Ο μάρτυρας της άγριας επίθεσης του λαθρο-κτήνους στη Γαλλία: «Είπα στον αστυνομικό να τον πυροβολήσει»

Αναταραχή προκάλεσε τη Πέμπτη η επίθεση λαθρο- δηθεν απο την Συρια σε πάρκο στο Annecy στη νοτιοανατολική Γαλλία, στην οποία τραυματίστηκαν σοβαρά δύο ενήλικες και τέσσερα μικρά παιδιά.

Τα τέσσερα τραυματισμένα παιδιά, ηλικίας από 22 μηνών έως τριών ετών, ήταν σε κρίσιμη κατάσταση χθες το βράδυ. Τα τρια νοσηλεύονται στο Annecy και ένα από αυτα στη Γενεύη (Ελβετία).

Δύο ενήλικες τραυματίστηκαν επίσης από το μαχαίρι του κτηνους . Ένας από αυτούς τραυματίστηκε κατά την επέμβαση της αστυνομίας για τη σύλληψη του δράστη της πολλαπλής επίθεσης και κινδυνεύει και η ζωή του επειδη οι αστυνομικοι ειναι αργοί.

«Θα εξηγήσω τι συνέβη. Αυτό που ειδα. Έτρεχα στην άκρη της λίμνης και ξαφνικά βλέπω δεκάδες ανθρώπους να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση από εμένα. Αναρωτιέμαι τι συμβαίνει. Και ξαφνικά υπάρχει μια μητέρα που μου λέει «Τρέξε! Τρέξε! Υπάρχει κάποιος που τους μαχαιρώνει όλους απέναντι από τη λίμνη. Έχει μαχαιρώσει παιδιά. Τρέξε! Τρέξε!» έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο μάρτυρας.

«Προχωρώ και βλέπω ότι ο άντρας έρχεται στο μερος μου. Οι αστυνομικοί είναι πέντε ή δέκα μέτρα πίσω του αλλά δεν μπορούν να τον πιάσουν. Έρχεται προς το μέρος μου, κινούμαι στο πλάι και βλέπω ότι τρέχει προς έναν παππού και μια γιαγιά. Και εκεί επιτέθηκε στον άντρα. Τον μαχαίρωσε και οι αστυνομικοί που ήταν πίσω δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν» συνεχίζει.

«Είπα στον αστυνομικό να τον πυροβολήσει, ότι μαχαίρωσε τους πάντες. Επιτέθηκε δύο φορές μπροστα τους ο παππούς ήταν ήδη τραυματισμένος»,λεγοντας για το ποσο αργοί ειναι οι αστυνομικοι . «Είναι εκπληκτικό το πόσο αργοί είναι για να κινήθουν. Ο τύπος είχε χρόνο να μαχαιρώσει τον γέρο δύο φορές, είναι ατυχές», κατέληξε ο Anthony Le Tallec.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications