Δαιμονισμένος επιτέθηκε σε εξορκιστή και μετά χρειάστηκε δύο επεμβάσεις στο κρανίο

Ο πατέρ Κάρλος Μάρτινς από το Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν των ΗΠΑ συνέκρινε τη διαδικασία του εξορκισμού με έναν πραγματικό πόλεμο κατά του διαβόλου.

Ειδικότερα, είπε ότι κατά τη διάρκεια ενός εξορκισμού σε έναν ανώνυμο δαιμονισμένο άνδρα, όρμησε πάνω του και του έφερε τόσο δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι του ιερέα με τα χέρια, που συνέτριψε το κρανίο του. Ο Μαρτίνς είπε ότι ο τραυματισμός ήταν πολύ σοβαρός και μετά από αυτό υποβλήθηκε επειγόντως σε δύο επεμβάσεις στο κρανίο.

Ο Carlos Martins μοιράστηκε τη δύσκολη εμπειρία του πριν από ένα μήνα κατά τη διάρκεια ενός βίντεο podcast. «Ως εξορκιστής, στέκομαι ανάμεσα στο θύμα και τον δαίμονα και ναι, κάνοντας αυτό, κάνω τον εαυτό μου εύκολο στόχο.

Συνήθως, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να μειώσουμε την πιθανότητα επίθεσης και να μετριάζουμε τις επιπτώσεις τέτοιων επιθέσεων, αλλά πάντα μπορεί να βρεθεί μια ευπάθεια. Όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε τον διάβολο, πηγαίνουμε στον πόλεμο. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Δεν είναι καθήκον μου ως εξορκιστής να εξηγήσω πράγματα στους σκεπτικιστές ή να τους αποδείξω ότι ο διάβολος υπάρχει. Ως ιερέας κηρύττω τον Θεό, κηρύττω τον Ιησού Χριστό, δεν κηρύττω τον διάβολο».

Νωρίτερα, ο Carlos Martins ισχυρίστηκε ότι η καλτ ταινία του 1973 The Exorcist ήταν απολύτως αληθινή - και ότι είχε δει δαιμονισμένους να αιωρούνται με τα μάτια του. Είπε ότι ο άφθονος εμετός και το φτύσιμο στον ιερέα που παρουσιάζεται στην ταινία παρατηρήθηκε και από τον ίδιο στην πραγματικότητα. Και ότι κάποτε είδε ακόμη και πώς οι δαίμονες ανάγκασαν έναν άνθρωπο να φάει περιττώματα από την τουαλέτα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications