Σκότωσαν στο ξύλο 68χρονη σε χωριό της Καβάλας!

Κοντά στο μαντρί που είχε τα ζώα της βρήκε τη σορό της άτυχης γυναίκας ο ανιψιός της - Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της τοπικής κοινότητας Ποδοχωρίου του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας, από τη βίαιη δολοφονία μιας 68χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Παρασκευής κοντά στο ποιμνιοστάσιό της.

Το πτώμα της εντόπισε ο ανιψιός της, ο οποίος όπως είπε στους αστυνομικούς, έψαχνε τη θεία του και δεν μπορούσε να την βρει.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε σήμερα στη σορό της γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της (καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις δεν ανέφεραν την εγκληματική ενέργεια), έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις που της προκάλεσε ο δολοφόνος της πιθανότατα από πολλαπλά χτυπήματα που της κατάφερε.

Mέχρι στιγμής οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής γυναίκας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Η 68χρονη γυναίκα που ήταν παντρεμένη αλλά δεν είχε παιδιά, σύμφωνα με τους συγχωριανούς της, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητός στην κοινωνία του μικρού χωριού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications