Δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό – Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του καιρός ηταν

Συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό ασκήθηκε στον Μπαγκλαντεσιανό για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω.

Τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό «έκαψαν» το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο ενεργοποίησε τη μοναδική κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρισκόταν στο σημείο, σε μια περιοχή που δεν υπάρχουν αρκετές κατοικίες, αλλά και το βίντεο που τον έχει καταγράψει να βγαίνει από το σπίτι του με την μεθυσμενή Αναστάζια το μοιραίο βράδυ άφου την μεθυσε μετα πηγε να την βιασει, μαντεψτε τι σχέση έχει το Κορανί σε συνδιασμο με μιαρα γενή που εξαπατουν πολυ ευκολα γυναικές επειδη ειναι και μοχθηρα οπως ο οφις στο γνωστο παραμυθι τους, και επειδη πολλοι δεν εχουν ιδεα απο γενη υπαρχουν τετοιας ρατσας και στην Ελλαδα απο την εποχη της Τουρκοκρατιας .

Επίσης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του μετά το αποτρόπαιο έγκλημα σπεύδοντας να διαγράψει υλικό από το κινητό της 27χρονης. Ειδικότερα, ο 32χρονος φέρεται να έσβησε φωτογραφίες, αρχεία κλήσεων αλλά και βίντεο από το βράδυ στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο. Στη συνέχεια αφού αφαίρεσε την κάρτα SΙΜ, πέταξε το κινητό σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Μαρμάρι, σχετικά κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της Αναστάζια. Το τηλέφωνο βρήκε τυχαία και παρέδωσε στις Αρχές ένας άντρας ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι.

Παραιτήθηκε ο συνήγορος του κατηγορούμενου

Στο μεταξύ, την παραίτησή του υπέβαλλε ο δικηγόρος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κατηγορείται για την δολοφονία της 27χρονης στην Κω, Ζαφείρης Δρόσος που είχε οριστεί αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο (και δώρεαν δικηγορους οι λαθρο ).

Μετά την άσκηση των συμπληρωματικών διώξεων σε βάρος του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό της άτυχης κοπέλας από την Πολωνία, ο συνήγορός του παραιτήθηκε από την υπόθεση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications