Κάμερα στο  δάσος κατέγραψε  ημίγuμνες «μάγισσες» να τρώνε ένα πτώμα ζώου σε αποσύνθεση!!

Μια γυναίκα και ο παππούς της από τον ποταμό Πάουελ του Καναδά, έλεγχαν μια κάμερα στο δάσος και είδαν φωτογραφίες παράξενων ημίγuμνων γυναικών που φαινόταν να τρώνε την ωμή σάρκα ενός νεκρού ελαφιού.

Μέσα στο δάσος, κοντά στο ιδιωτικό σπίτι της 36χρονης Corinea Stanhope, έχει εγκατασταθεί μια λεγόμενη "κυνηγετική κάμερα" που φωτογραφίζει ζώα οταν πιασει κινηση .

Όταν έλεγξε τις φωτογραφίες που τράβηξε η κάμερα, σοκαρίστηκε με αυτό που είδε. Υπήρχαν δύο γυναίκες που φαινόταν να εκτελούσαν κάποιο είδος σατανικού τελετουργικού τρώγοντας τη σάρκα ενός πτώματος ελαφιού σε αποσύνθεση.

"Δεν ξέρω τι διάολο συνέβαινε εκεί. Αλλά το θέαμα με συγκλόνισε πραγματικά, δεν το βλέπεις αυτό κάθε μέρα."

Σύμφωνα με τη Stanhope, πρόσφατα εκανε βολτα με ένα άλογο στο δάσος και είδε το φρέσκο κουφάρι ενός νεκρού ελαφιού. Αποφάσισε να βάλει μια κάμερα δίπλα του για να δει ποια ζώα θα έρχονταν να γλεντήσουν με το κουφάρι το βράδυ.

«Ο παππούς μου και εγώ μπορούσαμε να δούμε τα ζώα και σύντομα πήραμε μια φωτογραφία ενός λυκου, η οποία ήταν πολύ ωραία»

Αλλά την επόμενη μέρα, όταν ο παππούς πήγε να ελέγξει ξανά τα πλάνα της κάμερας, είδε ότι δεν υπήρχαν καθόλου ζώα και κάλεσε την εγγονή του να δει ασυνήθιστες φωτογραφίες.

Τραβηγμένες αμέσως μετά τη δύση του ηλίου, αυτές οι απόκοσμες εικόνες δείχνουν δύο γυναίκες με μακριά μαύρα μαλλιά να καλύπτουν τα πρόσωπά τους να κάθονται οκλαδόν στο νεκρό ελάφι και φαίνεται να τρώνε τα λείψανά του. Η σκηνή έμοιαζε με φτηνή ταινία τρόμου.

Οι γυναίκες δεν έχουν κανένα ρούχο. Σύμφωνα με την Stanhope, τα μαύρα μακριά μαλλιά τους είναι πιθανότατα περούκες.

Η γυναίκα ήταν πολύ φοβισμένη, δεδομένου ότι αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κυριολεκτικά δύο λεπτά με τα πόδια από το σπίτι της.

"Ανησυχούσα ότι μπορεί να έρθουν στα άλογά μου τη νύχτα. Τα άλογα ήταν πάντα φοβισμένα και νευρικά σε αυτό το μέρος."

Όταν η Stanhope δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες της ιστορίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι χρήστες άρχισαν να κάνουν εικασίες για το ποιες θα μπορούσαν να είναι αυτές οι δύο «μάγισσες».

Κάποιος έγραψε για σατανιστές, κάποιος για δαίμονες, ινδιάνικα πνεύματα ή ακόμα και γουέντιγκο. Ένας άλλος χρήστης έγραψε ότι σε αυτή την πόλη του Powell River υπάρχουν φήμες για κάποιο είδος θρησκευτικής λατρείας που συλλέγει οστά ζώων.

Συγκεκριμένα, κάποιος έπεσε πάνω σε ύποπτα άτομα στο δάσος που για άγνωστο λόγο μάζευαν νεκρούς σκίουρους. Υπήρξαν επίσης εικασίες ότι αυτές οι δύο «μάγισσες» το παίζουν μάγισσες καποιας τελετουργιας από τη μυθολογία των ιθαγενών της Αμερικής.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications