Ανακάλυψαν τον τροχό:Δικηγόρος οικογενειών θυμάτων: «Η ανακρίτρια έχει συγγενική σχέση με πρώην υπουργό»

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος οικογενειών των θυμάτων στα Τέμπη, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης για την ανακρίτρια, καθώς έχει συγγενική σχέση με πρώην υπουργό! Ανακάλυψαν τον τροχό οι δικηγοροι??

Δήλαδη τόσα χρόνια τι γινεται και φάνερα? μηπως αναρχο-ορκ δινουν απευθειας εντολες στα αλλα αναρχο-ορκ με δεικτη νοημοσυνης σκυλου που εχουν βαλει οι ελληφωνοι ως εισαγελεις? ασε δε που ολοι τους έχουν το ιδιο υπουλο λεξιλογιο και λεξεις ταμπελες με τους ελληφωνους, μαζι με ασυναρτησίες που δεν έχουν καν ανθρωπινή λογικη δειγμα οχι μονο ότι ανηκουν στην ιδια συμμορια αλλα πως και οι ιδιοί δεν εχουν σχεση με την λεξη ανθρωπος, οι δε μαζες λενε ενας εισαγελεας να τους μαζεψει τοσα χρόνια αντι να κανουν μηνυσεις σε αυτους που ελεγχουν τους εισαγελεις για συγκαλυψη και ως μελοι εγκληματικης και σατανικης συμμοριάς, αλλα τι περιμενεις οταν υποστηριζουν δικες τους εγκληματικες συμμοριες που αποκαλουν κομματα? αλλα τωρα ανακαλυψαν πως μπαινουν δημοκρατικα πάντου κομματοσκυλα των συμμοριων που οι ιδιες υποστηριζουν ως κομματα .

Στον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας αναφέρεται:

«Άρθρο 7
Αμεροληψία των διοικητικών οργάνων
1. Τα διοικητικά όργανα, μονομελή ή συλλογικά, πρέπει να παρέχουν εγγυήσεις αμερόληπτης κρίσης κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους. 2. Τα μονομελή όργανα, καθώς και τα μέλη των συλλογικών οργάνων, οφείλουν να απέχουν από κάθε ενέργεια ή διαδικασία που συνιστά συμμετοχή σε λήψη απόφασης ή διατύπωση γνώμης ή πρότασης εφόσον:
α) η ικανοποίηση προσωπικού συμφέροντός τους συνδέεται με την έκβαση της υπόθεσης, ή
β) είναι σύζυγοι ή συγγενείς εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, κατ ́ ευθεία μεν γραμμή απεριορίστως, εκ πλαγίου δε έως και τέταρτου βαθμού, με κάποιον από τους ενδιαφερομένους, ή
γ) έχουν ιδιαίτερο δεσμό ή ιδιάζουσα σχέση ή εχθρότητα με τους ενδιαφερομένους.»

Αυτό παραβιαστήκε ήδη στην ψευδο-δικη της Χ.Α αυτα γινονται οταν δεν εχεις ιδεα απο φυλες αλλα την ιδια στιγμη το παιζεις απογονος αρχαιων οταν δεν ξερεις καν σε τι γενος ανηκεις ...Άφου οι δικάστες ησαν ιδιας ρατσας και μελή της ίδιας συμμοριάς άλλα δεν εκαναν κατι να εξαιρεθουν ολοι οι δικαστές που εχουν σχεση με κομμουνισμο (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ) και νεα Δημοκρατια άφου τα ιδια λένε αλλα στο ποπολο το παιζουν οτι ειναι εχθροι , για αυτό οι αναρχο-συμμορητες ένω ανήκουν σε σατανο-εγκληματικη συμμορια δρουν ακομα και στο ιντερνετ δημοσιά και παραβιαζουν ολους τους νομους τους, που σημαινει πως ο φερομενος εισαγελεας περιμενει εντολες απο την μασονια αρα ειναι μελος εγκληματικης συμμοριας ο ιδιος (με τα δικα τους ) , παμε παρα κατω:

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε ότι οι συγγενείς ζητούν να αποκαλυφθεί η αλήθεια σε όλες τις πτυχές. «Πρέπει να ψάξουμε γιατί κανένας από τους συνηγόρους που βγαίνει δεν λένε κάποια πράγματα. Πρώτον η ανακρίτρια έχει συγγενική σχέση με πρώην υπουργό της νυν κυβέρνησης.

Έχω καταθέσει αίτηση εξαίρεσης για να μπορεί να υπάρξει η ελεύθερη και ανεξάρτητη δικαστική διερεύνηση του θέματος».Ο δικηγόρος σημείωσε, επίσης, ότι «η συγγενική σχέση της ανακρίτριας δεσμεύει την ανάκριση».

Στην συνέχεια, ο κ. Θεοδωρόπουλος υπογράμμισε ότι για να μην υπάρχουν αμφιβολίες θα πρέπει να εξαιρεθεί η κυρία Ανακρίτρια.«Υπάρχει εισαγγελική λειτουργός η οποία ήταν το 2017 στην υπόθεση στο Άδενδρο της Θεσσαλονίκης, και έχει οριστεί πάλι, ενώ έχει θέσει στο αρχείο την υπόθεση με τους τρεις νεκρούς», συμπλήρωσε (τα ιδια μιασματα βαζουν οι ελληνοφωνοι ). Σχετικά με τον κ. Ντογιάκο, ο δικηγόρος ανέφερε ότι «ο γιος του κ. Ντογιάκου ήταν μετακλητός υπάλληλος στο υπουργείο Μεταφορών».

Ο Ντογιάκος ? ποιος αυτός που παριστάνει τον εισαγγελέα ?

Με αυτα και αυτα οι ελληνοφωνοι οπου ανηκει ολή αυτή η συμμορία που ο οχλος νομιζει οτι ειναι κομματα και μαλιστα διαφορετικα θα πανε το κόπαδι παλι σε δικια τους εγκληματικη οργανωσή να σωθει απο την αλλη εγκληματικη συμμορια τους οτι κανουν δηλαδη οι μαζες απο το 1974 που κανουν το ιδιο και περιμενουν διαφορετικο αποτελεσμα ουτε τα ζωα δεν το κανουν αυτό.

ΥΓ: Έμεις πάντως αναρχο-ορκ βλεπουμε των ελληνοφωνων ιδιας ρατσας και νοημοσυνης με τους ISIS (πάλι καλα δηλαδη που ειναι "καθαρο το ελληνικο DNA" και δεν υπαρχουν μοχθηρες φυλες στο Ελλαδισταν αλλο που ουτε οι μισοι δεν έχουν καν την αρχικη ευρωπαικη ομαδα αιματος !) και να ελεγχουν ακομα και το ιντερνετ απο το 2016 ασχέτα ποια συμμορια τους παριστανει την Κυβερνηση δηλαδη ΣΥΡΙΖΑ η Νεα Δημοκρατια, η λογικη λεει πως αν ησαν διαφορετικά η Νεα Δημοκρατια θα ειχε κλεισει τουλαχιστον το ΚΚΕ ως ιουδαική εγκληματικη συμμορια , άσε δε που οι δηθεν "εγκυρες" πήγες που διαβαζουν οι μάζες ως ανεξαρτητες και ειναι στην πρωτη θεσή ειναι ολες κρυφο-αριστερο-κομμουνιστικες ειναι τοσο γιδια οι μαζες που ενω τις προωθει το "δημοκρατικο" facebook (ναι αυτο που τους μπλοκάρει απο την πολύ δημοκρατία ) χυμα στην πρωτη θεση και η Google και δεν καταλαβαινουν τίποτα ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications