Τώρα η Κίνα λέει ότι εντόπισε ένα UFO !

Μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο στην Κίνα

Τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ένα μυστηριώδες αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (UFO) που αιωρείται πάνω από την επαρχία Shandong της ανατολικής Κίνας, προειδοποιώντας τους ανθρώπους στην περιοχή να «παραμείνουν ασφαλείς» καθώς οι αρχές ετοιμάζονται να το καταρρίψουν.

Σύμφωνα με τους The Global Times , ένα αγγλόφωνο μέσο ενημέρωσης που διευθύνεται από το κινεζικό καθεστώς, οι τοπικές ναυτιλιακές αρχές δήλωσαν την Κυριακή ότι είδαν ένα UFO σε νερά κοντά στην παράκτια πόλη Rizhao και ετοιμάζονταν να το καταρρίψουν, υπενθυμίζοντας στους ψαράδες να πανε σε ασφαλή μέρη μέσω μηνυμάτων.

Εκτός από αυτήν την έκθεση της κινεζικής κυβέρνησης, δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες για το τι πραγματικά συμβαίνει στον κινεζικό εναέριο χώρο.

Αυτό το μυστηριώδες περιστατικό συνέβη όταν αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη F-22 κατέρριψαν τρία μυστηριώδη αντικείμενα στον εναέριο χώρο πάνω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά αυτόν τον μήνα. Οι αρχές δήλωσαν ότι ένα που καταρρίφθηκε στα ανοιχτά της Νότιας Καρολίνας στις 4 Φεβρουαρίου ήταν ένα κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι.

Ωστόσο, το Πεκίνο επέμεινε ότι επρόκειτο για ένα πολιτικό αεροσκάφος που συλλέγει δεδομένα καιρού που ξέφυγε κατά λάθος από την πορεία του. Αλλά την Παρασκευή, ένα αντικείμενο στο μέγεθος ενός αυτοκινήτου εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από την Αλάσκα.

Οι αρχές δεν μπορούσαν να πουν από πού προερχόταν το αντικείμενο ή ποιο σκοπό εξυπηρετούσε, αλλά ο εκπρόσωπος της Εσωτερικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι είπε ότι καταρρίφθηκε επειδή πετούσε σε ύψος περίπου 40.000 ποδιών και αποτελούσε «εύλογη απειλή» για την ασφάλεια των πτήσεων πολιτών.

Η αμερικανική Βόρεια Διοίκηση δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις ανάκτησης συντριμμιών συνεχίζονται στον θαλάσσιο πάγο κοντά στο Deadhorse της Αλάσκας. Στη συνέχεια, το Σάββατο, ο Καναδός μελος της εγκληματικης συμμοριας των συμμορητων που παριστανει τον πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό είπε ότι ένα αμερικανικό πολεμικό αεροσκάφος κατέρριψε ένα άλλο UFO που πετούσε ψηλά πάνω από το Γιούκον στο βορειοδυτικό Καναδά.

Ο γραμματέας Τύπου του Πενταγώνου, ταξίαρχος Πατ Ράιντερ, δήλωσε ότι το αντικείμενο εντοπίστηκε να πετούσε ψηλά πάνω από την Αλάσκα το βράδυ της Παρασκευής από τη Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής (NORAD) και διέσχισε τον καναδικό εναέριο χώρο το Σάββατο.

Ο Ράιντερ επιβεβαίωσε ότι αεροπλάνα στάλθηκαν μετά από κλήση μεταξύ του Τριντό και του προέδρου Τζο Μπάιντεν, ο οποίος διέταξε επίσης την κατάρριψη του αντικειμένου.

"Ένα αμερικανικό F-22 κατέρριψε το αντικείμενο σε καναδικό έδαφος χρησιμοποιώντας έναν πύραυλο AIM 9X μετά από στενό συντονισμό μεταξύ των αρχών των ΗΠΑ και του Καναδά", είπε ο Ράιντερ.

Ο Τριντό είπε ότι οι καναδικές δυνάμεις θα ανακτήσουν και θα αναλύσουν τα υπολείμματα του μυστηριώδους αντικειμένου. Η Καναδή υπουργός Άμυνας Anita Anand είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να υποθέσουμε από πού προήλθε αυτό το αντικείμενο, αλλά ότι ήταν «εν δυνάμει παρόμοιο» με το κατασκοπευτικό μπαλόνι που καταρρίφθηκε στις 4 Φεβρουαρίου, «αν και μικρότερο σε μέγεθος και κυλινδρικό χαρακτήρα».

Αρχή εισβολής εξωγήινων?
ΑΤΙΑ που εμφανίζονται στον ουρανό των Ηνωμένων Πολιτειών, της Κίνας και του Καναδά. Και πολλοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας εξωγήινης εισβολής. Σε αυτό το σημείο, οι εξωγήινοι θα είχαν ένα status quo ενάντια στις πιο ισχυρές χώρες, ενώ θα αποδεκάτιζαν τις πιο αδύναμες. Καθώς η εισβολή των εξωγήινων εξελίσσεται, ο πόλεμος τους ενάντια στις πιο ισχυρές χώρες του κόσμου θα εξελισσόταν σε μια τεράστια καταστροφή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications