The Alaska  Triangle:  δεκάδες άνθρωποι έχουν εξαφανιστεί σε μια μυστηριώδη περιοχή των ΗΠΑ από το 1988

Το Τρίγωνο της Αλάσκας είναι μια λωρίδα γης με έκταση 52.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων που βρίσκεται μεταξύ του Μπάροου, του Άνκορατζ και του Τζούνο. Αποτελείται από κακοτράχαλα εδάφη όπως τεράστια δάση, παγωμένη τούνδρα και παγωμένα βουνά, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την επίσκεψη.

Αν και το πιο ανησυχητικό από όλα, οι άνθρωποι εξαφανίζονται εκεί με ποσοστό 4 στους 1.000 ταξιδιώτες. Αλλά ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που δεν βρέθηκαν ποτέ είναι ακόμη μεγαλύτερος.

Η πιο γνωστή εξαφάνιση είναι αυτή του μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, Χέιλ Μπογκς. Τον Οκτώβριο του 1972, το ιδιωτικό αεροπλάνο του εξαφανίστηκε ενώ ταξίδευε μεταξύ Άνκορατζ και Τζούνο. Στο ταξίδι τον συνόδευαν ο εκπρόσωπος Nick Begich, ο βοηθός του Russell Brown και ο πιλότος.

Αυτό που ακολούθησε ήταν η μεγαλύτερη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών (εκείνη την εποχή), καλύπτοντας 200.000 τετραγωνικά μίλια. Η έρευνα περιελάμβανε 40 στρατιωτικά αεροσκάφη, 50 πολιτικά αεροσκάφη και χρειάστηκαν 3.600 ώρες. Διήρκεσε 39 ημέρες, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν κανένα ίχνος του αεροπλάνου ή των αγνοουμένων.

Η εξαφάνιση του Μπογκς, σε συνδυασμό με τη μακρά ιστορία εξαφανίσεων της περιοχής, έχει πυροδοτήσει διάφορες θεωρίες ως προς το τι ακριβώς προκαλεί τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις.

Η θεωρία των εξωγήινων βασίζεται σε μια έκθεση του 1986 που υποβλήθηκε στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA). Η πτήση 1628 της Japan Airlines ισχυρίστηκε ότι συνάντησε τρία άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO). Αρχικά, ο πιλότος είπε ότι το πλήρωμα πίστευε ότι τα ήταν στρατιωτικά, οπότε τα αγνόησαν. Σύντομα όμως παρατήρησαν ότι τα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα τους ακολουθούσαν και έκαναν ασταθείς κινήσεις.

Για σχεδόν μία ώρα, η πτήση συνέχισε την τροχιά της, με τα παράξενα αεροσκάφη να εκπέμπουν λαμπερο εκτυφλωτικού φωτός. Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από στρατιωτικά και πολιτικά ραντάρ. Στο Fairbanks της Αλάσκας, απαθανατίστηκαν περίεργα φώτα στον ουρανό. Αυτές οι θεάσεις μπορεί να αποδείξουν ότι υπάρχουν άλλες δυνάμεις στο Τρίγωνο της Αλάσκας.

Μια άλλη εξήγηση για τη μυστηριώδη εξαφάνιση των ανθρώπων στο Τρίγωνο της Αλάσκας είναι η παρουσία τεράστιων δινών περιστρεφόμενης ενέργειας. Αυτά τα ενεργειακά πεδία πιστεύεται ότι επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αισθάνονται και σκέφτονται. Η ιδέα είναι ότι μια δίνη που κινείται δεξιόστροφα παράγει θετική ενέργεια, ενώ μια αριστερόστροφη κίνηση δημιουργεί αρνητικότητα και σύγχυση. Αυτά τα ενεργειακά πεδία έχουν επιβεβαιωθεί μέσω ηλεκτρονικών μετρήσεων.Στην Αλάσκα, οι μαγνητικές ανωμαλίες έχουν μεγαλύτερη ένταση. Στην πραγματικότητα. Εθελοντές που συμμετείχαν στην έρευνα για την εξαφάνιση του Μπογκς περιέγραψαν συμπτώματα όπως αποπροσανατολισμό και παραισθήσεις στην περιοχή.

Η ακόλουθη θεωρία βασίζεται στην εικασία ότι υπάρχουν πυραμίδες μέσα στο Τρίγωνο της Αλάσκας. Σε μια σειρά του Travel Channel που ονομάζεται "The Alaskan Triangle", ένα επεισόδιο με τίτλο "The Dark Pyramid and the Violent Nature" υποδηλώνει ότι η κυβέρνηση κρύβει μια εξωγήινη πυραμίδα που λειτουργεί ως πύλη σε άλλα σύμπαντα και πλανήτες, και οι άνθρωποι δεν εξαφανίζονται πραγματικά. Ταξιδεύουν σε ένα διαφορετικό μέρος έξω από το δικό μας σύμπαν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications