Εκπρόσωπος τύπου ΕΛΑΣ: «Ο δράστης είχε κρύψει καλά τη σορό, η εθελόντρια χρειάστηκε να σκάψει»

«Ήταν τόσο καλά τυλιγμένη η σορός που η σήψη προχώρησε πολύ γρήγορα»

Η εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, αναφέρθηκε στην υπόθεση, λέγοντας πως από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί έβαλαν κάποιους ανθρώπους στο κάδρο, ανάμεσά τους και τον κατηγορούμενο.

«Ενήργησαν γρήγορα γιατί όπως είδαμε ο δράστης θα μπορούσε να είχε φύγει. Τα στοιχεία βοήθησαν τόσο με το βιντεοληπτικό υλικό όσο και από τις καταθέσεις. Βοήθησαν πολύ οι καταθέσεις του συγκατοίκου του. Με τα στοιχεία που έχουμε εμείς στο χέρια μας, προσπαθούμε να βρούμε την πορεία που ακολούθησαν. Το σίγουρο είναι πως η κοπέλα έφυγε ζωντανή από το σπίτι. Αυτό που πιστεύομε είναι πως της επιτέθηκε σεξουαλικά, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι ακόμα, και στη συνέχεια τη σκότωσε», είπε αρχικά η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ.

Η ίδια ανέφερε πως το σώμα της Αναστάζια δεν ήταν εύκολο να ελεγχθεί. «Ήταν τόσο καλά τυλιγμένο που η σήψη προχώρησε πάρα πολύ γρήγορα. Επειδή έχουν ειπωθεί πολλά, η κοπέλα συναντήθηκε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο για συγκεκριμένους λόγους αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω, αλλά δεν φαίνεται να τον γνώριζε από προηγούμενες μέρες. Η κοπέλα είχε πιει, δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς παρασύρθηκε.

Ο δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τον νόμο περί μεταναστών, αλλά ήταν νόμιμα στη χώρα μας. Φαίνεται να την έχει μεταφέρει μόνος του στο σημείο που βρέθηκε. Για εμάς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το πώς τη μετέφερε. Την επόμενη μέρα φαίνεται πως πήρε εισιτήριο για να φύγει. Η μυρωδιά του πτώματος βοήθησε πολύ την εθελόντρια να την βρει. Την είχε σκεπάσει καλά, είχε βάλει από πάνω κλαδιά και η εθελόντρια χρειάστηκε να σκάψει για να την βρει», κατέληξε η Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications