Όρμπαν: «H ιδεολογία του φύλου είναι ακριβώς αυτό που ήταν ο κομμουνισμός και ο μαρξισμός»

Να και ένας που λεει τα αυτονοητά οι αλλοι λενε για φασιστικα μετρα και όλα αυτά τα αναρχο-σχισοφρενικα που παραβιαζουν την ιδια την λογική:

Στις 4 Μαΐου, ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, ξεκίνησε μια ομιλία για το μέλλον της Ευρώπης, όπου υποστήριξε τις επιτυχίες που πέτυχε η κυβέρνησή του στην Ουγγαρία, όπως η υπεράσπιση των συνόρων και η καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και η μετωπική αντίθεσή του στις κομμουνιστο-ιουδαικες πολιτικές.

Ομιλία του Viktor Orbán σε συντομία 4 Μαΐου 2023, Βουδαπέστη:Καλημέρα σε όλους εσάς που έχετε συγκεντρωθεί εδώ. Καλωσορίζω τους υπερασπιστές του ελεύθερου κόσμου στη Βουδαπέστη. Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία να είμαστε εδώ μαζί. Εδώ βλέπω συναδέλφους, ανθρώπους που αξίζουν τη μέγιστη εκτίμηση μου. Ο Πρόεδρος της Γεωργίας είναι εδώ μαζί μας. Από αυτόν μπορούμε να μάθουμε πώς να ζούμε στη σκιά της Ρωσίας και, ταυτόχρονα, να διαφυλάξουμε τη χώρα σας και να διατηρήσουμε την ειρήνη.

Και ομολογώ ότι αν δεν ήταν εκεί όταν έπρεπε να αποφασίσουμε για τη μετανάστευση, ίσως δεν θα μπορούσαμε να αποτρέψουμε άλλους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να πλημμυρίσουν την Ευρώπη με μετανάστες. Και ο Πρόεδρος Κλάους είναι επίσης εδώ μαζί μας. Δεν του αρέσει να μας ακούει να το λέμε, αλλά δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια και πρέπει να πω ότι είναι ίσως ο πιο σοφός ηγέτης στην Ευρώπη σήμερα.

Ωστόσο, εδώ είμαστε όλοι σήμερα. Νομίζω ότι υπάρχει μόνο ένας λόγος για τον οποίο βρισκόμαστε σε αυτό το κλαμπ. Υπάρχει ένα πράγμα που κάνει τη χώρα μας σημαντική : το γεγονός ότι η Ουγγαρία είναι πραγματικά μια θερμοκοιτίδα, όπου η συντηρητική πολιτική του μέλλοντος πειραματίζεται. Η Ουγγαρία είναι ο τόπος όπου δεν μιλήσαμε μόνο για την ήττα των προοδευτικών φιλελεύθερων και για μια συντηρητική και χριστιανική πολιτική στροφή, αλλά το μέρος όπου το κάναμε στην πραγματικότητα.

Αγαπητοί επισκέπτες: Όλα ξεκίνησαν το 2010. Υπάρχει ένα ουγγρικό ρητό που λέει: «Όπου η ανάγκη είναι μεγάλη, η βοήθεια είναι κοντά» ή «Όπου υπάρχει δηλητήριο, υπάρχει και θεραπεία». Φίλοι μου, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια χώρα σε χειρότερη κατάσταση από την Ουγγαρία το 2010, όταν επιστρέψαμε στην κυβέρνηση μετά από οκτώ χρόνια αντιπολίτευσης.

Θυμάμαι το ερώτημα τότε ήταν αν οι συντηρητικές πολιτικές θα μπορούσαν να αποκαταστήσουν μια χώρα που χρεοκόπησε από τον άκρατο φιλελευθερισμό. Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι αν μπορούσε να επιτευχθεί εδώ, θα μπορούσε επίσης να επιτευχθεί οπουδήποτε.

Το πείραμα ήταν επιτυχές και είμαστε απόδειξη ότι μόνο η συντηρητική πολιτική μπορεί να βοηθήσει σε εκείνα τα μέρη όπου οι φιλελεύθεροι, οι αριστεροί έχουν καταστρέψει μια χώρα. Και η ιστορία επιτυχίας της Ουγγαρίας συνεχίστηκε έκτοτε: πλήρης απασχόληση, επίπεδα ρεκόρ επενδύσεων, σταθεροί φόροι, 40% λιγότερες αμβλώσεις, η καλύτερη δημόσια ασφάλεια στην Ευρώπη, ελεγχόμενη μετανάστευση και ισχυρή εθνική ταυτότητα.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες:. Αν ο Τζορτζ Σόρος δεν είχε επιτεθεί στην Ουγγαρία, αν δεν είχε ανακοινώσει το πρόγραμμά του για την επανεγκατάσταση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ευρώπη με τη βοήθεια των μισθοφόρων ΜΚΟ του, δεν θα είχαμε γίνει ποτέ πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Πλημμύρισαν τα Βαλκάνια με λαθρομετανάστες και έχτισαν μια διαδρομή λαθρεμπορίας ανθρώπων στην καρδιά της Ευρώπης.

Aμυνθήκαμε: χτίσαμε φράχτη και υπερασπιστήκαμε τη χώρα μας. Μετά από λίγο, συνειδητοποίησα ότι δεν αρκούσε να υπερασπιστούμε τα σύνορά μας, βρισκόμασταν στη μέση ενός πνευματικού και ιδεολογικού πεδίου μάχης, γιατί η μετανάστευση είναι ένα σημαντικό μέρος της φιλοσοφίας των φιλελεύθερων . Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να καταγγείλουμε την ιδεολογία της ανοιχτής κοινωνίας και μαζί της ολόκληρη την αυτοκρατορία του Τζορτζ Σόρος. Και αυτό έγινε, αγαπητοί φίλοι.. Αμφισβητήσαμε τον φιλελεύθερο κανόνα και φτάσαμε στην παγκόσμια φήμη.

Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί καλεσμένοι: Είναι σημαντικό, ειδικά για όσους έρχονται από το εξωτερικό, να καταλάβουν ξεκάθαρα ότι εμείς οι Ούγγροι δεν επιτιθέμεθα. Δεν θέλουμε να πούμε σε άλλες χώρες τι πρέπει να σκέφτονται. Ναι, δεν επιτιθέμεθα, αμυνόμαστε. Αμυνόμαστε γιατί η παγκοσμιοποιητική προοδευτική ελίτ θέλει να μας επιβάλει τι να σκεφτόμαστε και πώς να ζούμε. Ο αγώνας μας για ελευθερία έχει γίνει σημαντικός για τον δυτικό κόσμο, επειδή αποδείχθηκε ότι δεν δέχεται επίθεση μόνο η Ουγγαρία, αλλά και όλα τα έθνη του ελεύθερου κόσμου.

Σήμερα, ως επικεφαλής ενός προγράμματος επώασης, σας ενημερώνω ότι όλοι δεχόμαστε επίθεση, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρέπει επίσης να σας ενημερώσω ότι η επίθεση δεν είναι οικονομικής φύσης: είναι βιολογικό όπλο. Μας έχουν εξαπολύσει μια ιογενή επίθεση. Ο ιός αναπτύχθηκε σε προοδευτικά φιλελεύθερα εργαστήρια. Αυτός ο ιός επιτίθεται στο πιο ευάλωτο σημείο του δυτικού κόσμου: το έθνος. Είναι ένας ιός που καταβροχθίζει τα έθνη.

Εάν τα έθνη εξατμιστούν, διαλυθούν ή διαβρωθούν, η πιθανότητα ελεύθερης ζωής χάνεται και η Δύση θα πέσει. Οι λαοί χωρίς πατρίδα δεν μπορούν ποτέ να είναι ελεύθεροι: μπορούν να είναι μόνο περιπλανώμενοι. Η πρόοδός μας έχει επιβραδυνθεί, ακόμη και έχει σταματήσει. Άλλοι πολιτισμοί έχουν γίνει πιο δυνατοί, επιταχύνθηκαν και σε πολλούς τομείς απλώς μας ξεπέρασαν. Μας έχουν φτάσει οικονομικά. Πριν από τριάντα χρόνια, ο δυτικός κόσμος αντιπροσώπευε περισσότερο από το 60% της παγκόσμιας παραγωγής. Σήμερα το ποσοστό αυτό είναι περίπου 40%. Έχουμε μείνει πίσω σε ό,τι αφορά τους φυσικούς πόρους.

Ηνωμένες Πολιτείες ίσως λιγότερο, αλλά η Ευρώπη βρίσκεται στο έλεος άλλων, εξαρτώμενη από την εισαγωγή ενεργειακών φορέων. Το 80% των ζωτικών πρώτων υλών για μια σύγχρονη οικονομία βρίσκεται εκτός Δύσης. Και είμαστε επίσης κακοί δημογραφικά: ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται, αλλά αυτός της Δύσης μειώνεται.

Όταν η αριστερά εξαπέλυσε τον ιό της στον κόσμο, πολλοί καλοπροαίρετοι συντηρητικοί είπαν ότι αυτός ο αντεθνικός ιός δεν ήταν παρά μια τυχαία εργαστηριακή διαρροή.Ας μην είμαστε αφελείς. Σήμερα μπορούμε να δούμε ότι αυτός ο ιός δεν έχει απλώς ξεφύγει: έχει αναπαραχθεί, εξαπλώνεται και εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο.

Η ουσία της λαθρομετανάστευσης είναι η καταστροφή της εθνικής κοινότητας. . Αυτός είναι ο ίδιος ο στόχος της προπαγάνδας των φύλων. Προφανώς, εσείς ως ξένοι δεν γνωρίζετε ότι εμείς οι Ούγγροι δεν έχουμε ξεχωριστές λέξεις για το κοινωνικό φύλο και το βιολογικό φύλο.

Έζησα είκοσι έξι χρόνια κάτω από την μαρξιστική καταπίεση. Η τρίτη ιογενής παραλλαγή που απειλεί τα δυτικά έθνη σήμερα είναι η προοδευτική εξωτερική πολιτική . Ξεκινούν με το σύνθημα της ελευθερίας, συνεχίζουν με φιλελεύθερη-προοδευτική επανεκπαίδευση και καταλήγουν στο χάος, την αταξία και την κακοτυχία των χωρών . Είμαι βέβαιος ότι αν ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν Πρόεδρος, σήμερα η Ουκρανία και η Ευρώπη δεν θα ήταν στα χέρια κανενός είδους πολέμου.Σταματήσαμε τη μετανάστευση στα σύνορά μας, έχουμε απαγορεύσει την προπαγάνδα των φύλων και τη προπαγάνδα στα παιδιά στα σχολεία. Και αφού αποδεικνύεται ότι είμαστε εδώ στις 4 Μαΐου, η δύναμη να είναι μαζί μας!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications