Που βρήκαν οι Αμερικανοί την τεχνολογία  της ατομικής βόμβας που  έριξαν στην  Ιαπωνία  χωρίς καν να κάνουν δοκιμές?

Η Ρίψη ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι συνέβη στις 6 και στις 9 Αυγούστου του 1945 με απόφαση του τότε Προέδρου των ΗΠΑ και ανθρωπομορφου κτηνους ονοματι Χάρι Τρούμαν και λοιπων ανθρωπομορφων τερατων που μόλις είχαν κάνει ολοκαυτώματα γερμανικων πολεων για λογαριασμο των ιουδαιων, πχ μονο στον Βομβαρδισμό της Δρέσδης καηκαν ζωντανοι πανω απο 40.000 αμαχοί .

Ο αρχικός αριθμός των θυμάτων που πέθαναν ακαριαία από τη ρίψη των βομβών υπολογίζεται σε περίπου 70.000 στη Χιροσίμα και 40.000 στο Ναγκασάκι. Όμως οι ολέθριες συνέπειες της πυρηνικής ακτινοβολίας τους επόμενους τέσσερις μήνες αύξησαν τον αριθμό των νεκρών σε 90.000-166.000 στη Χιροσίμα και 80.000 στο Ναγκασάκι. Μέχρι το 1950 ο απολογισμός των θυμάτων είχε φτάσει τα 200.000 θύματα.

Και λένε πως ολα αυτά εγιναν με το Σχεδίο Μανχάταν, του αμερικανικού προγράμματος για την κατασκευή ατομικής βόμβας που ενω δεν ειχε κανει καμια δοκιμη πριν εριξαν ατομικες βόμβες στην Ιαπωνία και μέτα εκαναν δοκιμες (!) δηλαδη βρηκαν ετοιμη την τεχνολογια της ατομικής βόμβας.

Αναγνωρίζεται επίσημα ότι το «Little Boy» δεν δοκιμάστηκε καθόλου!. Όπως το θέτει ο Γκρόβς, ήταν «ένα καλά καθιερωμένο σχέδιο», επομένως «δεν φαίνεται απαραίτητο να γίνει δοκιμή». Γιατί; Γιατί η βόμβα έχει δοκιμαστεί περισσότερες από μία φορές και έχει αποδείξει την αξιοπιστία της. Κανείς δεν αρνείται ότι η βόμβα που έπεσε στη Χιροσίμα ήταν μια βόμβα ουρανίου.Και Επισήμως δεν έχει έναν Αμερικανό εφευρέτη, και οι Αμερικανοί δεν εργάστηκαν σοβαρά σε βόμβες αυτού του τύπου ασε δε που αν ειχαν απο πριν την τεχνολογία της ατομικής βόμβας θα την ειχαν ρίξει στην Γερμανια, αρα τα σχέδιά της ήρθαν απο αλλου .

Ποια χώρα πρωτοστατούσε στην πυρηνική ανάπτυξη και στην ελευθερη ενεργεια? η Γερμανία που ειχε καταργησει και τις ηλιθιοτητες του ψευδο-επιστημονα Άλμπερτ Αϊνστάιν . Επιπλέον, ο ίδιος ο Ρόμπερτ Οπενχάιμερ παραδέχτηκε κάποτε ότι αυτή η βόμβα είχε «γερμανική προέλευση».

Τι εκαναν με λιγα λογια αυτα τα δημοκρατικα κτηνη? πηραν ετοιμη την τεχνολογια της ατομικής βόμβας απο την Γερμανια επειδη ο Φυρερ ηταν κατα της χρησης της πυρηνικής ενεργείας για πολεμικους σκοπους επειδη σκοτωνει και το πνευμα μεταξυ αλλων , και την έριξαν στην Ιαπωνία... Οπως εκλεψαν τοση αλλη τεχνολογια που ο οχλος δεν εχει ιδεα καν πως ειναι απο τους "κακους" συμπεριλαμβανομένου των ελικοπτερων και παρουσιαζουν κατι ασχετους δηθεν ως εφερευτες ακομα και σε ντοκιμαντερ προπαγανδας του National Geographic ενω αντεγραψαν ετοιμη την τεχνολογια απο το πρωτο Γερμανικο ελικοπτερο στο κοσμο ονοματι Flettner Fl 282 colibri , αλλα πως θα τους παρουζιαζαν ως κακους αν ελεγαν οτι η σημερινη τεχνολογια ειναι απο Γερμανους που ηταν και δηθεν "Μογγολοι"?.

Για αυτη την κλοπή της πυρηνικής ενεργείας και της "θεϊκης γνωσης" που πρεπει να εισαι αγαθος για να την εχεις , η Γη επιτηρείται απο τους "θεούς" (τους εξωγήινους ανθρωπινής μορφής Nordic aliens συγγενείς των αρχαιων θεών και των τοτε Γερμανών ) που επανειλημμένα εχουν προειδοποιήσει τα ανθρωπόμορφα κτήνη και υπηρέτες του κακού να σταματήσουν καθε σχέση με πυρηνική ενεργεία μεχρι να ερθει ο καιρος της μεγαλης εκκαθάρισης του πλανητη απο φυλες του κακου (αφου με το καλο δεν εγινε και πηραν το μερος του κακου) και οσων συμμαχησαν με κακο με τον εναν η τον αλλο τροπο ακομα και αν αυτο έγινε σε 10 προηγούμενες ζωές τους κοινος θα χασουν το πνευμα τους (ο αληθινος θανατος τους) οσοι υποστηριζουν ακομα και μετα απο 80 χρονια αυτα τα δημοκρατικα κτηνη .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications