Ο Μεξικανός που έχτισε μια πυραμίδα μετά από αίτημα ενός άριου  εξωγήινου

Όχι πολύ μακριά από την πόλη Monclova, στην Coahuila, στο Μεξικό, ένα ασυνήθιστο ορόσημο εμφανίστηκε τη δεκαετία του 1980 με τη μορφή μιας μικρής πυραμίδας που χτίστηκε από πέτρες από έναν ντόπιο κάτοικο.

Οι ντόπιοι την αποκαλούν Πυραμίδα του Pozuelo , από τον οικισμό Pozuelos de Arriba. Έχει ύψος σχεδόν 7 μέτρα και στο εσωτερικό του οι τοίχοι του είναι διακοσμημένοι με σχέδια που αφηγούνται την ιστορία αυτής της πυραμίδας.

Σύμφωνα με τον Raimundo "Mundo" Corona , σε αυτήν την περιοχή το 1984, όταν ήταν 33 ετών και μόλις είχε αποκτήσει το πρώτο του παιδί, του εμφανίστηκε ένας ψηλός, όμορφος με άσπρα μαλλιά και "μελί" μάτια (Σκανδιναβικός τύπος των αριων εξωγήινων που οι σημιτικες φυλες παρουσιαζουν αυτους ως κακους στο ποπολο της Γης διοτι αυτοι ειναι θεοι που θα βαλουν ενα τελος στην βασηλεια του κακου στην Γη μαζι με ολες τις φυλες που πηραν το μερος του κακου και εσφαζαν τους απογονους τους στην Γη ). Ο εξωγήινος είπε ότι το όνομά του ήταν Herulayka και ήρθε στη Γη από τον πλανήτη Nefilin, ο οποίος είναι «20 φορές μεγαλύτερος από τη Γη».

"Μου είπε να φτιάξω έναν ναό σε σχήμα πυραμίδας. Όταν τον ρώτησα γιατί έπρεπε να έχει σχήμα πυραμίδας, είπε ότι ήταν επειδή ο ναός έπρεπε να διαμορφωθεί έτσι ώστε οι άνεμοι και οι καταιγίδες να μην μπορούν να τον μετακινήσουν και θα ήταν πάντα στραμμένη προς τα πάνω.

«Πολλοί άνθρωποι θα γελάσουν μαζί σου, θα σε συκοφαντήσουν και θα πουν ότι είσαι τρελός ή μεθυσμένος, ότι πρόκειται για πράξη τοξικομανής ή τρελού».

Ο Herulaika είπε στον Raimundo ότι ο πλανήτης του βρισκόταν στον αστερισμό του Ωρίωνα. Ταυτόχρονα ήταν ντυμένος «με τρόπο εξωγήινο»: φορούσε έναν απλό χιτώνα δεμένο με σχοινί και δεν είχε παπούτσια στα πόδια του, ήταν ξυπόλητος.

Αλλά πριν από την προσωπική συνάντηση, ο Raimundo είδε αυτό τον "θεο" αρκετές φορές στα όνειρά του.

«Μην απελπίζεσαι, γιατί αν μια μέρα βρεθείς μόνος, θυμήσου το εξής: αν σε ένα εκατομμύριο χρόνια κάποιος σε ακούσει, θα είσαι σαν το ίδιο το διαμάντι, που θα σκορπίζει το φως της γνώσης. Αυτό που θέλουμε είναι να συνειδητοποιήσουν τι τρομερό πράγμα κάνουν σε αυτό το μέρος που λέγεται Γη και ότι πρέπει να το κρατήσουν σαν κόρη οφθαλμού γιατί τους δίνει αυτό που χρειάζονται για να ζήσουν. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι είναι ένα πιστό αντίγραφο της Γης και ολόκληρου του σύμπαντος. Όλα αυτά που σου είπα, πες τα σε άλλους. Ένα άτομο πρέπει να ξέρει ότι βρίσκεται σε λάθος δρόμο », - αυτό ήταν το μήνυμα του εξωγήινου.

Οι κάτοικοι του Pozuelos de Arriba, πριν από το περιστατικό με τον Raimundo, έβλεπαν επανειλημμένα UFO σε αυτό το μέρος με τη μορφή ιπτάμενων μπάλων «φωτιάς». Πετούσαν τόσο συχνά που ο κόσμος γρήγορα τα συνήθιζε.

Εκείνο το βράδυ του Νοεμβρίου, ο Raimundo Corona δούλευε τη νυχτερινή βάρδια στο πηγάδι Νο. 1 της SIMAS, του οργανισμού ύδρευσης της περιοχής, όπου λειτουργούσε τις αντλίες νερού. Η νύχτα ήταν αποπνικτική, αλλά ήσυχη. Και τότε κάποιος χτύπησε την πόρτα.

Ο Raimundo νόμιζε ότι ήταν ένας από τους ντόπιους, αλλά στη συνέχεια η πόρτα χτυπήθηκε απο έξω σαν μια δυνατή κλωτσιά. Και στο κατώφλι στεκόταν ένας παράξενος άντρας ντυμένος με χιτώνα και ξυπόλητος. Τα πρώτα του λόγια ήταν λυπημένα και στοχαστικά. - Τόσο σύντομα με ξέχασες; - Ποιος είσαι? Αν σε είχα ξαναδεί, δεν θα σε είχα ξεχάσει ποτέ. Έχεις σώμα αθλητή και το πρόσωπό σου είναι πολύ όμορφο», είπε ο Raimundo. - Τόσο σύντομα με ξέχασες; Θυμάσαι πότε γεννήθηκε το κοριτσάκι σου;» ρώτησε ξανά ο άγνωστος. Και τότε ο Raimundo συνειδητοποίησε ότι αυτό ήταν το ίδιο πρόσωπο που είχε δει στα παράξενα όνειρά του. Μετά από αυτό, η συζήτησή τους συνεχίστηκε και τότε ο παράξενος άντρας είπε ότι ήταν εξωγήινος και ζήτησε από τον Raimundo να χτίσει έναν ναό-πυραμίδα.

Και στο τέλος της συνάντησής τους, ο Herulaika επιασε το κεφάλι του Raimundo στα χέρια του και είχε ένα όραμα ότι κάτι τρομερό θα συμβεί στη Γη

Υπήρξε ένας τρομερός πόλεμος. Κάτι ξέφυγε από τον έλεγχο, οι πέτρες, η θάλασσα και η σκόνη ανέβασαν μια τεράστια θερμοκρασία.Και Κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του. Είδε πώς το κύμα καύσωνα έκαιγε παιδιά και γυναίκες,η γη έγινε φλεγόμενη, ολόκληρη η γη καλύφθηκε από καπνό, και ήταν η νύχτα του θανάτου.

Και μέσα σε αυτό το σκοτάδι είδε κινούμενα φώτα: ήταν άνδρες και γυναίκες, ήρθαν από ψηλάσε σε ένα κομμάτι γης που είχε μείνει ανέγγιχτο: οι άνθρωποι αναπαρήγαγαν και ξαναέχτισαν τη γη, η οποία βρήκε ξανά το μεγαλείο και την όμορφη δομή της. Είδα πώς γέμισε η γη με ανθρώπους, άνθρωποι πετούσαν από ψηλά.». (Αυτο θα ειναι το τελος των φυλων του κακου στην Γη και η μεγαλη εκκαθάριση και απο φυλες που πηραν το μερος του κακου ασχετα αν το εκαναν σε προηγουμενες ζωες τους . )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications