Απίστευτη εξέλιξη με τη νεκρή 68χρονη  στην Καβάλα!

Μια απρόσμενη εξέλιξη προέκυψε στην υπόθεση του θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι Καβάλας, μετά τη δεύτερη αυτοψία που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής, κοντά στο ποιμνιοστάσιο, ο έμπειρος ιατροδικαστής της Κομοτηνής.

Πλέον οι Αρχές εξετάζουν αν τα φονικά χτυπήματα δεν προήλθαν από χέρι ανθρώπου, αλλά από το... κριάρι!

Ο ιατροδικαστής της Κομοτηνής διαπίστωσε την ύπαρξη κριαριού -που ανήκει στην άτυχη γυναίκα- πάνω από 70 κιλά, το οποίο παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά και στο παρελθόν είχε σπάσει πόρτες χρησιμοποιώντας τα πόδια και το κεφάλι του!

Με δεδομένο το ύψος της γυναίκας, του κριαριού αλλά και των σημείων στο κορμί της που έφερε τα χτυπήματα (επιφανειακή ρήξη σπλήνας και κατάγματα πλευρών) εξετάζεται το ενδεχόμενο αν τα χτυπήματα τα προκάλεσε το ζώο.

Αυτός είναι ο λόγος που θα ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και τα νύχια της, για να διακριβωθεί εάν συνδέονται οι κακώσεις και αν θα εντοπιστούν τρίχες ή DNA του ζώου.

Η άτυχη γυναίκα δεν έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, παρά μόνο μικροεγκεφαλικές ερεθίσεις που προήλθαν από την πτώση της στο έδαφος. Όπως διαπιστώθηκε από τη θωρακική της κοιλότητα έχασε 1,7 λίτρα αίματος, απόρροια της εσωτερικής αιμορραγίας από τα τρία – τέσσερα χτυπήματα που εντοπίστηκαν στην νεκροτομή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications