Τζούμας: «Ο καρκίνος “φυτεύθηκε” στον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

Η πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας άλλαξε όταν «δολοφονήθηκε» ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, καταγγέλλει ο πρώην εκπρόσωπος του και υποψήφιος Βουλευτής με την «Ελληνική Λύση» Σωτήρης Τζούμας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Σ.Τζούμας: «Ο καρκίνος του φυτεύτηκε».

«Τον Χριστόδουλο τον νίκησε μόνο ο θάνατος με τους φυτευτούς καρκίνους. Είμαι ο μόνος που το λέω, ο Χριστόδουλος είχε δύο πρωτογενείς καρκίνους, στο μεγάλο έντερο και στο ήπαρ ιδίων διαστάσεων, 4 εκατοστών, που δεν ήταν μεταστατικοί.

Είναι καρκίνοι, που όπως μας είπε ηπατολόγος από την Ιαπωνία που ήταν μαζί μας στο Μαϊάμι όταν πήγαμε να κάνουμε την μεταμόσχευση, είναι καρκίνοι που συναντώνται σε θύματα μυστικών υπηρεσιών.

Εγώ το λέω το επαναλαμβάνω και δεν θα με σταματήσει κανείς να το λέω»

«…Από το Μαϊάμι την πρώτη στιγμή ως το τέλος στις 26 Οκτωβρίου που επιστρέψαμε στην Ελλάδα, όπου έζησα και το δραματικό του τέλος.

Με έναν Χριστόδουλο να ξέρει ότι φεύγει αλλά να είναι δοξαστικός προς τον Θεό και με πηγαίο χιούμορ, και ο ίδιος αυτοσαρκαζόταν για να μην λυπούμαστε εμείς οι περίλυποι που ήμασταν δίπλα του».

Οι ελληνόφωνοι που ηταν πίσω απο την δολοφονία του (οπως τόσων άλλων ) μεσώ των κτηνωδών άναρχο-goim τους να λένε πως αυτα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" και "fake news " δηλαδή το παραδεχονταί απο μονοι τους ότι αυτοί τον ξαποστειλαν ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications