Τα «χρήσιμα» άναρχο-ορκ  τους μάλλον μπερδεύτηκαν και  επιτέθηκαν στον  Βαρουφάκη που «ξέρει» ότι δεν ηταν αυτοί

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την επίθεση στα Εξάρχεια ο Βαρουφάκης καταγγέλει ότι επρόκειτο για μπράβους και όχι αναρχικούς που σκοπό είχαν να διχάσουν την κοινή γνώμη ώστε να αποπροσανατολιστεί από το έγκλημα των Τεμπών λες και αυτος δεν ηταν στο ΣΥΡΙΖΑ οταν ετρώγαν τα λέφτα αντι να λεει ηλιθιοτητες στον ποπολο μπορει να μας πει αυτος η ενας εισαγελεας (απο τα ορκ τους που παριστανουν τους εισαγελεις ενω ειναι μελη εγκληματικης συμμοριας ) απο που και ως που η εγκυρη πήγη τους ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έχει πρόσβαση σε συνομιλίες ακομα και των τρενων καθως ακομα και τα καναλια τους αναφεραν αυτην ως πηγή , για να κανουν και διαφήμιση στον σημιτικο οχετό ? αυτο ουδεις το προσεξε ετσι? κατα τα αλλα λεμε θεωριες συνομωσιας πως μεταξυ αλλων τα αναρχο-ορκ τους παρακολουθουν παρανομα ακομα και μηνυματα στο facebook εκτος να κανουν σκοπιμη μηδαμινή απηχηση κτλ κτλ, επισης : τα αναρχο-ορκ τους γιατι "στεναχωρηθηκαν" ακριβώς και τα εβγαλαν στους δρομους? για το τρενο τους που δεν λενε τι κουβαλουσε? ή για να μαζεψουν νεο αιμα goim δήθεν οτι ειναι με τον λάο ? .

Που το ξερει ότι δεν ηταν αναρχικοί? και τους αποκαλει και κινήμα ενώ ειναι κανονικη εγκληματική οργανωσή με αναρχο -ορκ με δεικτή νομοσυνης κατω του οριου αλλα ακρως υπουλοι και μοχθηροι λόγω ράτσας (σπορα του Γιαχβε με καθαρο ελληνικο DNA κατα τους πατριωτες της φακης που ενω δεν έχουν ιδεα απο φυλες υσχηριζονται οτι οι ιδιοι ειναι απογονοι αρχαιων !), μηπως έχει σχέση με αυτήν την εγκληματική συμμορία goim στην γλωσσα τους και του ειπαν οτι δεν είμαστε έμεις? ή προσπαθει να καλυψει τα αναρχο-ορκ τους που θα μπερδευτικαν απο την πολυ μαστουρα?

Όλως τυχαίως η επίθεση αυτή έγινε ενώ η ελληνική κοινωνία «βράζει» κατά της κυβέρνησης για το έγκλημα των Τεμπών κα για έναν λόγο που σίγουρα αυτή την στιγμή δεν αποτελεί την κορυφή της πολιτικής πραγματικότητας.

Ευχαριστώ το συγκινητικό προσωπικό του Ευαγγελισμού. Ευχαριστώ & για τις ευχές (σχεδόν) όλων σας. Τώρα προέχει να μην αποπροσανατολιστεί κανείς: Θρηνούμε τους 57 των Τεμπών. Προστατεύουμε το αυθόρμητο κίνημα των νέων, την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αλλάξει. Ραντεβού στους δρόμους»

«Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει. Συνεχίζουμε!»

Αυτά γράφει ο ελληνοφώνος αριστερο-κομμουνιστής τυπου ΣΥΡΙΖΑ ενω αυτοι ειναι το παρακράτος που εκαναν μεχρι και το ιντερνετ εντελως κομμουνιστικο μετα το 2017 ειδε κανενας να λεει οτι οι "φιλοι του" εκαναν πολεμο σε ολες τις ανεξαρτητες σελιδες ?, αλλα κατα ενα σατανικο τροπο οι μαζες νομιζουν οτι ειναι κάτι διαφορετικο επειδή εφτιαξε αλλο ενα αριστερο-κομμουνιστικο κομμα , ενω οχι μονο θα επρεπε να είχαν απαγορευτεί αλλα να χαρακτηρίζονται εγκληματικές οργανώσεις ολα τα αριστερο-κομμουνιστικα "κομματα"- συμμοριες και πάλι έδω η μάζα περιμενει απο αυτους σωτηρια σαν λεμε περιμενεις απο τον ιδιο τον σατανα να σε σωσει απο το εαυατο του και απο δικες του φυλες που το κοπαδι νομιζει οτι ειναι ταχα "ιδελογια", ακομα και οταν δεν έχουν ίδεα απο αλήθινη ιστορία, ακομα και αν δεν ξερουν πως οτι εχει σχεση με κομμουνισμο εχει σχεση με τον Γιαχβε, δεν ξερουν πως ολες οι αληθινες εγκληματικες οργανωσεις στο ελλαδισταν απο το 1974 και μετα ειναι αριστερο-κομμουνιστικες ? αλλα ποιος ξερει τι πραγματικα υποστηριζει? με αυτη την ηλιθιότητα και την άγνοια πραγματικοτητας που επικρατεί μονο με ολική καταστροφή του πλανήτη θα επικρατήσει το κάλο και πάλι, και ο καιρος ειναι κόντα , πολλοι βεβαια δεν θα έχουν θέση ξανα στο υλικο κοσμο και σε τουτο τον πλανητή μέτα την εκκαθάριση επειδη οχι μονο δεν εγιναν ανθρωποι με λογική ενω εζησαν πολλες φορες αλλα υποστηριζουν το ιδιο κακο ακριβως επειδη δεν έχουν ουτε λογικη ουτέ εγιναν αγαθοί ως πνευματα ωστε να βλεπουν το κακο (κατα τα αλλα τους πηρε ο πονος για τους νεκρους ενω οι ιδιοι υποστηριζουν ολο αυτό επι σειρα ετων και τα ιδια κομματα των ελληνοφωνων υποκριτές μεχρι αηδιας ), με λίγα λογία αν ξανα γεννηθούν αυτοι στο νεο κοσμο θα ξανα γίνει το ίδιο ειναι σαν ταΐζεις το κακο με μοχθηρα πνευματα να εξαπλωθει , καλο βαβαια ειναι να μην τα λεμε αυτα ωστε να μην ξέρουν αλλα γνωριζουμε οτι πολλοι ειναι τοσο κατωτεροι ηθικα και πνευματικα που μαλλον θα λενε την μασονικη φραση "θεωριες συνομωσιας " και θα συνεχιζουν να ζουν ως διποδα χωρις ιχνος ανθρωπινης λογικης .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications