Μια γυναίκα από την Καλιφόρνια ισχυρίζεται ότι την απήγαγαν εξωγήινοι ερπετοειδείς

Μια γυναίκα από τη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια ισχυρίζεται ότι ειχε ένα στενη επαφη με UFO και τους επιβάτες του που ηταν "ερπετά" απο αυτα που δεν υπαρχουν για καποιους "ερευνητες" στην Ελλαδά, "τα είδαν από ταινιες οσοι λενε για αυτα" ετσι τα λένε(!) του τυπου έγω τα ξερω ολα, μισες αληθειες με δολο η ασχετος?

Καθως ο συγκεκριμενος που γραφει και βιβλια που λεει οτι αυτα για ερπετα ειναι χαζομαρες σαν να προπαθει να καλυψει την σχεση τους με ακρως μοχθηρες φυλες επι της Γης , γνωριζει οτι υπαρχουν και οι ανθρωπινης μορφης εξωγήινοι βεβαια δεν λεει λεξη οτι απο αυτους έχει καταγωγη ενα γενος στην Γη, απο την αλλη ορδες μιλανε για "κακους εξωγήινους" χωρίς να λένε λέξη για αυτους που ειναι οι αρχαιοι θεοι και ανθρωπινης μορφης, οι οποιοι θα εχουν δει πως μοχθηροι εντελως κατωτεροι φυλες του κακου και υλιστες έχουν μολυνει τον πλάνητη ξανα,και οι θνητες φυλες εχουν παρει το μερος του κακου στα παντα ομως, και θελει ξανα εκκαθάριση ο πλανητης να ξεβρωμίσει,και οσοι εγιναν ενα με το κακο απλα θα παψει να υπαρχει το πνευμα τους δηλαδη θα ερθει ο αληθινος θανατος τους.

Παμε στο θεμα:Η γυναίκα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της είπε ότι η ίδια και ο σύζυγός της γιόρταζαν την επέτειό τους τα μεσάνυχτα και τότε ήταν που φέρεται να έγινε το γεγονός.

Εκείνο το βράδυ αποφασίσαμε να κατασκηνώσουμε στο Red Rock, ένα δημοφιλές κάμπινγκ στα περίχωρα της Σάντα Μπάρμπαρα», είπε ότι αυτό συνέβη τον χειμώνα του 2015. «Ήμασταν στο πίσω μέρος του φορτηγού όταν παρατηρήσαμε ότι ένα έντονο φως άρχισε να μας φωτίζει περιοχή , αλλά το περίεργο είναι ότι δεν μπορούσαμε να βρούμε από πού ερχόταν αυτό το φως."

Εκείνο το βράδυ αποφασίσαμε να κατασκηνώσουμε στο Red Rock, ένα δημοφιλές κάμπινγκ στα περίχωρα της Σάντα Μπάρμπαρα», είπε ότι αυτό συνέβη τον χειμώνα του 2015. «Ήμασταν στο πίσω μέρος του φορτηγού όταν παρατηρήσαμε ότι ένα έντονο φως άρχισε να μας φωτίζει περιοχή , αλλά το περίεργο είναι ότι δεν μπορούσαμε να βρούμε από πού ερχόταν αυτό το φως."

«Άλλαζε σχήματα. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι συνέβαινε. Τον ρωτούσα συνέχεια, «Βλέπεις, βλέπεις; «Φοβόμασταν πολύ να κινηθούμε», είπε η γυναίκα από την Καλιφόρνια. «Το UFO κινούνταν, πέρα δώθε με γρήγορες κινήσεις».

Όταν έκλεισε τα μάτια της και τα ξανάνοιξε, εμφανίστηκε ένα «πρόσωπο ερπετού».

«Προσπαθούσα να προσευχηθώ, άνοιξα γρήγορα τα μάτια μου και μετά τα έκλεισα ξανά και ξανά και είδα το ίδιο σχήμα, ένα ερπετοειδές πρόσωπο».

Όταν ήρθε το φως της ημέρας, εξηγεί, το «αντικείμενο» άρχισε να κατεβαίνει και μετά εξαφανίστηκε. Τότε ήταν που το ζευγάρι αποφάσισε να μπει στο αυτοκίνητο και να δραπετεύσει.

Σύμφωνα με την αναφορά που παρείχε η γυναίκα στο MUFON, ο ασύρματος του βαν έσβησε ξαφνικά πέντε ώρες νωρίτερα.«Παρατηρήσαμε τα φώτα στις 12:30 το πρωί, μετά το είδαμε να αλλάζει σχήμα, και συνειδητοποίησα ότι ήταν 5:15 το πρωί», εξηγεί, ειχα κενο σχεδόν 5 ώρες.

¨Δεν το κάνω για να τραβήξω την προσοχή, αλλά για να μοιραστώ την υπόθεσή και για να βγάλουν οι ερευνητές τα συμπεράσματά τους για το τι συνέβη. Αυτό που ξέρω οτι ειναι μερικές φορές παθαίνω κρίσεις άγχους μόνο και μόνο που σκέφτομαι τι συνέβη στο Red Rock

Αυτό που ξέρω είναι ότι το σώμα μου δεν ήταν ποτέ το ίδιο από εκείνο το βράδυ. Νομίζω ότι η κυβέρνηση γνωρίζει τι συμβαίνει με τους εξωγήινους. Εμείς ως κοινωνία δεν είμαστε έτοιμοι. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο φόβο μέχρι εκείνο το βράδυ. Εκείνο το βράδυ έχω πιστέψει στα UFO και τους εξωγήινους», είπε η γυναίκα στην αναφορά της στο MUFON.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications