Μέντιουμ λέει ότι το «Τιτάν» μπορεί να ξύπνησε την κατάρα του Τιτανικού

Το "βαρελι", μήκους περίπου 7 μέτρων, ανήκε στην OceanGate Expeditions. Βυθίστηκε κάτω από το νερό στις 8 το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου και η επικοινωνία μαζί του χάθηκε στις 9.45.

Ανακοινώθηκε η έναρξη μιας επιχείρησης διάσωσης, αλλά, όπως αποδείχτηκε, ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες, ούτε ο Καναδάς, ούτε το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν στην πραγματικότητα έχουν βαθύσκαφος ικανο να κατέβει σε τόσο μεγάλο βάθος και να τραβήξουν ανθρώπους .

Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν οι διασώστες ηταν να προσπαθήσουν να βρουν το σημείο με τη βοήθεια απομακρυσμένων οχημάτων βαθέων υδάτων drone

O Βρετανός μέντιουμ Craig Hamilton-Parker , ο οποίος πιστεύεται ότι είχε προβλέψει το Brexit και την εκλογική νίκη του Donald Trump, είπε ότι ο Τιτάνας θα μπορούσε να είχε αφυπνίσει την κατάρα του Τιτανικού.

"Το θρυλικό πλοίο Τιτανικός, με την τραγική του ιστορία, συνεχίζει να αιχμαλωτίζει τα μυαλά πολλών. Φήμες για κατάρες και απόκοσμες συμπτώσεις περιβάλλουν αυτό το μοιραίο σκάφος, αφήνοντας μερικούς να αναρωτιούνται.

Ίσως έχει μια κατάρα που προορίζεται ειδικά για τους πλούσιους και προνομιούχους, και ίσως αυτή η κατάρα ξύπνησε όταν αποφάσισαν να εξερευνήσουν το σημείο , στην πραγματικότητα έναν μεγάλο τάφο

Μετά τη βύθιση του πλοίου, υπήρχαν φήμες ότι υπήρχε μια αρχαία αιγυπτιακή μούμια στον Τιτανικό και ότι αυτή ήταν που μπορεί να έβαλε κατάρα στο πλοίο.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να προσεγγίζουμε αυτές τις ιστορίες με έξυπνο μυαλό και ενώ η ιδέα της κατάρας μιας μούμιας μπορεί να εξαπτει τη φαντασία μας, υπάρχουν λίγα στοιχεία για αυτό. Υπάρχουν επίσης πολλές ανατριχιαστικές ιστορίες για ανθρώπους που άλλαξαν γνώμη για και επέστρεψαν τα εισιτήριά τους, φοβούμενοι ότι το πλοίο θα βυθιστεί.

Είναι επίσης γνωστές περιπτώσεις που οι άνθρωποι είδαν προφητικά όνειρα για την τραγική μοίρα του Τιτανικού.Όταν η γιαγιά μου ήταν μικρό κορίτσι, ζούσε στο Σαουθάμπτον την εποχή της βύθισης του Τιτανικού. Μου είπε ότι ένας από τους λίγους επιζώντες ζούσε στο σπίτι τους. Η ενοχή του που βίωσε την τραγωδία τον βασάνιζε τόσο πολύ που κατέληξε να κρεμαστεί στο πίσω δωμάτιο τους. Η γιαγιά μου είπε ότι πολλοί άνθρωποι στο Σαουθάμπτον εκείνη την εποχή πίστευαν ότι το πλοίο ήταν καταραμένο.

Φήμες για κατάρες και απόκοσμες συμπτώσεις περικύκλωσαν αυτό το δύσμοιρο σκάφος, επεκτείνοντας ακόμη και τη σφαίρα του κινηματογράφου. Ειπώθηκε ότι τα σκηνικά των ταινιών που σχετίζονται με τον Τιτανικό περιβάλλονταν από προβλήματα, σαν να ήταν κάτω από μια κατάρα.

Αυτό ισχύει και για την ταινία Τιτανικός του 1997 σε σκηνοθεσία Τζέιμς Κάμερον. Πολλά προβλήματα προέκυψαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με αποτέλεσμα ορισμένοι να πιστεύουν ότι το έργο ήταν υπό κατάρα. Υπήρχαν αναφορές για κακές καιρικές συνθήκες, καθυστερήσεις και ακόμη και ατυχήματα στο γύρισμα, ενισχύοντας το μυστήριο γύρω από την μοιραία κληρονομιά του Τιτανικού.

Ως ψυχικό μέσο, αναγνωρίζω ότι ορισμένα γεγονότα μπορούν να φέρουν ένα ενεργειακό υπόλειμμα που επηρεάζει την εμπειρία που σχετίζεται με αυτά. Η τεράστια τραγωδία και οι μεγάλες απώλειες ζωών που συνδέονται με τον Τιτανικό μπορεί να έχουν αφήσει ένα σημάδι που αντηχεί στη βιομηχανία του κινηματογράφου, οδηγώντας σε αυτές τις αντιληπτές προκλήσεις και υπερφυσικά φαινόμενα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προσεγγίσουμε αυτές τις ιστορίες από μια ισορροπημένη οπτική. Συμπτώσεις μπορεί να συμβούν σε οποιοδήποτε έργο, και είναι κρίσιμο να ληφθούν υπόψη οι πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν σε προβλήματα κατά την παραγωγή ταινιών. Μερικές φορές η αίγλη μιας κατάρας ή μιας υπερφυσικής επιρροής μπορεί να επισκιάσει πιο εγκόσμιες εξηγήσεις».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications