Χαράρι:«Σε μερικά χρόνια η ΑΙ θα γράψει νέες Αγίες Γραφές» - Λογικό φαίνεται αφού ορδές ελέγχονται μονο  με τον λόγο

Μέτα απο καιρό απουσίας απο το ίντερνετ, μπήκαμε ιστοσελίδα που δεν φαινεται να έχει κάμια ενοχλησή ουτε στην Google ουτε στο facebook δηλαδη δεν τον ενοχλουν οι σατανιστες ιντερνετικα και ο οποιος εχει μαζεψει το χριστιανικο ποπολο.

Του τύπου που διέσπειρε αυτές τις ηλίθιες ανήθικες και δόλιες ηλιθιότητες περί λευκής και μαύρης αδελφότητας στους κύκλους των ψευδό-ερευνητών που ενώ δηλώνουν ερευνητές δεν μπορουν να καταβάλουν οτι αυτά που λένε ειναι ύπουλα Παραμυθιά απο το χριστιανικό ιερατείο και τους ακολούθους τους

Οι οποίοι παρουσιάζουν την θεοσοφία τύπου Έλενα Μπλαβάτσκι και τύπου Πλάτωνα ως κατι το σατανικό , και οχι μονο αυτο αλλα και πως αυτή η "σατανική λευκη αδελφότητα" ειναι πίσω απο ολα τα κακά ! εκτος ότι παρουσιάζουν και το λευκό γένος ως κακό, λένε πως δεν υπάρχει κάλο αλλα μονο κακό (!) παραβίαση της ίδιας λογικής και συμπαντικής φύσης.

Και αυτός τώρα γράφει (δεν λέμε ονόμα οποιος έχει λογική μπορει να καταλαβει ποιος ειναι )

Στο παρακάτω απόσπασμα θα δούμε τον εκπρόσωπο του σκότους, που έχει βγάλει «hoax» ακόμα και τον ίδιο τον Χριστό, καλώντας τους ανθρώπους να ζήσουν σε αυτόν εδώ τον κόσμο, να “προβλέπει” πως η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι ικανή να γράφει νέες «Αγίες Γραφές»:

«Δημιουργούμε τώρα νέες οντότητες σαν την τεχνητή νοημοσύνη. Η ΑΙ δεν αναπνέει. Όταν σκέφτομαι τη σχέση μου με την ΑΙ ή με νέες υπάρξεις που ίσως έρθουν να κυριαρχήσουν στον πλανήτη (για ποιούς μιλάει εδώ;;;;;;), ένα από τα πράγματα που συλλογίζομαι είναι:

“Για στάσου, αυτή δεν είναι μία οντότητα που αναπνέει. Έτσι μετά από εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια που ίσχυε η παράδοση της αναπνοής, εδώ υπάρχει κάτι που δεν αναπνέει. Ποιό είναι το αντίκτυπο ως προς το πως αντιλαμβάνεται τον κόσμο;”

Τώρα η ΑΙ μπορεί να δημιουργήσει ιστορίες, μυθολογίες και θρησκείες. Νομίζω ότι σε μερικά χρόνια θα δούμε θρησκείες των οποίων οι Γραφές, τα ιερά κείμενα, θα είναι γραμμένα από τεχνητή νοημοσύνη»...

-----

Λογικό ειναι να γράψουν νεα βίβλο! αφού ορδές με ανύπαρκτη λογική λένε ότι τους πεις η τους γραφει ενα βιβιο ως δεδομένο και ως αλήθεια ,ακομα και δηθεν αφυπνισμένοι επειδή το είπε κάποιος ! βλέπε την ηλιθιότητα που άρχισες εσύ περί λευκής αδελφότητας!! επίσης μια άλλη εξυπνάδα που είδαμε στους κύκλους των δηθεν " αφυπνισμένων" και η οποία έχει αρχίσει απο την μασονία η τους σατανιστές αφου ετσι ξερουν το κακό η μάζες, πως η ινδοευρωπαϊκή φυλή ειναι μύθος και άκυρη, στο μεταξύ αυτήν προπαγάνδα του ίδιου σατανά για να μιλήσεις στην γλωσσά των χριστιανών αφου μονο ετσι καταλαβαινουν, την λενε και διάφοροι που το παίζουν σούπερ ντουμπερ πατριώτες και δηθεν απόγονοι αρχαιων μυστών εκτός απο δηθεν αφυπνισμένους ! ειναι τοσο πολύ αφυπνισμένοι που δεν βλέπουν καν ότι πολλοι στην Ευρώπη Αυστραλία και Αμερική ειναι ακριβώς ίδιας φυλής ,αν περιμένεις τι θα σου πει ο καθε ελληνόφωνος που ο ίδιος δεν ανήκει καν σε αυτο γένος για το οποίο μιλάει , αστο διαβασε καμια μασονικη σελιδα για ελληνική και κανενα ουγκανο νεολληνα δηθεν ως απογονο αρχαιων και να μην δηλωνεις αφυπνησμενος διοτι δεν εισαι και δεν εχεις καν λογικη , αυτά και αλλα πολλά γίνονται στους κύκλους τον δηθεν έξυπνων, και η βασική αίτια για αυτο ειναι η έλλειψη λογικής αρα δεν ειναι ανθρωποι οπως ελεγε και ο Πλατων αλλα διποδα ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications