Πώς έγινε το ατύχημα με τον νεκρό  αστυνομικό στην Κατεχάκη – Τα πρώτα λόγια του οδηγού

Σύμφωνα με όσα είπε στην κατάθεση του ο οδηγός, καθώς κατευθυνόταν με το όχημά του προς Ηλιούπολη, έκανε έναν ελιγμό για να αποφύγει το περιπολικό που είχε σταματήσει μετά την έξοδο της Αττικής Οδού για ένα τροχαίο που είχε σημειωθεί νωρίτερα.

Ο ελιγμός αυτός φέρεται να αποδείχθηκε μοιραίος καθώς εκείνη τη στιγμή ο 45χρονος είχε κατέβει από το περιπολικό και ήταν δίπλα του για να πάει στο όχημα που είχε εμπλακεί στο προηγούμενο τροχαίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκίνητου, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για τον 45χρονο συνάδελφό τους ότι «δεν τον είδα ρε παιδιά».

Πηγές αναφέρουν πως όταν έγινε η παράσυρση ο γιατρός κατέβηκε από το όχημα και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος είχε πάει με συνάδελφό του σε ένα άλλο τροχαίο που είχε συμβεί στο σημείο ήταν χρόνια στην υπηρεσία και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Μπαράζ παρασύρσεων!

Νωρίτερα το πρωί της χθεσινής ημέρας, Πέμπτη 1/6, σόκαραν οι παρασύρσεις πεζών που σημειώθηκαν μόνο στην πρωτεύουσα. Πολυτραυματίας, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Παίδων το 3χρονο κοριτσάκι, το οποίο παρασύρθηκε μαζί με τη γιαγιά του από μοτοσικλετιστή στη Λεωφόρο Κηφισίας. Το παιδάκι βρίσκεται διασωληνωμένο σε σοβαρή κατάσταση, καθώς τραυματίστηκε άσχημα από τη μηχανή και είχε αιμορραγία.

Επίσης χθες, ένας 50χρονος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη Λ. Αλεξάνδρας και σκοτώθηκε. Ο άνδρας διέσχιζε το δρόμο -σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση- και παρασύρθηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη

Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, μία 77χρονη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο από σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση και παρασύρθηκε θανάσιμα από ΙΧ.

Το τρίτο τροχαίο συνέβη στην οδό Λένορμαν στα Σεπόλια, όπου ένας άστεγος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ΙΧ αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς κατέληξε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications