Νέα έρευνα: Οι επαναλαμβανόμενες δόσεις του εμβολίου mRNA πλήττουν το ανοσοποιητικό

Ο επαναλαμβανόμενος εμβολιασμός COVID αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, καθιστώντας τους ανθρώπους επιρρεπείς σε απειλητικές για τη ζωή ασθένειες όπως ο καρκίνος, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Πολλαπλές δόσεις των εμβολίων Pfizer ή Moderna οδηγούν σε υψηλότερα επίπεδα αντισωμάτων που ονομάζονται IgG4, τα οποία μπορούν να παρέχουν προστατευτική δράση. Ωστόσο, ένας αυξανόμενος όγκος αποδεικτικών στοιχείων δείχνει ότι τα «ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα» της υποκατηγορίας της ανοσοσφαιρίνης στην πραγματικότητα καθιστούν το ανοσοποιητικό σύστημα πιο ευαίσθητο, είπαν οι ερευνητές στην εργασία.

Επισήμαναν τα πειράματα που έγιναν σε ποντίκια με επαναλαμβανόμενη χορήγηση δόσεων από τον αρχικό εμβολιασμό για τον COVID «μείωσε σημαντικά» την προστασία τόσο από τις παραλλαγές του ιού Delta όσο και από τον ιό Omicron και δοκιμές που βρήκαν αύξηση στα επίπεδα IgG4 μετά από επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό Pfizer, υποδηλώνουν εξάντληση του ανοσοποιητικού .

«Συνοπτικά, οι επιδημιολογικές μελέτες COVID-19 που αναφέρονται στην εργασία μας και η αποτυχία των εμβολίων HIV, ελονοσίας και κοκκύτη αποτελούν αδιάψευστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η αύξηση των επιπέδων IgG4 βλάπτει τις ανοσολογικές αποκρίσεις», δήλωσε ο Alberto Rubio Casillas, ερευνητής στο εργαστήριο βιολογίας στο το Πανεπιστήμιο της Γκουανταλαχάρα στο Μεξικό και ένας από τους συγγραφείς της νέας εργασίας.

Η εργασία δημοσιεύτηκε από το περιοδικό Vaccines τον Μάιο. Οι συμμορητες της Pfizer και της Moderna δεν απάντησαν στα αιτήματα για σχολιασμό .

Ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν, ο οποίος βοήθησε στην εφεύρεση της τεχνολογίας, είπε ότι το έγγραφο επιβεβαιώνει τις προειδοποιήσεις του για τις αρνητικές επιπτώσεις του επαναλαμβανόμενου εμβολιασμού.

Το εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα που προκαλείται από τον επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, είπαν οι ερευνητές.ΥΓ οι εγκυρες πηγες των ελληνόφωνων σατανιστων συνεχιζουν να ειναι στην πρωτη θεση δειγμα οτι οι μαζες δεν βαζουν μυαλο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications