήγεις ποσο δε σε εναν λαο που ακομα διαβαζει εγκυρες πηγες ελληνοφωνων μετα απο ολα αυτά, και οι νεοέλληνες που το παιζουν φωστηρες στο ιντερνετ και αυτοι ειναι ηθικοι αυτουργοι που και η απο εδω πλευρα εχει πεσει σε τοσο χαμηλο πνευματικό επιπεδό ..

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία στα Σύβοτα μετά από τον τραγικό θάνατο μιας νεαρής γυναίκας η οποία εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή.

Όπως αναφέρει το trikaladay η 37χρονη Κατερίνα Ιωαν. Τσιουτσιουβάλα, με καταγωγή από τα Τρίκαλα κατέρρευσε ξαφνικά ενώ κολυμπούσε σε πισίνα. Άμεσα, η 37χρονη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ανεύρυσμα εγκεφάλου.

Η γυναίκα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες ώσπου τελικά δεν άντεξε και κατέληξε.

Το ανεύρυσμα εγκεφάλου πως προεκυψε ξαφνικα ενω κολυμπουσε?? που ειναι οι ελληνοφωνοί να πουν αν έχει μπολιαστει άφου το βλέπουν με το ΑΦΜ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications