Jim Caviezel: «Το νησί Έπσταϊν δεν είναι το μόνο νησί όπου έχουν… παιδιά»

Ο ηθοποιός Jim Caviezel μίλησε για την εμπορία παιδιών κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον πρώην σύμβουλο του Trump, Steve Bannon, την περασμένη εβδομάδα.

Σχετικά με το νησί όπου ο παιδόφιλος Jeffrey Epstein έκανε εμπορια παιδιων για τους μισανθρωπους, ο ηθοποιός είπε:

«Το νησί Έπσταϊν δεν είναι το μόνο νησί όπου έχουν… παιδιά».

Και πρόσθεσε: «Άρχισα να παρατηρώ ότι κάθε φορά που έβγαινε μια ιστορία για την κυκλοφορία, οτιδήποτε, την επόμενη μέρα είχε φύγει».

Ο 54χρονος Caviezel είναι περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στα The Passion of the Christ, The Count of Monte Cristo και στη σειρά Person of Interest του CBS.

Κατά τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια, ο Caviezel έχει κάνει δηλώσεις για κρυφές δυνάμεις και τη συμπαιγνία του με τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Ως αποτέλεσμα, έχει χαρακτηριστεί με μασονικες τάμπελες ως «δεξιός θεωρητικός συνωμοσίας»... Τα γνώστα (στο μεταξύ βγήκε ένας δικός τους ιστορικος και έλεγε πως έκαναν εμπόριο παιδιών ηδη απο το μεσαίωνα τα σκοτωναν και έπιναν το αίμα τους σαν κρασι! δεν έχει νοημα να το βάλουμε ,εκτός οτι θα βαλουν τα "ανεξαρτητα" μιασματα τους να το βγαλουν fake και δηθεν θεωριες συνομωσιας με τις γνώστες σατανο-ηλιθιότητες και ασυναρτησίες θα εξαφανίσουν και το Post άφου έχουν βδεληματα τους και στην GOOGLE).

Στο podcast λοιπον ο Caviezel προωθούσε την ταινία του Sound of Freedom . Η ταινία βασίζεται στη ζωή του Tim Ballard, ενός πρώην πράκτορα της CIA και στελέχους του Τμήματος Εσωτερικής Ασφάλειας που ίδρυσε την Operation Underground Railroad (OUR) το 2013. Η OUR επιδιώκει να εξαλείψει και να αποτρέψει την εμπορία παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Ο Bannon ρώτησε ευθέως τον Caviezel αν αντιπροσωπεύει γεγονότα της πραγματικής ζωής που συμβαίνουν σήμερα και αν ο Caviezel πιστεύει ότι υπάρχει μια «επιδημία» εμπορίας παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Caviezel έκανε μια παύση, φαίνεται να εξετάζει πολύ προσεκτικά τι θα πει, εξηγώντας ότι «παλεύει για τη ζωή του» κάνοντας αυτό που κάνει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications