Nα και ένας που βλέπει τους άκρως μοχθηρούς να το παίζουν  «άνθρωποι»  στο tik tok

Είναι τοσο ύπουλοι που αντιγράφουν τους εχθρούς τους που ανεβαζαν βιντεο αφου δεν τους έβγαζαν στα κανάλια τους και τώρα που εκοψαν εντελως κομμουνιστο-δημοκρατικα ολα τα ενοχλητικα κόμματα, το παίζουν «άνθρωποι» στο tik tok οι ιδιοί .

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος βρέθηκε σε πρωινή εκπομπή για τις Εκλογές 2023 και κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει την δραστηριότητα των πολιτικών προσώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως το Tik Tok και το Twitter.

«Το παράκαναν λίγο με το twitter και όλο αυτό που ξεκίνησαν με τα social media. Είμαι πολύ κατά, είμαι έξαλλος, δεν μπορώ την έλλειψη μέτρου σε οτιδήποτε. Όταν νιώθεις πως ξαφνικά έχεις μπροστά σου έναν πολιτικό που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολιτικός και τώρα ξαφνικά έχει παιδιά, έχει πατέρα, έχει μητέρα, φίλους κολλητούς, έχει αγαπημένη ομάδα και όλα αυτά ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές, ε δεν θα το χάψω», ανέφερε και πρόσθεσε: «Και το κάνουν και άγαρμπα επίσης».

Η άλλη λέει "παίρνουν αποφάσεις για τις ζωές μας" όταν ακομα και για πανε να κατουρήσουν αυτα τα goim που η μονή σχέση που εχουν με άνθρωπο ειναι οτι μοιάζουν με άνθρωπο δεν εχουν ηθική τύψεις και ένοχες, παίρνουν άδεια από αφεντικά τους τους ελληνόφωνους, και οπως σωστά λεει ούτε το εικονίδιο του τικ τοκ δεν θα ξέρουν ακομα και αυτα που γράφουν στα προφίλ τους στο facebook άλλοι τους τα γράφουν πόσο δε τα υπουλά παραμυθία που λενε σε ομιλίες τους

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications