Αστυνομικός που άγγιξε το σώμα ενός εξωγήινου στη Βραζιλία πέθανε από άγνωστη μόλυνση

Στις 20 Ιανουαρίου 1996, ένα περιστατικό με εξωγήινους συνέβη στη Βραζιλία, γνωστό πλέον ως Brazilian Roswell. ή «Το περιστατικό της Βαργκίνια».

Εκείνο το απόγευμα, τρία κορίτσια είδαν στο πάρκο ένα παράξενο ανθρωποειδές πλάσμα με κόκκινα μάτια και ένα ασυνήθιστα μεγάλο κεφάλι, στο οποίο φαίνονται καθαρά ακατανόητες κυρτές αυλακωσεις.

Το πλάσμα ήταν μικρό και σκυμμένο και έσερνε τα πόδια του, έτσι ώστε τα κορίτσια νόμιζαν ότι ήταν τραυματισμένο ή άρρωστο.

Ακολούθησαν και άλλες αναφορές για θεάσεις τουλάχιστον δύο τέτοιων ανθρωποειδών και UFO, ο στρατός εμφανίστηκε στην πόλη και αργότερα αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι είδαν στρατιώτες να πυροβολούν εξωγήινους και στη συνέχεια ένας από αυτούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δύο μέρες αργότερα, το σώμα ενός νεκρού εξωγήινου εθεάθη να βρίσκεται στην άκρη του δρόμου. Αλλά πριν προλάβει ο αυτόπτης μάρτυρας να τον δει απο κοντα, έφτασαν φορτηγά του στρατού, το πτώμα φορτώθηκε σε ένα από αυτά.

Και στη συνέχεια εμφανίστηκε η ιστορία ότι ένας νεαρός αστυνομικός άγγιξε το σώμα ενός ζωντανού εξωγήινου και αμέσως μετά προσβλήθηκε από μια ακατανόητη ασθένεια και πέθανε.

Λεπτομέρειες για την ασθένεια και τον θάνατό του παρέμεναν άγνωστες μέχρι πρόσφατα, έως ότου το ντοκιμαντέρ του James Fox άρχισε να ερευνά την ιστορία με την κυκλοφορία του το 2022 το ντοκιμαντέρ αφηγείται την υπόθεση στη Βαργκίνια .

Το 2023, ο Fox επέστρεψε στο Varginho, καθώς έλαβε πρόσθετες πληροφορίες από τον ίδιο ιατροδικαστή που είχε εξετάσει το σώμα του νεκρού αστυνομικού.

"Έχουμε μια νέα δήλωση από την ιατροδικαστή Dr.Joan B.M. Gianiniσχετικά με την υπόθεση UFO της Varginha: Είπε ότι βρήκε βακτήρια στο σώμα ενός νεκρού στρατιωτικού.

"Ένας από τους αστυνομικούς με πολιτικά ρούχα, που ταυτοποιήθηκε ως Marco Ceres, άγγιξε το πλάσμα με γuμνά χέρια κατά τη σύλληψή του. Λίγες μέρες αργότερα αρρώστησε βαριά και νοσηλεύτηκε.

Σύντομα έχασε όλα τα άκρα. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε γρήγορα και δεν ανταποκρίθηκε σε καμία θεραπεία. Αρκετοί κοντινοί του άνθρωποι παρακολούθησαν το περίεργο "εξάνθημα" στο σώμα του, προφανώς καταστέλλοντας το ανοσοποιητικό του σύστημα και τελικά τον οδήγησε στο θάνατό του σε τοπικό νοσοκομείο στις 15 Φεβρουαρίου 1996.

Η σύζυγός του δεν έλαβε ποτέ οριστικά έγγραφα για τη μυστηριώδη ασθένεια του συζύγου της και τα ιατρικά του αρχεία πιθανότατα κατασχέθηκαν.Ο Τζέιμς Φοξ κατάφερε επίσης να έρθει σε επαφή με την αδερφή του Μάρκο Σερέζε και να της πάρει συνέντευξη.

Σύμφωνα με τον Fox, οι εξωγήινοι στο Varginha ήταν πλάσματα των οποίων η βιολογία βασιζόταν στην αμμωνία, όχι στον άνθρακα (όπως οι άνθρωποι), επειδή πολλοί μάρτυρες ανέφεραν την έντονη και δυσάρεστη μυρωδιά της αμμωνίας που προερχόταν από ανθρωποειδή, και αυτή η μυρωδιά ήταν επίσης αισθητή παντού στη Βαργκίνια όπου είδαν UFO και ανθρωποειδή.

Πίστευε ότι τα παράγωγα του μορίου της αμμωνίας, τα οποία είναι εξαιρετικά τοξικά για τον άνθρωπο και απορροφώνται εύκολα από το δέρμα, τα έντερα και την αναπνευστική οδό, θα μπορούσαν να μολύνουν και τελικά να σκοτώσουν τον Marco Ceres, του οποίου η αιτία θανάτου λέγεται ότι ήταν μια άγνωστη μόλυνση .

"Η οικογένεια του Marco Eli Cereza κατάφερε να ξεκινήσει έρευνα από το τοπικό αστυνομικό τμήμα για να διαπιστωθεί εάν οι γιατροί ευθύνονται για τον θάνατό του. Εκείνη την εποχή, η έρευνα φαινόταν καταδικασμένη να αποτύχει, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Οι γονείς το έκαναν αυτό επειδή λίγες μέρες μετά το περιστατικό της 20ης Ιανουαρίου, ένα μικρό πρήξιμο που μοιάζει με ογκο εμφανίστηκε κάτω από μια από τις μασχάλες του Chereze. Αυτός ο όγκος θα μπορούσε να είχε αφαιρεθεί αμέσως από τον υπεύθυνο στρατιωτικό γιατρό, αλλά αυτό δεν συνέβη.

Αλλά αυτό που τράβηξε περισσότερο την προσοχή της οικογένειας του νεαρού ήταν η έλλειψη πληροφοριών για την κατάσταση της υγείας του και αργότερα για τον τραγικό θάνατό του. Ακόμη και μήνες μετά την κηδεία του, κανείς δεν γνώριζε με βεβαιότητα την αιτία του θανάτου του."

Το 2004, η οικογένεια του Marco Ceres διεξήγαγε μια ανεξάρτητη έρευνα για τον θάνατό του. Διαπίστωσαν ότι ο αρχηγός της αστυνομίας, ο οποίος είχε διατελέσει επικεφαλής του τμήματος το 1996, δεν εμφανίστηκε για την αυτοψία του σώματος του Pzereze, παρά το γεγονός ότι του ζητήθηκε να είναι εκεί. Η παρουσία του φέρεται να είχε αποκλειστεί από τη «Στρατιωτική Αστυνομία».

Η οικογένεια μπόρεσε τελικά να δει τα έγγραφα της ασθένειας και της νεκροψίας, τα οποία έδειχναν ότι ο Cereze παραπονέθηκε για έντονο πόνο στην πλάτη αφού συνάντησε τους εξωγήινους. Όταν τελικά αφαιρέθηκε ο όγκος κάτω από το χέρι του, δεν βοήθησε την κατάστασή του.

Αντίθετα, μετά την επέμβαση, έμεινε παράλυτος, τον έπιασε πυρετός, εξαιτίας του οποίου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Bom Pastor, όπου βρισκόταν σε κλειστό θάλαμο, ουσιαστικά απομονωμένος από την οικογένειά του, έως ότου τον θάνατό του.

Τίποτα περαιτέρω δεν ήταν γνωστό για τον θάνατό του έως ότου ο James Fox πήρε συνέντευξη από τον Dr Juan B.M. Gianini, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα του Marco Ceres:"Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία για βακτήρια που βρήκα στο σώμα του νεκρού. Ήταν σαν ένα θανατηφόρο όπλο για το ανοσοποιητικό του σύστημα."

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications