Mία 53χρονη ονειρεύεται να γίνει ψυχολόγος μέσω «πανελλήνιων» γελάνε και οι πέτρες!

Μία 53χρονη μητέρα από τη δεύτερη Μέκκα , «πέφτει στη μάχη» των πανελληνίων για να μπει σε πανεπιστήμιο και να μάθει ηλιθιότητες εκτός πραγματικότητας ψευδό-ψυχολογίας (άσχετα που ουδεμιά σχέση έχει με την ψυχή ) , τις ύπουλες μοχθηρές ηλιθιότητες του Σίγκμουντ Φρόυντ, και πως ο χαρακτήρας δηθεν ειναι ανάλογα πως θα μεγαλώσει κάποιος/α και ολα αυτα τα μασονικά παραμυθία

«Διάβασα μόνη μου, χωρίς καμία βοήθεια»

Πιστεύει ότι ήρθε η στιγμή να καταβάλει την δική της προσπάθεια, αφού ήδη τα δυο της παιδιά έχουν αποφοιτήσει από τις σχολές τους. «Ήταν ένα όνειρο που πάντα ήθελα να πραγματοποιήσω. Φέτος είδα ότι μπορώ να το κάνω. Διάβασα μόνη μου, χωρίς καμία βοήθεια» δήλωσε η 53χρονη που εργάζεται σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ. «Μου αρέσει η ψυχολογία και πιστεύω θα τα καταφέρω να περάσω στο ΑΠΘ. Είναι περίεργη αίσθηση να δίνει ξανά πανελλήνιες μετά από τόσα χρόνια» ανέφερε η κ. Μοναστηριώτη, η οποία είχε άγχος πριν μπει στην σχολική αίθουσα αλλά πιστεύει πως είναι καλά προετοιμασμένη.

Κάποιος να της πει πως αντί να διαβάζει να μπει στο EllinikaHoaxes και να διαβάσει τι ύπουλες ηλιθιότητες λένε και κατα πόσο αυτοι θα πρέπει να θεωρούνται φυσιολογικοί ,επίσης να διαβάσει και ολα τα σχόλια εκεί (απο άναρχο-ορκ) και να μας πει γιατι δεν θεωρούνται ψυχοπαθείς, ή ακομα καλυτερα να διαβάσει τι εκαναν το 40 (απο μη δίκες τους πήγες ) και να δώσει βάση στην συμπεριφορά τους και τον τρόπο που ψεύδονται για να καλύψουν την μοχθηρή φύση τους .. μαλιστα προ ετών είχα και ομάδα και την έκλεισαν μην ξυπνήσουν κάποιοι όταν κάποια τους έγραψε οτι ειναι ανθρωποφάγοι και τι πράγματα ειναι αυτα που κάνετε δημοσια? αυτο ειναι ανθρωποφαγια ντροπη! , όταν εκαναν σαν λυσσασμένα σκυλια τα μιάσματα εκεί (θυμιζοντας τι εκαναν το 40) για κάποια ενοχλητική γιατρό πολύ πριν την ψευδό-πανούκλα τους και για αλλους λογους, τελικα της δικασαν με μιασματα δικαστες και της εβαλαν και προστημο για να ξεμπερδευουν μια και καλη, αφου δεν την δολοφηνησαν παλι καλα να λεει , οπως ειχε γραψει ενας εξ αυτων σε μια αλλη με ψευτικο προφιλ: δεν εχετε ιδεα με τι εχετε να κανετε (πραγματι δεν εχουν ιδεα οι μαζες).

Και να καταλάβει τι παίζεται με ολους αυτούς και με τους ελληνόφωνους που ειναι τα αφεντικά τους αφου αυτοί αν και δεν διαθέτουν νοημοσύνη ειναι άκρως μοχθηροί, ειχαν φτάσει στο σημείο να λενε πως οι "κακοί ναζι" ηταν χαζοί και "αμόρφωτοι" ενώ οτι εχουν σημερα ειναι απο τους " κακούς ναζι " ούτε στο διάστημα θα ειχαν πάει χωρις τον Βέρνερ φον Μπράουν άρα δεν θα υπήρχαν καν κινητά, GPS κτλ κτλ , για μην πούμε για τους κινητήρες jet και πολλά αλλα που ο όχλος δεν εχει ιδέα οτι ειναι απο αυτούς.

Επίσης να μας πει πως γίνεται διάφοροι που καυχιούνται πως ειναι απόγονοι αρχαιων και διαβαζουν βιβλία τι έλεγαν οι αρχαίοι μύστες, (και αυτοι δεν πανε πισω στην έλλειψη λογικης ) να αποφεύγουν σαν τον διάβολο το λιβάνι να πουν πως οι αρχαίοι μύστες οπως γράφουν τα βιβλία που διαβαζουν ότι ειχαν όλοι θεϊκή καταγωγή και δεν ήσαν σαν τους θνητούς , και πως δεν γίνεται οι βάρβαροι να κάνουν εφευρέσεις μάλιστα οι αρχαίοι μύστες έγραφαν πως το χρυσό γένος έκανε εφευρέσεις πολύ εύκολα, ολα αυτα έρχονται σε αντίθεση με ολα τα ανωθεν που έμαθαν στον όχλο και εχει ως δεδοεμνα, έλα όμως που δεν υπάρχει λογική ούτε στου "πατριωτικούς κύκλους", δηλαδή η βασική αίτια της άγνοιας τους που εχουν ως δεδομένα οτι μασονικά παραμυθία τους εχουν μάθει ειναι οτι δεν εχουν λογική και δεν ειναι δίκαιοι διαφορετικά η αλήθεια θα είχε απλωθεί μπροστά τους.

Για μην παμε σε μεταφυσικα θεματα μυστικισμου και δεν καταλαβει κανενας τιποτα αφου πρεπει να εχουν και ενα πνευματικο επιπεδο για να καταλαβουν ακομα και αυτοι που διαβαζουν τι ελεγαν οι αρχαιοι (τους ειδαμε και αυτους που διαβαζουν σελιδες τυπου makeleio, el, και λοιπους νεολληνες αυτου του τυπου, την αλλη που γραφει και βιβλια για τους αρχαιους την ρωτησαν γιατι οι εξωγηνοι λενε το σωμα " δοχειο" και δεν ηξερε να απαντησει και αρχισε να λεει αρλουμπες εμ αυτο δεν το εγραφαν οι αρχαιοι ωστε να το δει και να το πει ωστε να το παίξει αφυπνισμένη οπως κανουν ολοι , δυστηχως ετσι ειναι ολη η απο εδω πλευρα ) ..

Μόλις καταλάβει πως ο χαρακτήρας δεν ειναι αποτέλεσμα του πως θα μεγαλώσει κάποιος , πως παίζει ρόλο το γένος και πολλές ράτσες ειναι μοχθηρές εκ γενετής (ειδικά κατι μαυριδερά άναρχο-ορκ σημιτο-αραβικου τύπου )και το καλύτερο : γιατι κουβαλούν ορδες λαθρο σε όλη την Ευρώπη αφου οι ιδιοι λενε πως ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι, τοτε εχει βγάλει το καλύτερο πανεπιστήμιο αυτο της πραγματικοτητας σε διαφορετική περίπτωση δεν θα περάσει την τάξη (στάδιο ) οσα πτυχια και της δωσουν, και θα ξανα γεννηθεί εδω .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications