Τραμπ: Οι κάμερες ασφαλείας θα έβρισκαν «γρήγορα» τον λαθρέμπορο Kοκαΐνης του Λευκού Οίκου

Kοκαΐνη ταΐζουν τα δημοκρατικά κτηνή τους ή τυπου χαπια τσιχαντιστων ?

Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε μια ουσία μέσα στον Λευκό Οίκο που φέρεται να ειναι κοκαΐνη.

Τη Δευτέρα, ο εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, Στίβεν Κόπεκ, επιβεβαίωσε ότι η «έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη» για το θέμα, αλλά δεν επιβεβαίωσε εάν η ουσία περιείχε κοκαΐνη.

Σε απάντηση, ο Τραμπ προέβλεψε ότι οι «ψευδείς ειδήσεις» θα υποβαθμίσουν το εύρημα της ουσίας, οτι δηλαδη αυτοι που ταΐζουν τα κτηνη τους χαπια για να γινουν ακομη χειρωτερα κτηνη θα τα βγαλουν ολα fake news .

«Πιστεύει κανείς πραγματικά ότι η ΚΟΚΑΪΝΗ που βρέθηκε στη δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου, πολύ κοντά στο Οβάλ Γραφείο, προορίζεται για χρήση από οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον Χάντερ και τον Τζο Μπάιντεν;» ανάρτησε ο Τραμπ στο Truth Social. «Αλλά παρακολουθήστε, τα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης θα αρχίσουν σύντομα να λένε ότι η ποσότητα που βρέθηκε ήταν «πολύ μικρή» και ότι δεν ήταν πραγματικά ΚΟΚΑΪΝΗ, αλλά ασπιρίνη και η ιστορία θα ξεθωριάσει».

«Έχει δει την περιοχή της ΚΟΚΑΪΝΗΣ ο διαταραγμένος Τζακ Σμιθ, ο τρελός ειδικός εισαγγελέας που μισεί τον Τραμπ;» ρώτησε ο Τραμπ.«Πού είναι οι κάμερες ασφαλείας του Λευκού Οίκου,που θα δείξουν γρήγορα από πού προήλθε η κοκαΐνη στον Λευκό Οίκο;» πρόσθεσε ο Τραμπ. «Ξέρεις ήδη την απάντηση, αλλά μάλλον δεν σου αρέσει!»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications