Ο Πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ: «Στη Λατινική Αμερική υπάρχουν ΜΜΕ και δημοσιογράφοι που πληρώνει ο Σόρος»
ο

Ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ, Ναγιμπ Μπουκέλε, δήλωσε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι στη Λατινική Αμερική (βάσικα σε όλο κοσμό ) υπάρχουν ΜΜΕ και δημοσιογράφοι «πληρωμένοι» από τον Τζορτζ Σόρος .

«Σε όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής υπάρχουν ΜΜΕ και «δημοσιογράφοι» που πληρώνονται από τον Σόρος», δημοσίευσε ο πρόεδρος του Σαλβαδόρ και πρόσθεσε «αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι δημοσιογράφοι, είναι πολιτικοί με μια καθορισμένη και διεστραμμένη παγκόσμια ατζέντα».

Η δημοσίευση του Bukele έλαβε χώρα ενώ η Νομοθετική Συνέλευση, στην οποία κυριαρχεί το κυβερνών κόμμα Nuevas Ideas, ετοιμαζόταν να εγκρίνει μια δήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου.

Στα τέλη του 2022, η Ένωση Δημοσιογράφων του Ελ Σαλβαδόρ (APES) επεσήμανε ότι η ελευθερία του Τύπου στη χώρα βρίσκεται σε «κρίσιμη κατάσταση» και ανέφερε ότι εκείνη τη χρονιά είχε καταγράψει τουλάχιστον 125 επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων.

Το Κέντρο Παρακολούθησης APES κατέγραψε συνολικά 421 περιπτώσεις παραβίασης της δημοσιογραφικής πρακτικής στο Ελ Σαλβαδόρ μεταξύ του 2019, έτος κατά το οποίο ανέλαβε την εξουσία ο Ναγιμπ Μπουκέλε, και το 2021.

Και για οσους δεν γνώριζουν και νομιζουν πως Σόρος κάνει κουμαντο πάντου απο μονος του: ειναι η βιτρινα των κατα τοπων ιουδαίων για να μην μην φαινονται οι ιδιοι, αλλα οι μαζες ειναι τοσο ηλιθιες που απο την αρχη του ιντερνετ δεν βλεπουν καν οτι οι δηθεν ανεξαρτητοί δημοσιογραφοί οχι μονο βγαζουν ματι ειναι αναρχο-κομμουνιστες και με σημιτοφατσες και λενε ακριβως τα ιδια με τους ιουδαιους στα παντα σε δεκαδες εγκυρες πηγες τους που ειναι κανονικες εγκληματικες οργνανωσεις, αλλα δεν βλεπουν καν που δηλωνουν fun και σε τι σατανο-ομαδες εμφανιζονται οι "δηθεν ανεξαρτητοί δημοσιογραφοί" σε δεκαδες αγαπημενες τους ψευδο-εγκυρες πηγες, εξάλλου αν δεν πατουσε κανένας σε αυτές ουτε καν τα μισα θα ειχαν κάνει βλέποντας πώς δεν ριναι ηλίθιες οι μάζες.

Οι αποδειξεις που ειναι και σε δικηγόρο φυσικά δεν θα τις βάλουμε εδώ ώστε οι ελληνόφωνοι και τα μιάσματα τους να μην γνωρίζουν τι γνωρίζουμε για αυτούς και τι στοιχειά έχουμε καθώς τα μιάσματα τουε ελέγχουν τα ποσυ πριν καν εμφανιστούν άλλου...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications